25 Fitur ios 8 luhur (II)

ios 8gm

Dina angsuran kadua ieu urang bade nganalisis sésa fungsi yén urang mendakan pikaresepeun tina sistem operasi sélulér anyar tina apel gedé, iOS 8. Dina bagian mimiti tulisan ieu kami ningali fungsi sapertos Handoff atanapi kontrol batré anu pikaresepeun ku aplikasi anu Setélan tina ios énggal nawiskeun kami. Dina bagian kadua ieu kami badé nganalisis sésana fungsi anu urang pikaresepeun dina ios énggal, naha anjeun ngadaptar?

icloud-poto-perpustakaan

Perpustakaan Poto iCloud, sadaya eusi multimedia anjeun dina sadaya alat

Kalayan ios 8 sareng ngarombak aplikasi Photos sareng konsép iCloud, urang tiasa gaduh sadaya poto sareng video dina sadaya alat dina waktos anu sami, salami aranjeunna nyambung ka Apple ID anu sami, jelas. Upami anjeun badé nganggo fungsi ieu pisan, kuring nyarankeun yén anjeun tingali Rencana panyimpenan iCloud, kumargi seueur gambar sareng video anu bakal nyéépkeun rohangan dina 5 GB gratis. Salaku tambahan, salah sahiji fitur anu pikaresepeun dina ios 8 nyaéta urang tiasa ngaoptimalkeun rohangan anu dianggo ku poto sareng video ieu pikeun nyingkahan seueur rohangan dina awan.

Grup dina iMessage (atanapi Pesen)

Persis, hiji novelty anu parantos ngantosan apdetna bari, grup dina Pesen, di mana urang tiasa ngirim poto sareng video dina cara anu saderhana sareng tangtosna, catetan sora ngan ukur mencét mikropon dina keyboard anjeun, pikaresepeun pisan. Ayeuna anjeun tiasa ngobrol sareng sababaraha jalma dina waktos anu sami ngalangkungan grup anu nganggo Messages!

hotspot

Hotspot Instan, Nga-tether otomatis

Nalika iPhone caket Mac, éta bakal langsung muncul dina daptar Wi-Fi, jelas pikeun ngabagi Internét. Ieu tiasa saé sateuacanna pikeun nyambung sareng hotspot antara iPhone-Mac, urang kedah ngalaksanakeun léngkah anu rada ngaganggu upami urang hoyong nyambungkeun unggal dua ku tilu. Kalayan fungsi ieu dina Handoff, urang tiasa nyambung kana iPhone urang nempatkeunana di gigireun Mac, supados sambunganna parantos mantep.

Relply gancang, ngajawab bewara ti mana waé dina ios

Salah sahiji fitur anyar anu pangpaké bakal dianggo paling dina aplikasi na nyaéta fungsina: «Walon Gancang", nyaéta, nalika aya bewara nembongan di luhur layar, urang tiasa berinteraksi sareng éta, salami urang tiasa ngaréspon. Salaku conto, upami urang nampi sesebatan Twitter, urang tiasa ngajawab tina tempat ios dimana urang ayana, atanapi dina cara anu sami, aplikasi Messages ... Éta bakal ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeun tindakan aplikasi tanpa ngasupkeun aplikasi éta.

Bewara interaktif, langkung sami

Sabalikna, bewara interaktif ngamungkinkeun urang pikeun berinteraksi sareng béwara, nyaéta, upami urang ngagaduhan alarm, Urang tiasa sambungkeun tina béja, atanapi contona, upami urang disebatkeun dina Twitter, Daripada ngabales, tandana atanapi retweet.

mail-ios-8-2

Gerakan multi-rampa sareng tindakan dina Surat

Salah sahiji réréncangan kuring parantos ngawartosan anjeuna dina jaman na tentang gerakan anu béda anu tiasa urang lakukeun dina aplikasi Mail pikeun ngalakukeun tindakan anu béda, pikeun alesan éta sareng kusabab kuring sering nganggo aplikasi, éta mangrupikeun salah sahiji fungsi anu kuring paling resep di ios 8. Salaku tambahan, tina Setélan ios urang tiasa ngarobih tindakan anu dilakukeun ku gerakan anu béda, sapertos nalika ngésér ti kénca ka katuhu atanapi sabalikna di luhur email anu asup.

keyboard-ios-8

QuickType, keyboard anu matak uih tina apel ageung di ios 8

Sanaos Apple ngijinkeun pamasangan keyboard pihak katilu dina iDevices sareng ios 8, Aranjeunna parantos ngembangkeun keyboard prediktip yén, ngalangkungan sababaraha algoritma, bakal ngabantosan urang pikeun ngetik langkung gancang. Salaku conto, kami nampi pesen: Naha anjeun badé angkat tuang atanapi ningali pilem? Langsung QuickType bakal nawiskeun kami tilu waleran: dahar peuting, pilem atanapi henteu yakin.

pesen-ios-8

Catetan audio, poto sareng video langkung gancang dina Pesen

Leres, urang badé ngiluan dua fungsi dina hiji titik: pesen sora sareng poto / pidéo anu tiasa urang kirimkeun tina aplikasi Pesen. Upami urang mencét mikropon di beulah katuhu urang tiasa ngarékam audio teras kirimkeun ka babaturan urang; Sedengkeun upami urang mencét tombol kaméra, urang tiasa gancang sareng gampang milih upami urang hoyong ngarékam pidéo atanapi nyandak poto, pikaresepeun ngomong sahenteuna.

sorotan ios 8

Sorotan, dunya anyar mesin pencari ios

Boh Spotlight di iOS 8 sareng OS X Yosemite parantos ningkat pisan, Taun-taun enteng. Ku mesin pencari ios 8 urang tiasa milarian seueur tempat deui, kalebet di App Store, dina poto urang, dina email anu paling kasep sareng performa pungsi anu langkung rumit sapertos milarian inpormasi dina Wikipedia tina Spotlight.

ios fleksy8

Keyboard pihak-katilu, kami bosen ngumumkeunana

Éta mangrupikeun salah sahiji fungsi anu parantos dikomentaran ku sadayana salami, kumargi éta mangrupikeun salah sahiji alat anu Apple ngagaduhan langkung "milik" na yén éta henteu ngamungkinkeun nyiptakeun ka pengembang. Ti ayeuna ayeuna, keyboard pihak katilu (salami éta ditinjau ku Apple) bakal tiasa dipasang dina alat anu nganggo ios 8.

1Password-Touch-ID-integrasi-001

Touch ID, dina aplikasi karesep anjeun

Ayeuna Touch ID, sénsor biometric Apple ngan ukur aya dina iPhone 5S dina waktos ayeuna, éta cocog sareng seueur aplikasi sanés sapertos 1Password, tapi, Aplikasi kedah ngembangkeun tindakan anu cocog sareng sénsor sareng Kit Pangembangan anu saluyu.

Kaméra, salah sahiji parobahan pangbadagna unggal ios

Apple masih kénéh maénkeun seueur kaméra alatna sareng tangtosna, unggal update ios janten langkung kalapa. Dina ios 8 urang tingali Pidéo Waktu-Selang, anu urang tiasa ngarékam pikeun waktos anu lami teras ngagancangkeunana sareng ngan ukur sababaraha detik (sapertos Hyperlaps).

Widget-iOS-8

Widget di Pusat Bewara

Sareng tungtungna, Widget di Pusat Bewara, nyayogikeun kami inpormasi ngeunaan aplikasi tinangtu tanpa kedah dilebetkeun, cukup ku ngageser Pusat Pemberitahuan urang bakal tiasa ningali sadaya widget anu ditampilkeun, upami aya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.