Prosesor iPhone 5se bakal janten A9. IPad Air 3, A9X

iphone 5se ipad air 3

Bloomberg Anjeunna geus diterbitkeun carita ngeunaan uteuk anu tanggung jawab nyiptakeun prosesor Apple, Johny Srouji. Dina sajarah, sedeng mastikeun yén iPhone 4 inci, anu namina diarepkeun iPhone 5se, bakal sami Prosesor A9 anu aya dina iPhone 6s sareng iPhone 6 Plus. Upami sumber Bloomberg leres, iPhone 5se, iPhone 6c, iPhone 7c, atanapi naon waé anu "mini" anyar ieu tungtungna disebut, bakal langkung kuat tibatan iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus.

IPhone 6 ngagaduhan harga éntri € 639, salami modél 16GB kalayan layar 4,7 inci kapilih. Prosesor na nyaéta A8 sareng gaduh RAM 1GB, teu sapertos iPhone 6s / Plus anu gaduh sababaraha 2GB RAM sareng prosesor A9 anu ngamungkinkeun anjeun gaduh aplikasi di tukang langkung lami, ogé nyegah halaman Safari tina dimuat deui pisan. Ogé, modél pangénggalna 50% langkung gancang tibatan modél 2014.

IPhone 5se bakal sakuat kuat sapertos iPhone 6s

iphone-5se

Prosesor A9 dibarengan ku M9 ko-prosésor, anu ngamungkinkeun iPhone 6s nuturkeun gerakan urang sareng nawiskeun kamungkinan nelepon Siri tanpa némpél tombol mimitian kalayan paréntah "Hei, Siri" sanajan urang henteu nyambung iPhone kana outlet listrik (atanapi disimpen dina saku ).

Sareng iPad Air 3, sakuatna iPad Pro

ipad-air-3

IPad Air 3 ogé bakal janten pamutahiran utama tina modél samemehna. Numutkeun ka gosip sareng inpormasi ti pabrik aksésori, iPad Air 3 bakal janten tablet Apple anu munggaran anu nambihan flash pikeun poto. Désainna bakal bénten-bénten béda ti modél sateuacana, tapi cekap pikeun nambihan langkung seueur spéker (diperkirakeun ngagaduhan 4). Di jero, sadayana numutkeun sumber Bloomberg, urang bakal ngagaduhan A9X sareng GPU 12-klaster, anu ngamungkinkeun Air 3 gaduh kinerja grafik dua kali ti Air 2.

Salaku tambahan, mémori RAM ogé bakal janten titik sanés anu iPad Air 3 bakal ningkat, angkat tina 2GB tina Air 2 dugi ka 4GB RAM, janten urang tiasa nyarios yén iPad Air 3 bakal sakuat kuat sapertos iPad Pro. Urang tiasa mikir yén éta bakal langkung kuat tibatan tablet apel propésional, tapi aya ogé kamungkinan iPad Air 3 bakal sumping sareng Tampilan 4K.

Upami ramalan dipanggihan, boh iPhone 5se sareng iPad Air 3 bakal bakal hadir dina 15 Maret sareng aranjeunna bakal dijual dina tanggal 18 bulan anu sami, tilu dinten saatos presentasi aranjeunna. Dupi anjeun parantos dipikirkeun naon anu kedah dibeli?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   rubah cenahna

    Kuring impian tina iPhone 5se kalayan spésifikasi éta.

  2.   anonim cenahna

    "Salaku tambahan, RAM ogé bakal janten titik sanés anu mana iPad Air 3 bakal ningkat, ti 2GB tina Air 2 dugi ka 4GB RAM, janten urang tiasa nyarios yén iPad Air 3 bakal sakuat kuat sapertos iPad Pro . »

    Éta ngajantenkeun kuring mikir sabab kuring mikir yén kakuatan éta henteu aya hubunganana sareng ram, sareng kusabab bédana waktos anu bakal dilakukeun ku ipad pro sigana kuring bakal ningkat prosésor anu langkung kuat tibatan ipad pro, logis pisan mun dipikir anu gaduh layar 4k, sareng video 4k, ogé naék harga ...

    Anu kuring jelaskeun nyaéta ipad air 1 kuat pisan, éta ipad terakhir anu kuring uji, maka anu 2 kaluar, luncat dina kakuatan luar biasa, ayeuna ku ieu kuring teu tiasa ngabayangkeun luncat, éta luar biasa, kuring cicing di tonggoheun ningali kamajuan dina parangkat lunak dina ipad ..

    1.    Pablo Aparicio cenahna

      Halo, anonimous. Anjeun leres. Dina kalimat éta kuring hartosna prosesor sareng RAM set, sanés ngan ukur mémori na. Ngagaduhan prosésor sareng RAM anu sami, iPad Air 3 bakal ngagaduhan kakuatan anu sami sareng dina waktos anu sami éta bakal tiasa prosés anu sami dibuka dina waktos anu sami.

      Ku kakuatan luncat anjeun ogé leres sareng éta mangrupikeun salah sahiji alesan kunaon urang henteu ngarobih tablet pisan, anu parantos cukup kuat pikeun anu biasana urang anggo. Tapi salami henteu aya poin anu dikorbankeun, kakawasaan ditampi. Dina sababaraha taun, aranjeunna tiasa nyiptakeun software virtual reality sareng Air 1 sareng 2 tiasa ditingalkeun. Abdi gaduh 4 sareng Abdi ngemutan Air 3.

      Hiji salam.

  3.   IOS 5 Salamina cenahna

    Naha anjeun parantos mikirkeun naon anu anjeun badé mésér? Leres, ipad mini 4