Sadaya berita ngeunaan béta 5 tina ios 16

ios 5 Beta 16 pikeun pamekar

Pamekar aya untung sareng sigana teu aya liburan di Cupertino. Kamari éta dinten béta jeung betas anyar sadaya sistem operasi dibere dina WWDC22 dibuka. Ieu béta 5 sarta nembongan kawas ieu dua minggu sanggeus versi saméméhna. Hayu urang mimitian analisa naon novelties utama béta 5 tina ios 16 anu parantos kajantenan dugi ka ayeuna. Loba di antarana teu kaduga.

Persentase batré dugi (5 taun saatos) dina béta 5 tina ios 16

Éta mangrupikeun novelty béntang béta 5 tina ios 16. Saatos datangna iPhone X, Apple ngaleungitkeun persentase batré dina bar status. Lima taun ka hareup, eta reintroduces angka penting ieu di jero ikon batré dina bar status dina béta 5 ios 16. Ieu mangrupakeun pilihan nu diaktipkeun atawa dinonaktipkeun tina Setélan Batré. Tanpa ragu, sanajan teu kaduga, éta salah sahiji novelties pangpentingna update ieu.

Sanajan kitu, kabeh teu emas nu glitters na Apple geus ngawatesan penampilan persentase on sababaraha iPhones. IPhones anu cocog sareng pilihan nyaéta iPhone 12, iPhone 13, iPhone X sareng iPhone XS. Ku alatan éta, iPhone 12 mini, iPhone 13 mini, iPhone 11 sareng iPhone XR ditinggalkeun.

Sora anyar dina aplikasi Search

Upami urang mikirkeun sora anu aya hubunganana sareng aplikasi Milarian, bip anu sering urang kadéngé nalika urang leungit iPhone urang sok aya dina pikiran. Dina béta 5 tina ios 16 sora geus robah jadi hiji béda. Ieu sora rada nyaring.

Anjeun tiasa ngadangu sora anyar dina video nu dicokot tina 9to5mac, nu geus sasari sora na diterbitkeun dina ramatloka resmi na. Kanyataanna, sora anyar ieu Éta ogé sora anu dimaénkeun ku iPhone nalika urang milarian tina pusat kontrol Apple Watch.

Ios béta 16
Tulisan anu aya hubunganana:
Apple ngaleupaskeun béta kalima tina ios 16 sareng iPadOS 16

Fitur anyar dina screenshot ios 16

A fitur anyar datang ka Potret layar dina béta ieu 5 of ios 16. Nepi ka ayeuna nalika urang nyandak screenshot a, urang bisa ngakses ka ngédit éta. Saatos édisi réngsé, urang tiasa pencét "Rengse" sareng sababaraha pilihan ditampilkeun, diantarana nyaéta Pupus, Simpen dina File, Simpen dina Poto, jsb. Sanajan kitu, dina versi anyar ios 16 pikeun pamekar, fungsi ditambahkeun "Salin sareng pupus".

Ku cara kieu, urang momentarily bisa nyalin screenshot ka clipboard tur ngahapus tina sistem. Hiji pilihan deui ditambahkeun kana setélan screenshot ios 16.

ios anyar 5 béta 16 mini pamuter

Gambar dicokot tina MacRumors

Warta anu henteu penting

Béta kalima ogé ngawengku widget playback anyar dina layar utama. Este widget anyar éta béda ti hiji kaasup dina béta katilu, nu éta playback layar pinuh. Anu diwanohkeun dina béta ieu 5 nyaéta pamuter mini anu henteu nyandak seueur rohangan sareng nunjukkeun sadaya inpormasi anu dipikabutuh pikeun ngontrol playback tina layar utama.

Setélan ogé parantos dirobih tina layar utama, sapertos ngahapus pilihan PerspectiveZoom nu diwenangkeun pikeun pormat wallpaper. Ku alatan éta, ngan pilihan Depth ayeuna aya dina setélan ieu.

Di sisi anu sanés, tempat énggal parantos ditambah pikeun nunjukkeun codec anu cocog sareng lagu anu tangtu, sapertos Loseless atanapi Dolby Atmos. Ayeuna aranjeunna muncul gigireun genre lagu, dina leutik tur kalawan logo codec sorangan.

Tungtungna, nami anu dipasihkeun ka telepon darurat nalika urang pencét tombol daya sareng tombol polumeu pikeun sababaraha detik parantos dirobih. Ayeuna ngan ukur Telepon Darurat biasa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.