Kubus: proyektor pico anu campuran sampurna sareng iPhone anjeun

 

 

kubus-proyektor-2

Jelas yén datangna iPhone 6 ku layar anu langkung ageung ningkatkeun pangalaman multimédia. Éta ogé leres yén urang tiasa nyambungkeun iPhone kana layar anu langkung ageung pikeun ningkatkeun pangalaman ieu. Tapi kumaha saur anjeun nonton pilem dina layar 120 "? Anjeunna Proyéktor kubus RIF6 Éta bakal ngamungkinkeun urang, sanaos sanés harga murah.

Kalayan RIF6 Cube urang tiasa ngerjakeun eusi iPhone 6 urang dina resolusi luhur dina témbok, langit-langit atanapi dina permukaan naon waé (langkung saé upami bodas, tangtosna) anu urang bayangkeun. Proyéktor ieu ngagaduhan ukuran dua inci, janten urang bahkan tiasa nyandak éta kémping.

proyektor kubus

The Cube mangrupakeun proyektor pico éta hadir sareng panyatur internalna nyalira, Pamaca kartu SD sareng a Input HDMI, dimana urang tiasa nyambungkeun iPhone urang 6. Éta kedah diklarifikasi yén pikeun nyambungkeun iPhone urang urang peryogi Konektor kilat kana adaptor AV digital, anu ngagaduhan harga € 41,50 (dina Amazon), harga anu henteu penting upami urang parantos mutuskeun mésér proyektor.

LED digital anu kalebet kana proyektor bakal ngagaduhan umur 20.000 jam puter deui dina 50 Lumen sareng kagunaan Téhnologi DLP BrilliantColor pikeun nembongkeun pangalaman anu langkung alami sareng warna anu langkung seukeut. Kalayan konektor HDMI, kotak alit ieu sanggup diproyeksikeun gambar tina 854 x 480 dugi ka 120 ".

Sakumaha anu kuring sebatkeun tadi, sabab ngagaduhan speaker internal sareng maca kartu SD, moal aya alat éksternal anu diperyogikeun, sapertos iPhone, kanggo tiasa nga-video na. Anu urang butuhkeun nyaéta kartu SD, permukaan dihareupeun kami, sareng popcorn pikeun mikaresep pilem kami.

kubus-proyektor-3

Waktos panggunaan tiasa janten masalah sakumaha batréna ngan ukur tiasa tahan 90 menit. Upami urang hoyong ningali pilem di luar ruangan, jelas yén urang ngan ukur tiasa nonton pilem pondok, kedah hilap pilem ageung anu langkung ti 2 jam.

RIF6 Cube sanés alat anu murah. Milikna harga $ 259Tapi, upami urang ngémutan yén éta mangrupikeun proyektor saukuran alit sapertos kitu, hargana tiasa henteu kaleuleuwihi. Éta tiasa sampurna pikeun anu hoyong proyektor kualitas tanpa kedah nyandak seueur rohangan di rohangan tempat aranjeunna nonton pilem na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.