PlayBox ngamungkinkeun anjeun nonton pilem sareng serial dina alat anjeun tanpa Jailbreak

Playbox

Jelas yén Popcorn Time ngan ukur bakal janten awal aplikasi pikeun ningali eusi multimedia dina iPhone sareng iPad anjeun. Ladénan ieu anu ngamungkinkeun nonton pilem sareng séri nganggo jaringan P2P masih aya dina mata angin topan, tapi nalika industri henteu bérés adaptasi sareng kabutuhan pangguna di nagara-nagara sapertos Spanyol, jasa-jasa ieu jalan bahkan dina platform sakumaha katutup ios. PlayBox mangrupikeun pilihan sanés anu nembé nembongan sareng éta Éta nawiskeun anjeun pilem sareng séri dina alat anjeun tanpa kedah nganggo Jailbreak.

PlayBox-1

Éta mangrupikeun aplikasi anu dirancang kalayan saé kalayan seueur pilihan sareng katalog anu lega, leres, sadayana dina basa Inggris, sanaos masalah ieu diminimalkeun ku tiasa milih tarjamahan dina basa anu béda. Anjeun tiasa ogé milih kualitas streaming, kalayan seueur eusi dina HD sareng kualitas anu langkung handap pikeun koneksi anu laun. Anjeun tiasa mendakan seueur pilem, séri sareng bagian khusus khusus kanggo barudak anu nganggo kartun. Anjeun tiasa ogé ngawatesan aksés budak leutik ku ngaktipkeun kontrol parental anu dilebetkeun ku aplikasi éta sorangan.

Playbox-3

Subtitles sareng kamungkinan nyingkronkeunana tina aplikasi éta sorangan upami anjeun mendakan lag, kasaluyuan sareng Apple TV sareng ChromeCast, sayogi kanggo ios sareng Android, sareng playback langkung saé tibatan henteu aya potongan salami anjeun ngagaduhan sambungan internét anu saé. Pasti, aplikasi anu langkung ati-ati sareng dirancang kalayan hadé tibatan seuseueurna ti antara aranjeunna anu nawiskeun (sababaraha) jasa pamayaran anu tiasa urang mendakan di nagara urang, teu kakantun katalog anu teu aya bandingna. Henteu kakantun kumaha sesah na (upami henteu mustahil) pikeun mendakan pilem atanapi séri anu disiarkeun dina vérsi aslina kalayan terjemahan bahasa Inggris, hal anu ditungtut ku seueur pangguna.

Playbox-2

PlayBox tiasa gampang dipasang dina alat anjeun, urang keukeuh yén tanpa kedah Jailbreak dilakukeun. Jelas anjeun moal mendakan éta di App Store, tapi anjeun ngan ukur kedah aksés halaman resmi na teras pencét dina tautan anu saluyu. Pecinta eusi VO ayaan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

48 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Manolo Risco cenahna

    Éta méwah (ayeuna enya enya)

  2.   Perseus Santa (@PERSEOSANTA) cenahna

    Anu saé ieu dianggo, kuring henteu acan tiasa masang tarjamahan kana séri, kuring meunang kasalahan tapi kuring bakal tetep nyobian

  3.   Victor santamaria cenahna

    aplikasi anu saé, kuring henteu acan tiasa kéngingkeun tarjamahan Spanyol pikeun dianggo pikeun kuring tapi masalah milari cara anu sami kualitasna saé pisan

    1.    french0507 cenahna

      Pikeun tiasa nempatkeun tarjamahan anu anjeun pasihkeun kana pilem atanapi séri anu anjeun hoyong tingali. Éta kaluar pikeun anjeun maén. Pas maén, di handapeun aya simbol anu nyarios CC. Anjeun pasihkeun ka ditu sareng anjeun bakal kéngingkeun kecap unduh terjemahan anyar, nalika anjeun pencét éta, anjeun bakal ningali daptar basa anu anjeun pikahoyong. Di dinya anjeun milari Spanyol. Nalika milih Spanyol, anjeun bakal kéngingkeun sababaraha pilihan tina pilem anu sami, candak anu anjeun ngartos bakal katingalina saé. Sareng ayeuna, nalika pilemna dimimitian, anjeun bakal ngagaduhan terjemahan dina basa Spanyol.

      Kuring miharep penjelasan kuring parantos ngabantosan anjeun.

      1.    PabloHRT cenahna

        Tina naon anu kuring tiasa titénan, ngan pilem na anu ngagaduhan pilihan pikeun nempatkeun tarjamahan (aya anu ngawartosan upami kuring lepat) sabab kuring parantos nyobian sababaraha seri sareng kuring henteu ningali opsi cc dimana waé, anu matak hanjakal pisan malah moal tiasa nempatkeun tarjamahan dina basa Inggris, mudah-mudahan éta janten hal anu aranjeunna gancang-gancang direngsekeun sabab ku cara ieu aplikasi bakal janten kaajaiban nyata.

  4.   Warisan Felix Serrano cenahna

    Abdi henteu tiasa mendakan aplikasi dina App Store; Naon nami pasti na?

    1.    Allan cenahna

      endah pisan

  5.   Gambar placeholder Alfredo Ruiz cenahna

    Tuturkeun tautan henteu aya dina AppStore !! Éta ngan ukur dina basa Inggris, leres?

  6.   Oscar Soriano cenahna

    Gambar placeholder Alvaro Soriano

  7.   David Perales cenahna

    Buf, sadayana nganggo basa Inggris atanapi anu paling ... pikeun éta, kuring nganggo halaman wéb Pordede sanés ieu

  8.   Facundo cenahna

    Kusabab éta henteu aya di AppStore, naha éta henteu bakal masihan kuring konflik dina iPhone? Upami apel henteu unggah kana appstore na éta kusabab éta henteu percanten kana aplikasi éta sareng kusabab alesan ieu dina sababaraha waktos éta bakal nyabut sertipikat sareng éta bakal lirén damel.

  9.   Fred cross cenahna

    Saé upami ngagaduhan terjemahan 👍

  10.   Travis gianetti cenahna

    Judulna? Buka sareng nyandak burit anjeun

  11.   gaduh guasa cenahna

    Kuring henteu terang naha anjeun sadar (anjeun sareng pamiarsa anjeun) yén di dieu anjeun nyarioskeun prakték haram anu tiasa dihukum, sareng anjeun ngitung siga éta hal anu paling normal di dunya. Kuring henteu terang persis naon anu bakal dilakukeun sareng Playbox, tapi Popcorn Time bahaya pisan, sabab sanaos siga streaming anu saderhana, dina kanyataanana klien torrent dianggo, anu ku sabab kitu ngajantenkeun anu nonton video na nempatkeunana pikeun ngahurungkeun pembuangan batur. Aya seueur nagara dimana ieu tiasa nyababkeun anjeun seueur masalah, di Jerman contona, aya gelombang denda ageung pikeun éta, jumlah tina jumlah denda dugi ka 815 euro rata-rata.
    Kuring anggap anjeun bakal gaduh seueur pamiarsa anu sumebar di sakumna dunya, sareng sigana kuring yén kumargi anjeun nyarioskeun hal anu haram, sahenteuna anjeun kedah gaduh kasabaran pikeun ngajelaskeunana sareng ngingetkeun résiko.

    1.    Luis Padilla cenahna

      Upami anjeun hoyong, kami bakal ngahaturanan tulisan ngeunaan légal atanapi haramna jaringan P2P, tapi di Spanyol, pikeun ayeuna, panggunaan, nyiptakeun sareng nyebarkeun jinis jaringan ieu sacara sah sah. Masing-masing tanggel waler pikeun panggunaan aranjeunna. Kuring henteu terang kaayaan hukum jaringan di sésana nagara, sareng anjeun bakal ngartos kami moal tiasa ngajelaskeun dina tulisan anu nyarioskeun panerapan sadaya celah hukum anu aya di sakurilingna, ogé kaayaan anu béda anu tiasa lumangsung di unggal nagara ti unggal dunya. Dina tulisan kami ngajelaskeun yén aplikasi ieu aya, naon anu dilakukeun, sareng masing-masing dina tanggel walerna pikeun ngalakukeun naon anu dipikahoyong atanapi dipikiran anu kedah dilakukeun.

  12.   akarta cenahna

    Tapi hei, ieu parantos dilakukeun ku VLC tanpa masihan penting.

  13.   manya cenahna

    Kumaha cara anjeun ngadamel tarjamahan Spanyol tiasa?

  14.   Fran Hail cenahna

    Aplikasi ieu sareng sadayana dina basa Spanyol bakal janten méwah. Kuring miharep maranéhna bakal ngalakukeun éta gancang

  15.   Ximena Andica Upegui cenahna

    Kumaha alusna pikeun gaduh telepon sélulér modéren

  16.   Hugo De La Rosa cenahna

    Alus aplikasi langkung seueur aplikasi tina jenis ieu

  17.   Fransiskus Mtz cenahna
  18.   PabloHRT cenahna

    Kuring bahkan henteu kéngingkeun tarjamahan Inggris pikeun dianggo dina séri, upami aya anu bageur ngajelaskeun ka kuring, kuring bakal ngahargaan pisan. Salam!

  19.   Ismael Hernandez Pedraza cenahna

    Jennifer Clemente

  20.   Noel cenahna

    Kumaha cara nempatkeun tarjamahan dina basa Spanyol? Abdi henteu tiasa ningali

  21.   juanma cenahna

    Sabaraha lami kanggo anjeun ngaunduh pilem na? anjeunna sok ngajantenkeun abdi ngantosan ...

  22.   Andrihus23 cenahna

    Halo, mimitina tiasa ngaunduh pilem atanapi séri sanés sareng sajabana, anjeun kedah ngantep pilem na dimimitian teras anjeun masihan kanggo diunduh sapertos kieu upami diunduh sareng pesen ngantosan moal némbongan. Sareng tarjamahan di sisi katuhu némbongan basa anu anjeun pasihkeun di dinya sareng anjeun milari Spanyol dina basa Inggris sareng anjeun milih éta, teras anjeun ngan ukur masihan tarjamahan sareng éta bakal nunjukkeun anjeun dina basa Spanyol. Anu pamungkas, kuring gaduh kotak maén dipasang tapi éta lirén damel sareng kuring henteu tiasa ngaunduhkeunana ka anu sanés. Ieu kajantenan. Sareng kumaha kuring tiasa méréskeunana

  23.   Avergoon cenahna

    Dinten ayeuna henteu dibuka deui dina iPad.
    Naha aya anu terang naon anu kajantenan?

  24.   Ngaleos cenahna

    Naha anjeun tiasa turun ka Kolombia? Dimana?

  25.   javiera cenahna

    Éta henteu kabuka dina ipad salami dua dinten na teu acan direngsekeun, aya inpormasi?

  26.   Jose cenahna

    Éta henteu kabuka pikeun kuring sahingga teu jalan. Aya naon, naha aya anu terang?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Dina 6 Plus mah sareng ios 8.1.2 éta diénggalan dinten sanés éta henteu jalan.

      1.    Fernando cenahna

        Halo. Kuring ngaunduh pilemna tapi éta henteu maén nalika kuring henteu ngagaduhan sambungan internét. Sababaraha bantosan ??

  27.   Jose cenahna

    Kalayan 8.1.3 éta henteu tiasa dianggo pikeun kuring, kalayan vérsi sateuacanna henteu.

  28.   belen cenahna

    Milik kuring nentang 6 tambah henteu jalan ngabantuan kuring ngajawab

  29.   Jose cenahna

    Éta henteu acan tiasa dilakukeun
    Muatan. Pesenna nyaéta: "teu mungkin dimuat". Naha anjeun badé ngawangun atanapi ngapdet pikeun ios 8.1.3?

  30.   Jorge cenahna

    Abdi henteu tiasa ngaunduh, kuring henteu kéngingkeun tautan unduh sareng anu di luhur henteu jalan, naha aya anu terang naon anu lumangsung?

  31.   Javito cenahna

    Tautan pamasangan henteu némbongan dina halaman wéb resmi

  32.   Jose cenahna

    Teu aya berita ngeunaan aplikasi éta?

  33.   Pablo cenahna

    HELLO SAHA BISA BISA Mantuan Kuring, abdi tiasa ningali judul na pilem tapi dina waktos nonton pilem Ngalangkungan TV APPLE HANYA dina TELEVISI FILM JEUNG SUBITITO TEU BISA DITINGALI, tapi ieu tiasa dikonpigurasikeun dina kotak.

    Abdi ngahargaan dukungan anjeun

    1.    alfred cenahna

      Hai, kuring gaduh masalah anu sami. Naha anjeun ngatur ngalereskeunana?

  34.   Daniel cenahna

    Abdi peryogi bantosan, dina telepon sélulér anjeun, anjeun ningali pilem anu nganggo tarjamahan tapi nalika kuring unduh pikeun nonton dina PC, tarjamahan anu kuring henteu muncul

  35.   alfred cenahna

    Hal anu sami kajadian ka kuring dina iphone 6 kuring tiasa ningali pilem sareng tarjamahanna tanpa masalah, tapi nalika kuring ngirimkeunana kana tv kuring liwat chromecast atanapi apple tv kuring ngan ukur tiasa ningali pilem na sanés terjemahan. Naha aya anu terang kunaon? atanapi kumaha ngalereskeunana?

  36.   JC cenahna

    Masalah anu sami sareng terjemahan Spanyol nalika kuring parantos hoyong ningalikeun dina TV. Tulung.

  37.   Edgarvega cenahna

    Réformasi 1331

  38.   Jordy cenahna

    Kuring henteu maén pilem kuring kéngingkeun iklan kasalahan ... Naha aya anu tiasa nyarios ka kuring kumaha cara ngajawabna?

  39.   SILERS18 cenahna

    aplikasi anu saé pisan, ku popcorn anjeun moal tiasa tunda subtitle, ku ieu anjeun nyayogikeun kagancangan pilem ...

  40.   Manuel cenahna

    Ngaronjatkeun aplikasi kalayan saé

  41.   Fernando cenahna

    Halo. Kuring ngaunduh pilemna tapi éta henteu maén nalika kuring henteu ngagaduhan sambungan internét. Sababaraha bantosan ??