Procreate diénggalan janten cocog sareng iPad Pro anyar sareng prosesor M1

Ngadamel iPad Pro M1

Salah sahiji aplikasi ilustrasi paling lengkep sayogi dinten ayeuna kanggo iPad nyaéta Procreate, aplikasi anu, berkat perawatan anu dilakukeun ku pangembangna, teras-terasan nampi fungsi-fungsi énggal, sababaraha diantarana adaptasi sareng pungsionalitas anyar anu diterapkeun Apple dina alat na.

Procreate nembé ngumumkeun yén éta parantos ngamutahirkeun aplikasi iPad janten sapinuhna cocog sareng iPad Pro 2021 sareng prosesor M1, pembaruan anu bakal ngamungkinkeun anjeun pikeun ngamangpaatkeun éta kalayan performa anu langkung luhur sareng éta ogé ngalegaan sababaraha lapisan anu anjeun tiasa damel.

Sanaos leres yén pembaruan pikeun aplikasi ieu dileupaskeun bulan kamari, éta henteu ngamangpaatkeun kakawasaan M1 anyar Apple. Numutkeun ka klaim pamekarna, Procreate for the iPad Pro 2021 nawarkeun a kinerja nepi ka 4 kali langkung luhur Salaku tambahan, éta ngamungkinkeun damel sareng 115 lapisan sakaligus dina gambar dina resolusi 4K dina 132 DPI.

Béda sareng aplikasi sanés anu sayogi pikeun iPad, Procreate henteu meryogikeun langganan pikeun tiasa ngagunakeunana. Urang ngan kedah mayar 10,99 euro kanggo kéngingkeunana. Éta ogé nawiskeun Procreate Pocket, versi anu dirancang pikeun iPhone anu hargana 5,49 euro.

Nalika perusahaan ngumumkeun bulan kamari, pembaruan salajengna anu ditampi aplikasi bakal kalebet fungsi anu aya hubunganana sareng kanyataan anu ditambuh sareng ningkat pangrojong aksés.

Upami anjeun parantos ngajantenkeun Procreate mangrupikeun alat anu peryogi pisan dina padamelan anjeun iPad anjeun ayeuna rada pondok dina kakuatan, éta panginten henteu janten ide anu goréng pikeun ngémutan kéngingkeun iPad Pro 2021 énggal, naha éta 11 inci atanapi 12,9 inci. Anjeun kedah émut yén hiji-hijina modél anu gaduh layar mini-LED nyaéta modél 12,9 inci.

Procreate (AppStore Link)
Procreate9,99 €
Procreate Pocket (Tumbu AppStore)
Procreate Pakét4,99 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.