Relive Albeum The Beatles '1' Kalayan Audio Spasial dina Apple Music

1 The Beatles

Audio spasial diwanohkeun sababaraha bulan kapengker di Apple Music sareng ti saprak éta teu eureun gaining popularitas diantara palanggan anjeun. Ieu dikonfirmasi ku Wapres tina jasa Silver Schusser dina salah sahiji wawancara panungtungan na. Nyatana, dina sababaraha bulan ayeuna urang ningali kumaha albeum anu terkenal sareng populer didamel ulang pikeun nawiskeun pangalaman audio spatial ieu. Pembaruan panganyarna asalna tina Giles Martin, produser musik kondang, anu geus remastered albeum 1 tina The Beatles anu terkenal anu ayeuna sayogi pikeun didangukeun dina Apple Music.

Audio Spasial Datang ka Albeum The Beatles '1' dina Apple Music

1 Ieu salah sahiji albeum nu kawentar ku The Beatles. Nyatana, éta mangrupikeun album anu paling laris dina dékade 2000-2009 sareng salah sahiji tina genep rékaman inten The Beatles. Éta kumpulan 27 lagu The Beatles anu nomer hiji dina tangga lagu pangalusna di AS jeung Inggris. Produser albeum éta George Martin, bapa Giles Martin, produser anu geus di jawab remastering eta pikeun Apple Music.

Tulisan anu aya hubunganana:
Langkung ti satengah palanggan Apple Music nganggo audio spasial

Giles Martin mangrupikeun produser musik anu sateuacana muji téknologi audio spasial sareng Dolby Atmos. Sajaba ti éta, manéhna geus assured niat pikeun remaster album '.Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band' ku The Beatles. Tapi, 1 Éta albeum munggaran anu dipilih ku Martin pikeun ngamimitian kabisat tina musik Beatles ieu kana audio spasial Apple Music.

Urang parantos tiasa ngaraosan albeum ieu dina audio spasial. Salaku tambahan, katerangan albeum dina Apple Music parantos ngabéjaan urang ngeunaan parobihan:

The Beatles '1 mimitina dirilis dina 2000 sarta gancang jadi albeum laris sepanjang waktos. Nampilkeun 27 singel pangbadagna band, anu sadayana ngahontal No.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.