Produser Beatles henteu sugema ku sora Dolby Atmos tina sababaraha lagu

Giles martin

Giles Martin, mairan dina wawancara anu diterbitkeun dina Kareta Batu on masalah sareng sababaraha lagu Beatles nalika maén dina Dolby Atmos, téknologi tempat format audio spatial Apple diwangun. Martin, anu tanggung jawab campuran Dolby Atmos pikeun dua albeum, ngajelaskeun naha Sgt. Peppers Lonely Hearts Club Band henteu "disada leres-leres" dina Dolby Atmos, sedengkeun Abbey Road henteu.

Sadayana sigana nunjukkeun yén bass sabagian disalahkeun pikeun "masalah" alit ieu anu diumumkeun umum saatos wawancara sareng Martin. Campuranna henteu gaduh bass ku akunna sareng nyatet yén versi Dolby Atmos "Abbey Road" langkung saé dina jinis sora ieu kusabab éta sacara sonik langkung caket kana vérsi stéréo.

Sgt. Pepper, kumaha anjeun nampilkeun diri ayeuna, Abdi saleresna badé ngarobih.Éta henteu saé pisan pikeun kuring. Éta sayogi dina Apple Music ayeuna. Tapi kuring bakal ngagentos. Éta saé . Tapi éta henteu saé. Sgt. Pepper's, sigana mah, albeum munggaran anu dicampur dina Dolby Atmos. Sareng urang ngalakukeun éta salaku presentasi téater. Kuring resep ideu Beatles janten anu mimiti ngalakukeun hiji hal. Saé pisan yén aranjeunna masih tiasa janten anu mimiti ngalakukeun hiji hal.

Anjeun tiasa nguping bédana ku audio ruang. Éta henteu salawasna hadé, tapi aya bédana. Jigana urang diajar alat pikeun ngabédakeun éta jalma. Hal anu saé nyaéta nyiptakeun lingkungan nguping anu langkung condong di mana anjeun merhatoskeunana, daripada ngan ukur gaduh audio dina sirah anjeun janten anjeun liren mikir.

Anu matak, Martin yakin yén téknologi biometric anu maju sapertos pangenalan wajah, pangukuran awak, sareng tés tekanan ceuli hiji dinten bakal dianggo pikeun ngasingkeun pangalaman ngupingkeun dina musik.

Persepsi campuran Dolby Atmos dina headphone gumantung kana sababaraha variabel sabab kami parantos ngomentaran sababaraha kali dina podcast Apple, ieu kajantenan sabab sababaraha faktor sapertos jinis headphone, kandelna, naha éta nganggo atanapi henteu nganggo kabel tapi éta ogé mangaruhan ukuran earphone.hulu kana struktur tulang unggal jalma. Éta sababna ningkatkeun pangalaman ngupingkeun ieu penting pikeun sadayana sareng téknologi anyar diperyogikeun pikeun nampilkeun musik anu dirékam sakumaha mistina.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.