Albeum Drake Views parantos ngalirkeun samilyar kali dina Apple Music

Drake

Peluncuran Apple Music Juni Juni sataun katukang, nandaan asupna Apple kana dunya streaming musik, layanan anu ayeuna éta parantos gaduh 17 juta palanggan mayar, sakumaha dilaporkeun ku Apple dina intina terakhir dina 7 Séptémber, anu ogé ngumumkeun iPhone 7 sareng 7 Plus anyar, sareng Apple Watch Series 2 sareng AirPods anu anyar sareng kontroversial. Sacara praktis ti mimiti, Apple parantos nyobian ngiringan kasapukan sareng seueur seniman supados tiasa ngaluncurkeun albeum anyarna sacara éksklusif, perjanjian anu nyababkeun nyeri sirah saatos masalah anu dialami ku Universal Music ngeunaan masalah ieu.

drake-albeum

Drake mangrupikeun seniman anu milih platform ieu pikeun ngaluncurkeun albeum pang anyarna anu disebut Views April kamari, album anu sayogi sacara éksklusif di platform Apple salami 10 dinten, anu albeum ieu ngagaduhan 250 juta réproduksi salian ti langkung ti sajuta unduhan, kumargi éta ogé sacara éksklusif salami sapuluh dinten ngalangkungan iTunes.

Dina genep bulan ieu, Album Drake Views parantos ditingali langkung ti samilyar kali, ngajantenkeun. dina albeum Apple Music munggaran anu ngalakukeunana. Pikeun ngarayakeun, Tim Cook nyalira parantos masihan piagam peringatan ka Drake anu tiasa urang baca: Albeum munggaran anu ngahontal langkung ti 1 milyar streaming dina Apple Music.

Pikeun ngarayakeun Drake nembé unggah ka Apple Music hiji pidéo eksklusif 22 menit di mana urang tiasa ningali dimana anjeunna ngagaduhan inspirasi anu diperyogikeun pikeun ngarékam albeum énggal ieu. Pidéo ieu ditémbak di Johannesburg, Afrika Kidul sababaraha dinten sateuacan ngamimitian tur dunya terakhir na. Dugi ka 30 Séptémber payun, éta bakal neraskeun sacara éksklusif di Apple Music kanggo engké nyandak kana sésa platform digital dina pasaran.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.