Apple Watch sareng cai: pitunjuk pikeun panggunaan optimal

Apple Watch Series 2

Boh generasi kahiji Apple Watch sareng Apple Watch Series 1 sanggup nahan percikan cai. Ieu ngandung harti yén anjeun tiasa nyeuseuh piring kalayan henteu aya rasa sieun, komo mandi, sareng arloji moal aya karusakan. Sabalikna, Apple Watch Series 2 anu anyar sanggup teuleum dugi ka 50 méter jerona, anu ngajantenkeun aksésori anu idéal pikeun anu ngojay, berselancar atanapi ngan saukur henteu hoyong angkat nalika badé milarian di kolam renang.

Tapi sanajan Apple Watch Series 2 leres-leres tahan cai, perlu dipertimbangkeun sababaraha aspek sareng kabiasaan panggunaan supados pangalaman anjeun sareng éta optimal. Hayu urang tingali kumaha ngamanpaatkeun résistansi cai tina jam favorit urang.

Sateuacan ngamimitian, wajib dicatet yén dina artikel ieu kami ngan ukur ngan ukur ningali Apple Watch Series 2Sanés Seri 1 atanapi generasi kahiji. Tong hilap punten.

Sabenerna, kumaha résistansi cai nawiskeun Apple Watch Series 2?

Ogé sateuacan ngamimitian, perlu netelakeun jinis résistansi cai naon anu ditawarkeun Apple Watch Series 2 khususna, ngeunaan anu mana aya sababaraha kabingungan anu asalna tina katerangan Apple nyalira.

Apple jelas nunjukkeun yén Apple Watch Series 2 ngagaduhan rating résistansi cai 50 méter ditutupan ku Standar ISO 22810: 2010. Nanging, langsung saatos parusahaan netelakeun (titik 1 tina klarifikasi di handapeun halaman), anu jelas-jelas siga ngalalaworakeun tanggung jawab, yén Apple Watch Series 2 "tiasa dianggo pikeun kagiatan cai deet sapertos ngojay di kolam renang atanapi laut. Nanging, Apple Watch Series 2 henteu kedah dianggo pikeun beuleum, ski cai, atanapi kagiatan sanés anu aya hubunganana sareng pangaruh cai gancang atanapi beuleum jero. Tapi naon anu anjeun hartosna ku "beuleum jero"? Naon hartosna "jero" pikeun Apple?

Apple Watch sareng cai: pitunjuk pikeun panggunaan optimal

Sakumaha urang tiasa maca dina Forum-Industrial, aturanana "ISO 22810 nutupan jam tangan anu ditujukeun pikeun dianggo sadidinten sareng ukur ngojay". Upami anjeun hoyong ngalaksanakeun kagiatan cai dina jero anu cukup, Apple Watch Series 2 kedah ngalebetkeun standar ISO 6425.

Di sisi anu sanésna, sakumaha urang tiasa maca dina Wikipedia ngeunaan standar ISO 22810: 2010 ,: «arloji anu tandana 30 méter henteu tiasa dipiharep tahan cai pikeun nahan kagiatan dina waktos anu langkung lami dina kolam renang, sareng bahkan kirang yén éta tetep fungsina 30 méter handapeun cai. Ieu kusabab tésna dilaksanakeun ngan sakali nganggo tekanan statis dina sampel jam tangan anu énggal didamel.

Pondokna, ieu mangrupikeun kacau anu nyata. Sanaos dipeunteun 50 méter, jam tangan sigana henteu sanggup nahan tekanan. Maka langkung saé lengket kana kagiatan cai rendam handap sapertos ngojay di kolam renang.

Kuring badé nyemprot di kolam renang, naon anu kuring kedah dilakukeun sareng Apple Watch?

Nya, sacara téknis anjeun henteu kedah ngalakukeun nanaon pisan. Anjeun tiasa angkat ka kolam renang, mandi atanapi gosok alat-alat dapur tanpa merhatoskeun Apple Watch Series 2 anjeun, salian ti ngagumunkeun katingalina saé na. Arloji henteu kedah ngalaman jinis karusakan anu aya hubunganana sareng cai dina kasus-kasus ieu.

Sanaos kitu, Aya fitur anyar dina Watch 2 ieu anu disebat "Water Lock" anu ngamungkinkeun panyatur pikeun ngusir cai anu sanésna bakal kajebak di jero. Fungsi anu pasti bakal aya gunana, sareng anu diaktipkeun sacara manual dina dua cara ieu:

1. Mimitian latihan ngojay sareng layar bakal dikonci pikeun nyegah asup cai. Upami anjeun parantos bérés, puterkeun mahkota digital tibalik-jarum jam sareng spékerna bakal ngaluarkeun cai ngaluarkeun sora.

2. Gesek ka luhur dina layar pikeun nembongkeun Pusat Kontrol teras ketok ikon serelek cai. Upami anjeun parantos bérés, anjeun kedah ngahurungkeun mahkota digital sapertos anu parantos urang nyarioskeun sateuacanna.

beberesih

Sanaos Apple Watch Series 2 nolak cai, duanana uyah laut sareng bahan kimia dina kolam renang tiasa ngagancangkeun korosi na. Kusabab ieu, cobian bilas jam tangan anjeun dina cai tawar upami anjeun parantos réngsé kagiatan cai. Anjeun tiasa ngamangpaatkeun saatos mandi ku merhatoskeun sacara tuntas ngabilas harta karun anjeun. Tapi awas! tong kakeunaan teuing pikeun gel sareng sajabina, Apple nyalira nyarankeun "henteu ngalaan Apple Watch kana sabun, sampo, kondisioner, losion sareng parfum, sabab éta tiasa mangaruhan pisan panyalindungan cai sareng mémbran akustik."

 

Hiji tip anu terakhir: upami anjeun henteu yakin yén Apple Watch anjeun bakal muncul henteu cilaka tina naon anu anjeun badé lakukeun, langkung saé simpen.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Pangawas cenahna

    Kuring gaduh vérsi anu munggaran, kuring parantos nganggona saprak kuring ngagaleuh éta ku katenangan anu lengkep dina cai sareng henteu kantos masihan kuring masalah. Kuring henteu nyandak éta salami usum panas, kuring parantos nempatkeun éta di kolam renang sareng katenangan anu lengkep sareng sanaos sababaraha kali munggaran anjeun ragu sakedik, éta parantos ngagaduhan sertifikasi anu sacara téoritis ngamungkinkeun anjeun nempatkeun kana cai (sanaos Apple henteu nyarankeun éta). Upami leres éta biayana dugi ka cai "ngejat" tina spéker sareng sora na langkung sepi, tapi teu aya anu leres-leres ngantep bobo kuring ...