Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan iPhone 7 anyar

iPhone 7

Saatos mangpirang-pirang rumor, Apple sacara resmi nampilkeun iPhone 7. Henteu lami saatos ngenalkeun iPhone 6 taun kamari, gosip sareng konsép munggaran mimiti medar ngeunaan naon anu diasupan ku perusahaan di Cupertino. Salah sahiji rumor munggaran nyarankeun yén iPhone 7 bakal tahan cai sareng lebu, rumor anu tungtungna parantos dikonfirmasi, kalayan sertifikasi IP67.

Upami urang nyarioskeun konsep anu parantos kami terbitkeun perkawis alat anyar ieu, anu mimiti sadayana diterbitkeun dina Oktober taun kamari, konsép anu nunjukkeun kami iPhone 7 kalayan layar anu nutupan sadayana payun sareng dimana tombol ngamimitian ngaleungit lengkep.

Upami urang lirén ningali sadayana rumor anu parantos kami terbitkeun sapanjang taun kamari, urang tiasa ningali kumaha sababaraha diantarana tungtungna leres, sedengkeun seuseueurna henteu ngalangkungan imajinasi jalma anu ngabocorkeunana. Dina tulisan ieu kami ngeureunkeun rumor sareng ngawartosan anjeun sadaya wartos yén Apple nembé dipasihkeun di auditory Bill Graham di kota San Fransisco, dina intina dimana Apple nyandak kasempetan pikeun ngaluncurkeun generasi kadua Apple Watch, generasi kadua anu bakal pencét pasar sateuacan akhir taun pikeun nyobaan ngamangpaatkeun penjualan Natal, salah sahiji periode anu paling penting pikeun seueur perusahaan téknologi sareng dimana Apple moal gagal.

Desain luar IPhone 7

Saatos desain anu ngaheulaan, iPhone 7 ngawariskeun desain Unibody anu elegan, anu masihan tampilan sareng rasa anu pikaresepeun pisan. Desain dibandingkeun sareng model samemehna parantos rada beda-beda tapi dasarna ngajaga estetika.

Cai sareng tahan lebu

iPhone7

Akhirna Apple parantos milih nambihan sertifikasi resmi anu ngamungkinkeun iPhone 7 tahan ka cai sareng lebu, fitur anu dipénta pisan ku pangguna. Apple henteu kedah damel seueur dina hal ieuKusabab modél sateuacana, éta sanggup tahan sajam beuleum tanpa ngalaman karuksakan sakedik fungsi internalna. Sertifikasi IPX 7 ngamungkinkeun urang pikeun "sacara resmi" nyerep alat salami 30 menit dugi ka jerona hiji méter.

Henteu aya headphone jack

IPhone 7 sakumaha anu parantos urang tingali dina keynote sareng gambar anu aya dina tulisan ieu, henteu ngagaduhan parobahan desain iPhone anu has sareng nomer anyar, tapi waktos ieu urang tiasa ningali kumaha éstétisna iPhone anyar mirip pisan upami henteu disusud ka modél anu diresmikeun séri iPhone 6, anu ngagentos 6s sareng ayeuna iPhone 7.

Saatos kawéntar yén perusahaan berbasis Cupertino parantos kéngingkeun téknologi anu nyebar, Apple parantos ngempelkeun jack 3,5-millimeter. Beda utama anu urang mendakan sareng anu luncat kana mata taranjang nyaéta ngaleupaskeun lengkep jack headphone, Éliminasi anu ngamungkinkeun perusahaan turun langkung beurat upami tiasa alat anu parantos langsing sareng nyaman dianggo (jelas sanés kusabab kandelna).

AirPods

Dipiceun sambungan jack parantos "maksa" perusahaan pikeun ngaluncurkeun AirPods anu seueur dikabarkan, headphone nirkabel anu nawiskeun kami dugi ka 5 jam otonomi teu kaganggu.

Dua spéker kalayan sora stereo.

2-speaker-iphone-7

Sanaos rumor yén Apple bakal ngamangpaatkeun rohangan jack pikeun nambihan spéker anu anyar, éta henteu siga kitu, sabab leres-leres leres anjeun parantos nambihan panyatur anyar, tapi dina luhur alat, nawiskeun kami langkung 50% kakuatan sareng sora anu spektakuler.

Teraskeun tombol start

Tombol utama masih aya dina tempat, sanaos aya rumor anu ngumumkeun leungit na, berkat inovasi anu ditawarkeun ku téknologi 3D Touch dina kombinasi sareng Siri, tombol ieu sumping pikeun maénkeun peran alit pisan dina alat, tapi Apple henteu hilap ngeunaan éta sareng parantos ngabarukeun deui ku nawiskeun fungsi anyar anu tombol ieu mangrupikeun sensor tekanan anu ngamungkinkeun mekarkeun fungsi téknologi 3D Touch. Rénovasi ieu ogé diperyogikeun supados cai henteu lebet kana alat ayeuna sabab tahan ka cai sareng lebu kalayan sertifikasi IP67.

Pita anténeu

Parobihan anu sanés anu urang tingali dina iPhone 7 nyaéta relokasi tina garis anu ngalir sapanjang tonggong model samemehna sareng anu dianggo salaku anteneu pikeun ningkatkeun panarimaan alat. Ayeuna garis ieu parantos aya di pasisian alat, ampir teu diperhatoskeun ku pangguna. Seueur jalma nyatakeun yén pita bagian tukang alat éta ngajantenkeun awon sareng éta ngeunaan waktos perusahaan ngaluarkeunana, panginten anu kuring henteu kantos ngartos kumargi kuring kantos ningali band-band éta salaku bagian tina hiasan di tukang paranti ..

7000 séri aluminium

Deui-deui Apple parantos uih deui bet dina aluminium tina séri 7000, hiji paduan anu diluncurkeun saatos masalah desain ditawarkeun ku iPhone 6 Plus. Paduan ieu paling tahan anu parantos dianggo dina alat naon waé sareng kanyataanna, éta dianggo ku seuseueurna pabrikan smartphone anu ngadamel alatna nganggo aluminium. 7000 aluminium sami sareng anu dianggo dina industri aerospace, kusabab kakuatan sareng entengna.

Henteu ngecas induksi atanapi ngecas gancang

Ngecas induksi parantos janten fitur anu beuki aya dina alat-alat canggih, tapi anu ti Cupertino tetep henteu nganggo éta. Kalayan ngaleupaskeun jack headphone Apple Abdi tiasa ngamangpaatkeun sareng ngalebetkeun pilihan ieu, Kusabab upami urang hoyong ngupingkeun musik sareng ngeusi batre alat dina waktos anu sasarengan, dina iPhone 7 éta moal tiasa dilakukeun sacara materialis kecuali urang nyéépkeun artos dina headphone Bluetooth nirkabel.

Kabaruan anu sanés anu diantosan ku seueur pangguna nyaéta kamungkinan perusahaan nerapkeun sistem pengisian anu gancang, sistem anu ngamungkinkeun urang pikeun gancang kéngingkeun tingkat muatan anu langkung ti ditampi dina waktos anu singget, sapertos ayeuna menikmati Samsung S7 sareng Catetan 7. Janten kanggo ayeuna upami urang hoyong gancang ngeusi batre terminal kami urang kedah teras-terasan nganggo charger iPad.

Layar IPhone 7

iPhone-7-5

Résistansi layar iPhone, khususna modél-modél pangénggalna anu parantos diluncurkeun ku perusahaan di pasar, sok dicirikeun ku rapuh, ku sabab kitu seueur pangguna anu parantos milih nganggo gelas anu marah dina layar. ngajaga layar alat urang tina teu aya usum gugur. Daripada nganggo safir, anu bakal naék harga alatna, Apple tetep nganggo kristal anu dilakukeun ngalangkungan prosés pertukaran ion dobel, anu nawiskeun résistansi langkung awét dina tingkat molekul.

Layar modél iPhone anyar ayeuna 50% langkung cerah tibatan anu sateuacanna, ngamungkinkeun tampilan warna langkung jelas. Ngeunaan résolusi iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus anu anyar, urang tiasa ningali kumaha Apple parantos tetep sami sareng modél anu sateuacanna numana iPhone 7 Plus nawiskeun ka kami resolusi 1.920 x 1.080 sareng iPhone 7 ngagaduhan résolusi 1.334 x 750. Kabaruan utama anu Apple dina hal ieu nyaéta layar True Tone, anu nyaluyukeun suhu warna numutkeun lingkunganana cahaya, sami dianggo dina iPad Pro 9,7 inci sareng anu nawiskeun kami langkung réfléksi tibatan layar anu dianggo dugi ku perusahaan di Cupertino.

Apple nuturkeun tanpa ngamangpaatkeun ngalegaan layar ka pasisian alat, hal anu parantos biasa di seueur telepon high-end anu parantos dugi ka pasar sababaraha bulan ka pengker sareng anu ngamungkinkeun lébarna alat dikirangan ku sababaraha milimeter, hal anu tiasa dilakukeun ku ngamangpaatkeun ngaleungitkeun jack headphone.

IPhone 7 sambungan

Anyar anyar yén iPhone 7 nampilkeun kami nyaéta ngaleungitkeun sambungan jack 3,5 mm, ngan ukur sambungan kilat dina alat, sambungan anu kami bakal ngeusi batre alat salain tiasa ngupingkeun musik berkat headphone sambungan jenis ieu anu kalebet Apple sareng iPhone 7. Tapi ogé, pikeun sadaya pangguna anu ngagaduhan headphone 3,5-millimeter sareng henteu ngarencanakeun ngaleungitkeun éta, perusahaan anu berbasis di Cupertino tambahkeun kilat kana 3,5mm jack adaptor dina kotak.

Konéksi Smart Connector anu dikabarkan aya dina modél iPad Pro sareng anu sacara téoritis tiasa sayogi dina iPhone 7 Plus, akhirna henteu acan dikonfirmasi. Jinis konéksi ieu bakal ngamungkinkeun kami nyambungkeun alat pikeun iPhone tanpa kedah nganggo sambungan kilat, utamina nalika urang ngeusi batre alat sareng urang hoyong ngupingkeun musik tina alat kami, hal anu sambungan Smart Connector tiasa direngsekeun sahingga urang tiasa ngeusi batre iPhone ngalangkungan konéksi ieu

IPhone 7 kaméra

IPhone 7 kaméra payun

Apple parantos ngamutahirkeun kaméra payuneun iPhone 7 pikeun nelepon vidéo sareng selfie pmimitian ti 5 megapiksel dugi ka 7, sajaba ti kaasup panstabil digital.

7 inci iPhone 4,7 kaméra

kaméra-iphone-7

Kaméra iPhone 7 4,7 inci parantos dirombak kalebet paningkatan Optical Image Stabilizer anu dipikahoyong pisan. Tapi henteu ngan ukur kamérana parantos paripurna tapi ogé Apple parantos ngarobih lampu kilat anu kapengker tina 2 LED janten 4, anu nawiskeun 50% langkung seueur lampu nalika kami nganggo. Kualitas gambar parantos ningkat pisan dina lingkungan anu hampang sareng henteu lampu kilat.

IPhone 7 Plus Kaméra

kaméra-iphone-7-tambah

Kaméra dobel anu dikabarkan iPhone 7 Plus parantos dikonfirmasi. Apple nerapkeun dua kaméra dina modél 5,5 inci, sudut lega sareng lensa anu sanés anu ngamungkinkeun anjeun néwak objék anu langkung jauh. Hasil tina tangkepan nawiskeun kami gambar sareng jero lapangan anu sateuacanna urang tiasa kéngingkeun upami urang caket pisan kana obyek poto atanapi upami urang ngalih jauh pisan.

Tapi salian ti éta, kaméra duaan ngamungkinkeun urang pikeun kéngingkeun poto anu langkung cerah sareng langkung detil, kumargi duanana kaméra kéngingkeun warna na ku cara anu béda sareng ngahijikeun kana hiji gambar. Dina raraga ngatur sadaya potret anu dicandak nganggo kaméra dual ieu, iPhone 7 dikelola ku 3 GB RAM, Sedengkeun modél 4,7 inci tetep ngaraos RAM 2 GB anu diluncurkeun ku model samemehna.

IPhone 7 flash ogé nampi update utama, angkat tina 2 LED dugi ka 4, nawiskeun dua kali cahaya nalika motret lingkungan poék tibatan nganggo iPhone 6s.

Akhirna, gosip yén kaméra dobel tina iPhone 7 Plus ngamungkinkeun urang gaduh zum optik, parantos dikonfirmasi, kumargi iPhone 7 Plus énggal ngahiji, hatur nuhun kana dua kaméra, zum 1 perbesaran, kirang tina teu nanaon, sedengkeun ku ngagunakeun parangkat lunak, urang tiasa caket kana obyék dugi ka 10 kali.

IPhone 7 Panyimpenan

Sanaos alesan anu konyol sareng teu masuk akal anu ku Apple diusahakeun menerkeun kanyataan yén éta teras-terasan nawiskeun modél 16 GB, sigana tungtungna perusahaan parantos terang yén éta nyieun bodo ku nawiskeun ukuran gudang, anu sakali-kali masang sistem operasi tetep langkung ti 10 GB. Peluncuran iPhone 7 parantos hartosna ngaleungitkeun modél 16 Gb, modél éntri dina taun-taun ayeuna dugi ka rentang iPhone.

Ayeuna éntri atanapi modél dasarna nyaéta panyimpenan 32 GB. Ti dinya urang angkat dugi ka 128 GB kanggo 100 euro langkung. Modél anu kapasitasna pangageungna nyaéta 256 GB hiji, anu urang kedah mayar 200 euro langkung seueur tibatan modél 32 GB.

Saatos peluncuran iPhone 7 kalayan kapasitas panyimpenan maksimum 256 GB, modél énggal ieu janten modél anu ayeuna nawiskeun kapasitas paling jero dina pasaran, nyaéta, dina harga anu kabur tina seueur pangguna anu hoyong pisan mésér na. Terminal ieu ditujukeun pikeun pangguna langkung seueur pro sareng kabutuhan gudang anu langkung ageung, sedengkeun Modél 32GB éntri-tingkat mungkin tétéla janten anu laris anu samemehna modél 64GB.

IPhone 7 warna

warna-iphone-7

Sababaraha bulan ka pengker, sababaraha rumor timbul ngeunaan kamungkinan Apple nambihan warna énggal dina rentang iPhone, Deep Blue, warna biru sengit anu tiasa urang tingali dina sababaraha rendering, katingalina saé pisan. Tapi akhirna rumor ieu tos janten sami sareng rumor anu sanés, janten nanaon. Masih, perusahaan parantos nambihan dua warna énggal dina kisaran iPhone 7: hideung herang sareng rohangan hideung. Warna terakhir ieu pikeun ngagentos Space Space Gray, modél anu, saprak diluncurkeun dina pasaran, sok peka pisan. Kukituna iPhone 7 bakal pencét pasar dina lima warna anu béda: Glossy Hideung, Hideung, Pink, Gold, sareng Silver.

Warna anu paling narik perhatian nyaéta Glossy Hideung, dianggo dina seueur gambar. Kasual warna ieu TEU sayogi dina vérsi 32GB, Maksa pangguna pikeun ngalih sahenteuna 128 GB upami anjeunna hoyong upami atanapi upami warna ieu dina iPhone anyar na 7

Prosesor A10 Fusion

chip-a10-fusi

Di jero iPhone 7 énggal kami mendakan épolusi logis tina prosésor anu dirancang ku perusahaan éta nyalira. Prosesor A10 énggal, anu parantos didamel khusus ku TSMC, nawiskeun kami kinerja 40% langkung luhur tibatan anu sateuacanna, A9. A10 Fusion mangrupikeun prosésor anu ngagaduhan opat inti, dua di antawisna difokuskeun kana kinerja alat sareng dua sanésna diarahkeun kana hemat listrik.

oge GPU anyar 50% langkung gancang tibatan anu ngaheulaan na di jero urang tiasa mendakan konsumsi énergi anu langkung ageung tibatan anu ditawarkeun ku A9 tina iPhone 6s sareng 6s Plus.

Harga IPhone 7 sareng iPhone 7 Plus

  • 7 GB iPhone 32: 769 euro
  • 7 GB iPhone 128: 879 euro
  • 7 GB iPhone 256: 989 euro
  • iPhone 7 Ditambah 32GB: 909 euro
  • iPhone 7 Ditambah 128GB: 1.019 euro
  • 7GB iPhone 256 Tambih Deui: 1.129 euro

Kumaha harga iPhone 6 sareng iPhone 6s?

Unggal-unggal perusahaan memperpanjang terminalna, harga modél anu aya di pasar dikirangan, janten kasempetan pikeun pangguna énggal lebet ékosistem Apple anu ngirangan seueur artos. Kumaha urang tiasa mariksa harga terminal ieu masing-masing sareng dua taun di pasar Aranjeunna dina harga anu cukup terjangkau pikeun masarakat umum.

Apple langsung ngamuat kisaran iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus na parantos ngarobah pilihan panyimpenan iPhone 6s sareng 6s Plus, nawiskeun modél 32 GB sareng 128 GB hiji.

Harga iPhone 6 saatos peluncuran iPhone 7

  • iPhone 6 16GB: Teu dijual deui
  • iPhone 6 64GB: Henteu dijual deui
  • 6GB iPhone 128: Henteu dijual deui

Harga iPhone 6 Plus saatos peluncuran iPhone 7 Plus

  • iPhone 6 Plus 16GB: Henteu dijual deui
  • iPhone 6 Plus 64GB: Henteu dijual deui
  • iPhone 6 Plus 128GB: Henteu dijual deui

Harga iPhone 6s saatos peluncuran iPhone 7

  • 6 GB iPhone 32s: 659 euro
  • 6 GB iPhone 128s: 769 euro

Harga iPhone 6s Plus saatos peluncuran iPhone 7

  • 6GB iPhone 32s Plus: 769 euro
  • 6GB iPhone 128s Plus: 879 euro

Kasadiaan iPhone 7 sareng iPhone 7 Plus

Waktos ieu Apple muka periode reservasi dina 9 Séptémber, kalayan distribusi di toko-toko fisik tanggal 16 Séptémber. IPhone 7 anyar bakal ngahontal sajumlah ageung nagara dina tanggal éta, hiji hal anu henteu biasa Apple dina siaran anyar-anyar ieu.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

6 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Julian Fernandez cenahna

    Tapi aranjeunna henteu nyarioskeun biaya anu badé aya dina dolar….

  2.   Ronald cenahna

    tapi teu aya 6GB iphone 32s éta henteu janten 64GB.

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Apple parantos ngarobih gudang dina iPhone 6s sareng ayeuna nawiskeun modél 32GB sareng 128GB.

  3.   Alfonso cenahna

    Ogé tangtoskeun yén prosésor énggal diwangun ku 4 inti, dua kinerja tinggi sareng dua hemat énergi ekstrim, ogé dugi iFixit henteu ngucapkeun dirina atanapi halaman khusus anu sanés éta moal mungkin terang pasti sabaraha RAM anu 7 sareng 7 gaduh. plus masing-masing. Kusabab nyimpen pikeun 7gb black 128 plus (henteu ngagurilap), speaker stereo éta kedah disada hébat.

  4.   Keiron cenahna

    Naha dipikaterang upami sanajan ipis ipis 6 kasus tiasa dianggo nganggo 7 tina 4,7?

  5.   Gonzalo cenahna

    IPhone 7 gratis pikeun operator naon waé di dunya atanapi tetep sapertos jaman baheula anu anjeun kedah mayar langkung