Apple Watch Series 7 tiasa ngukur glukosa getih

Glukosa

Laporan ti ngajual komponén Koréa nyatakeun yén Apple Watch Series 7s anu bakal datang taun ayeuna bakal aya sensor optik pikeun ngukur kadar glukosa getih. Candak ayeuna.

Pasti bakal janten bantosan anu penting pisan, ngémutan jumlah penderita diabetes "dikenal" sareng jalma-jalma anu henteu acan didiagnosa ngaji di dunya. Hiji deui sateuacanna pikeun ngabantosan urang ngontrol kasihatan urang. Upami gosipna leres, kuring parantos ngagaduhan alesan pikeun ningkatkeun pidangan Seri 5 kuring.

Badan Berita Korea AND News karek nyebarkeun laporan ngajelaskeun yén salajengna Apple Watch Series 7 Taun ayeuna sasarengan sareng masa depan Samsung Galaxy Watch 4 bakal tiasa ngukur glukosa getih tina anu bogana nganggo sensor optik.

Éta pastina bakal aya berita anu ngareuwaskeun. Asosiasi Diabetes Amérika perkirakeun éta langkung ti 10% urang Amerika gaduh diabetes tipe 1, sareng anu langkung ti 26 juta diantarana henteu didiagnosa. Nambahkeun sénsor gula getih kana Apple Watch tiasa ngagaduhan peran anu sangat berharga dina ngalaksanakeun tés resmi, diagnosis, sareng pangobatan.

Laporan mastikeun yén téknologi anyar ieu pikeun ngadeteksi kadar glukosa getih tanpa kedah cucuk panggunaSakumaha ayeuna aya kasus glukométer réagen getih ayeuna, éta dipaténkeun dina tahap uji coba.

Éta bakal janten sistem optik sapertos anu ayeuna dianggo dina Apple Watch Series 6, anu ngadeteksi duanana ketukan per menit sareng tingkat oksigén dina getih.

Tangtosna éta bakal cukup revolusi. Kalayan glukométer ayeuna, anjeun kedah narik getih sareng biang alit sareng baseuh réagen. Ngan aya hiji pabrik anu ngagaduhan sistem anu dipaténkeun anu diwangun ku nyuntik tambal sacara subkutan, anu nganalisis cairan subkutan.

Tapi tangtosna, teu aya anu nganggo sistem optik non-invasi tiasa nguji tingkat glukosa getih anjeun. Éta bakal cukup révolusi. Upami aranjeunna suksés, tangtosna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.