Podcast 6 × 04: iPhone 6s Audio Review

iphone podcast warta

Saatos sababaraha dinten dianggo, Pablo Ortega analisa iPhone 6s tuntas. Saatos nyebarkeun tinjauan pidéo kami ngeunaan iPhone 6s, pengikut kami parantos ngantunkeun puluhan patarosan anu urang coba jawab dina program khusus ieu. Urang bakal nyarioskeun desain iPhone anyar (kalayan sababaraha koreksi disertakeun), formatna sareng finish énggal na di naros sareng panarimaan anu dialamina. Salaku tambahan, kami mendakan anu mana modél iPhone anu paling ditungtut taun ayeuna.

Kami mendakan, sacara jero, prosésor anyar sareng kumaha performa sasarengan sareng versi anyar ios. Kami nyaritakeun ngeunaan fungsi paporit kami: di kamungkinan pikeun ngaktipkeun Siri kalayan paréntah sora kami, tanpa kedah ngeusi batre telepon. Urang ulah hilap teh Kaméra 4K, payun, 3D Touch sareng kumaha pamekar ngamimitian ngalaksanakeunana. Podcast ieu bakal ngabantosan anjeun mendakan data énggal ngeunaan iPhone 6s.

Ngadangukeun iPhone News Podcast unggal minggu dina iTunes Store.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.