Sadaya warta ti Apple pikeun 2022 nurutkeun Gurman

Gurman parantos ngaluncurkeun babak énggal-énggalna pikeun taun payun 2022 sareng kalebet a iMac high-end anyar, tambah apdet pikeun iPad Pro jeung Mac Pro, Diantara loba novelties séjén nu ngawengku gelas Apple munggaran.

Taun hareup bakal mawa warta penting dina sakabéh rentang produk Apple. Dimimitian ku iPad, Apple bakal ngaluncurkeun iPad Pro énggal kalayan ngecas nirkabel, sajaba parobahan dina rarancang nu teu jéntré. iPad Air anyar sareng iPad 2022, anu paling murah sadaya, ogé bakal diluncurkeun.

Apple ogé bakal nyangking MacBook Air anyar pikeun taun hareup kalayan parobahan desain sareng prosésor M2, ditambah iMac high-end anyar kalayan prosésor silikon Apple, léngkah logis saatos MacBook Pro anyar sareng prosesor M1 Pro sareng M1 Max. Salaku tambahan, MacBook Pro énggal anu langkung mirah bakal sumping, anu bakal janten produk tingkat éntri pikeun rentang notebook Apple ieu. Mac Pro jeung Mac mini ogé bakal renewed taun hareup.

Ngeunaan Apple Watch, anjeunna nyarioskeun ka urang yén bakal aya tilu modél énggal, kalebet Apple Watch SE énggal, Apple Watch klasik sareng versi anyar "olahraga" kalawan desain diarahkeun ka ekstrim olahraga. Modél ieu parantos dibahas salami sababaraha bulan, janten deui ka payun sareng pasti tiasa ningali cahaya dina 2022 upami Gurman leres dina ramalanna.

Daptar warta bakal réngsé kalawan iPhone SE 5G anyar, AirPods Pro anyar, sadaya model iPhone 14, sareng produk Apple munggaran anu anjeunna nyarioskeun mangtaun-taun: sababaraha dicampur virtual jeung augmented gelas kanyataanana.

Dina babak kahiji ieu Mark Gurman parantos masihan sakedik detil, tapi kuring yakin yén saeutik-saeutik inpormasi ngeunaan unggal produk anu diémbarkeun dileupaskeun, ku kituna urang bakal ati-ati.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.