Tim Robbins ogé "ditandatanganan" ku Apple TV +

Tim robbins

Jumlah artos anu parantos ditangtukeun ku Apple pikeun platform pidéo na sigana moal aya watesna. Langka nyaéta minggu anu urang henteu ngajelaskeun proyék-proyék anyar Apple TV + sareng ningali sutradara sareng palaku anu campur ti aranjeunna, justru mirah teu kedah sumping ka perusahaan.

Palaku pangénggalna anu "asup" dina Apple TV + nyaéta Tim Robbins. Aktor Hollywood anu kawéntar nembé nandatanganan kontrakna sareng bakal dibéntangan dina serial Apple TV + anu judulna «wol«. Aktris anu kawéntar Rebecca Ferguson bakal ngiringan anjeunna dina proyék anyar ieu. Cenah mah, murah, séri na moal kaluar ka Cupertino ...

Mimiti taun ieu Apple mutuskeun pikeun ngamimitian proyek anyar dumasar kana séri adaptasi anyar: "Wol". Panulis skrip anu ditunjuk ku Emmy damel di dinya Graham yost sareng ogé nominasi Oscar Morten Tyldum.

Anjeunna ayeuna parantos ngiringan séri salaku palaku utama. Tim robbins, barengan aktris Rebecca Ferguson. Ferguson ogé bakal ngagaduhan peran produser éksékutip, sakumaha ogé Remi Aubuchon, Nina Jack sareng Ingrid Escajeda. "Wol" bakal diproduksi ku AMC Studios sareng bakal tayang perdana dina Apple TV +, sanaos ayeuna, teu aya tanggal rilis nalika syuting teu acan dimimiti.

"Wol" mangrupikeun séri drama dumasar kana trilogi pangarang Hugh Howey ngeunaan novel dystopian. Coba jelaskeun carita insinyur mandiri (Rebecca Ferguson) anu hirup di masa depan anu musnah sareng toksik dimana aya komunitas rahasia anu diatur ku sababaraha aturan. Kami ayeuna terang yén Robbins parantos dialungkeun salaku Bernard, kapala IT di komunitas bawah tanah.

Produksi kualitas anyar anu bakal ngiringan katalog séri eksklusif anu parantos ditawarkeun ku Apple TV + pikeun kami. Éta bakal debut dina platform dina taun payun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.