Sababaraha model iPhone 14 bakal ngaleungitkeun kiyeu sareng warta dina Mac pikeun taun ieu

Kumaha éta bisa disebutkeun, urang dimimitian taun Ditengah rumor ngeunaan Apple sarta dina hal ieu aya omongan kamungkinan ngabogaan iPhone jeung layar perforated dina sababaraha model, The redesign of a MacBook Air jeung processor M2 anyar, datangna iMac Méi-ukuran jeung desain anyar, MacBook Pro anyar jeung Mac mini renewed asup ka jero.

Masih muncul dina édisi panganyarna tina buletin Mark Gurman, anu henteu tiasa gagal nyebatkeun rumor pikeun taun énggal ieu. Sigana éta lebetna taun 2022 ieu pinuh ku gosip anu langkung ageung tibatan taun 2021 sateuacana, sareng waktos ieu sadayana nunjukkeun parobihan utama dina desain sareng interior.

Gurman biasana henteu gagal dina prediksi na, urang tiasa ningali iPhone tanpa kiyeu di 2022

Biasana Gurman henteu biasana gagal dina prediksi anu dilakukeun ngeunaan modél anyar anu bakal diluncurkeun Apple, leres yén anjeunna ogé tiasa salah atanapi malah ngaluncurkeun rumor anu kadang-kadang henteu aya, tapi écés yén urang nyanghareupan. salah sahiji sumber paling dipercaya dina pengertian ieu.

Desain perforated dina layar Anu dimaksud dina gosip ieu nyaéta layar kalayan cutout sirkular leutik pikeun kaméra hareup, sakumaha anu urang tingali dina sababaraha smartphone anu bersaing sareng ieu nyatakeun yén éta tiasa ngalihkeun Face ID ka jero layar, disumputkeun lengkep sareng ngahapus. kiyeu.

Gosip ieu ngagabung sareng MacBook Air anu didesain ulang di luar sareng di jero. Hiji tim anyar nu bakal nambahan processor Apple M2, a GPU anyar jeung ningkat antara 9 jeung 10 cores salian perbaikan kayaning port MagSafe jeung kawas. Gurman, ogé nyarios ngeunaan a Mac Pro anyar kalawan nepi ka 40-inti CPU jeung 128-inti GPU - sato galak leres - bareng jeung mini Mac anyar refreshed dina jero jeung iMac pangbadagna pikeun taun ieu.

Éta ogé yén anjeunna résiko teuing ku naon anu anjeunna nyarios dina gosip ieu, sareng écés yén sadaya produk Apple énggal bakal nambihan parobihan tapi anu paling penting tiasa sumping kana modél iPhone 14 atanapi sababaraha modél iPhone ieu. Anu kuring henteu jelas nyaéta yén Apple ngaluarkeun "ciri khas" ieu anu mangrupikeun kiyeu. Naha anjeun pikir Apple bakal nyingkirkeun kiyeu taun ieu dina iPhone atanapi sababaraha model iPhone?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.