IOS panganyarna 14.5 béta dileupaskeun pikeun pamekar

Soré dinten ayeuna pinuh ku berita perkawis perangkat keras tapi urang moal tiasa mopohokeun parangkat lunak éta. Sababaraha menit ka pengker Apple nembé ngaluncurkeun anu terakhir versi béta tina ios 14.5 dina hal ieu nyaéta versi RC, anu singkatan tina Calon Ngaleupaskeun. Aksi tiasa disebatkeun yén éta nyaéta anu terakhir sateuacan vérsi resmi dileupaskeun janten kami caket pisan kanggo ios 14.5 sayogi.

Kami parantos gaduh versi béta ios 14.5 salami sasih sareng kami ngantosan kadatangan RC ieu tiasa nyarios yén kami ngiringan versi akhir versi béta. Pamekar gaduh ti dinten ayeuna sababaraha dinten pikeun marios vérsi sareng yén éta parantos dileupaskeun ka masarakat umum.

Aya seueur pangguna anu, sapertos kuring, ngayakeun versi sateuacanna dugi ka versi resmi dileupaskeun, kami henteu gaduh versi béta anu dipasang janten kami henteu resep muka konci iPhone nganggo Face ID sareng topéng hurung. Ieu kahontal berkat Apple Watch, tapi sakumaha kuring nyatakeun seueur urang masih teu tiasa nganggo anu hébat ieu fitur anu sacara resmi bakal sumping dina waktos dua minggu.

Kami sadayana ngantosan datangna vérsi RC ieu sareng éta tungtungna sayogi di tangan para pengembang, masih aya kirang pikeun urang dipasang sacara resmi dina iPhone. Perbaikan dina vérsi ieu matak diperhatoskeun sahingga kami ngarepkeun yén aranjeunna moal reureuh ngaleupaskeun lami.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Mikel cenahna

    Moal aya cara pikeun nganggo fitur ieu tanpa Watch di mangsa hareup?

    1.    Jordi Giménez cenahna

      Hai Mikel,

      Kuring sacara jujur ​​ningali éta rumit kusabab kaamanan bakal kompromi upami aranjeunna ngantep iPhone dikonci ku topéng dina ...

      Apple Watch ibarat panyalindungan faktor dobel sareng tanpa éta bakal gampang aksés kana alat kecuali upami aranjeunna nambihan Touch ID, tangtosna ...

      Wasalam