Pikeun ngarayakeun peluncuran iPhone 13, Airpods turunna harga

AirPods 2 nawaran

Kami parantos nyarioskeun perkawis ieu generasi katilu AirPods, generasi katilu anu, sakumaha sababaraha rumor nunjukkeun, tacan akhirna ditepikeun dina acara Apple anu terakhir dimana parantos dipidangkeun iPhone 13 jeung Apple Watch Series 7.

Sababaraha rumor nunjukkeun yén Apple ngarencanakeun ngayakeun sababaraha acara deui dina sababaraha bulan ka payun. AirPods generasi katilu anu ditunggu-tunggu sigana bakal diumumkeun. Upami henteu, anjeun tiasa ngamangpaatkeun tawaran dina kisaran AirPods anu sayogi di Amazon, ti saprak aranjeunna dina harga minimum sajarahna.

AirPods generasi kadua pikeun 105 euro

Kusabab diluncurkeun dina pasaran, harga AirPods generasi kadua kalayan ngecas kasus lampu parantos 179 euro ngalangkungan saluran penjualan resmi Apple. Nanging, dina Amazon kami kantos mendakan aranjeunna langkung mirah.

tapi henteu sakumaha mirah sapertos ayeuna. Ayeuna, urang tiasa mésér AirPods generasi kadua ku casing ngecas ngalangkungan lampu kabel pikeun euro 105, éta sadaya-waktos low di Amazon sareng merk énggal, teu aya barang anu diropea.

Mésér kasus kilat generasi kadua AirPods pikeun 105 euro.

AirPods generasi kadua kalayan kasus nirkabel pikeun 169 euro

Upami anjeun parantos ngabiayaan ngecas iPhone anjeun ngalangkungan sistem pengisian nirkabelna, sesah pikeun nganggo kabel deui. Solusi anu diusulkeun ku Apple nyaéta AirPods Generasi Kadua ku Kasus Ngecas Nirkabel.

Kusabab modél ieu pencét pasar, harga na henteu kantos turun di handap 229 euro. Aranjeunna salawasna langkung mirah dina Amazon, tapi kami henteu kantos mendakan aranjeunna dina harga ayeuna: euro 169.

Mésér AirPods kasus nirkabel generasi kadua pikeun 169 euro.

AirPods Pro pikeun 175 euro

AirPods Pro, headphone nirkabel-ngabolaykeun Apple, gaduh harga biasa di Apple Store 279 euro. Ayeuna urang tiasa mendakan di Amazon pikeun 175 euro, harga minimum sajarah na dina platform ieu.

Mésér AirPods Pro pikeun 175 euro.

MacBook Air 2020 sareng prosesor M1 pikeun 949 euro

Upami anjeun parantos ngamangpaatkeun salah sahiji nawaran AirPods atanapi anu badé mikirkeun pembaruan MacBook lami anjeun, anjeun tiasa ngamangpaatkeun sareng ngamangpaatkeun tawaran 2020 MacBook Air sareng prosesor M1 anu ogé parantos ngahontal harga minimum na dina platform: 949 euro.

Modél ieu harga biasa 1.129 euro di Apple Store, janten tawaran ieu ngamungkinkeun simpen urang 180 euro. Modél ieu ngasupan 8 GB RAM, 256 GB panyimpenan, keyboard na ngagaduhan tata ruang QWERTY sareng aya dina basa Spanyol.

Mésér MacBook Air 2020 M1 pikeun 949 euro.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.