Sadayana anu anjeun kedah terang sateuacan ngembangkeun aplikasi

pamekar-pituduh

Dinten ayeuna urang bade nganalisis dunya anu saé atanapi apes janten pangembang di jaman ieu. Tulisan ieu tiasa memotivasi anjeun atanapi ngajantenkeun anjeun naros naha éta pantes diudag., sadayana bakal gumantung kana ekspektasi anjeun sateuacan sareng saatos maca kami. Memang leres yén aya kalana hiji aplikasi ngahontal stardom viral sapertos Flappy Bird, nanging anu sanésna ngagaduhan counter download dugi ka nol, tapi kumaha upami jalan tengahna?

Urang bakal mimitian ku Jared sinslair, panyipta maca RSS "Teu Dibaca", Sinclair mutuskeun taun kamari nyebarkeun dina blog na panghasilanana ku aplikasi ogé pangalaman anu anjeunna peroleh sapanjang prosés, kalayan pasang surutna, salaku sakedik pituduh pikeun pamekar kahareup.

Ieu mangrupikeun ukuran anu teu biasa, panginten rada munafik, sabab biasana pamekar anu suksés sareng aplikasi na anu mutuskeun ngadamel jinis data ieu umum, tangtosna moal aya anu nawiskeun kami otobiografi kalayan nomer anu ngerakeun, tapi ningali sisi positifna, urang bakal ngagaduhan akun éta pamekar suksés tiasa pituduh kami.

Urang badé angkat

grafik-earnings-1

Sinclair, ti tangan Unread ngahontal $ 10.000 dina 24 jam kahiji, tapi genep bulan ka hareup aranjeunna ngan ukur jumlahna langkung ti $ 32.000 (anu kami bakal nambihan $ 10.000 kanggo vérsi iPad). Naon anu ngarahkeun urang Pelajaran kahiji, kaseueuran aplikasi pencét penjualan puncak dina sababaraha dinten saatos aranjeunna diluncurkeun.

Entong ngaluncurkeun aplikasi anjeun dina harga anu dikirangan salaku tawaran, anjeun panginten peryogi engké kanggo narik deui pangguna

Dina kasus pamekar "Overcast" aplikasi podcast Marco Arment, grafikna ngulang.

grafik-earnings-2

Najan kitu, ieu mangrupikeun kanyataan anu logis, tapi sanés kabeneran mutlak. Aya sababaraha faktor anu tiasa nangtoskeun puncak penjualan sareng kauntungan, henteu sadayana bakal janten harga dina kahirupan ieu. Dina grafik di handap ieu dina petualangan petualangan petualangan Dan Gray anu kacida diakui «tugu Valley"Kami tiasa ningali yén kajantenan sapertos Apple Design Awards atanapi penjualan usum panas di AppStore rada ningkat puncak penjualan. Langkung seueur ngabantosan pembaruan anu kadua na "Forgotten Shores" atanapi tawaran Natal, anu sacara praktis nyentuh puncak penjualan peluncuran. Deui, downgrade anu nempatkeun deui tiasa dianggo.

grafik-earnings-3

Sanaos kitu, penjualan peluncuran masih paling relevan nalika posisi aplikasi sareng ngahasilkeun kauntungan ku éta, sakumaha Sinclair nunjukkeun.

Nanging, urang henteu acan nyanghareupan "Soang anu ngaluarkeun endog emas" ti pangembangSinclair yakin yén masih aya anu langkung penting, blogger.

Cakupan blogger anu berpengaruh tiasa ngadorong langkung seueur penjualan tibatan promosi di AppStore

Naha padamelan parantos bérés?

Henteu aya anu salajengna ti kanyataan, Upami anjeun hoyong kéngingkeun artos nyata nganggo aplikasi anjeun sareng anjeun mikir yén nyerat kode sareng ide anu saé sareng niupan éta sadayana anu anjeun peryogikeun, anjeun kalintang kalepatan.. Kapeli, pamekar «dashAplikasi anu naékkeun ampir $ 270.000 taun ka tukang nyayogikeun grafik anu saé pikeun jam-man anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun pangembangan sareng pangropéa aplikasi anjeun. Sanaos urang ningali saatos kerja keras sareng anu sanés anu rélaxasi hébat, urang terang yén éta henteu stabil pisan, janten urang kedah siap nyanghareupan sagala jinis kaayaan.

grafik-earnings-4

Naon anu lebet pikeun naon anu kaluar

Pangeluaran mangrupikeun faktor anu kedah dipertimbangkeun dina persamaanLangkung suksésna, langkung ageung artosna, tapi teu nanaon sabab éta aplikasi saderhana atanapi padamelan nyalira kami ngajamin yén éta gratis biaya. Lembah Tugu, kalayan sakitar dalapan pagawé, sareng dalapan puluh lima minggu padamelan antara dua édisi parantos ngahasilkeun biaya 1,4 juta dolar. Kacatetana ningkat upami anu anjeun gaduh ideu pikeun aplikasi tapi sanés kamampuan pikeun pamekaran.

Tina kasus anu terakhir ieu urang gaduh conto Brian Conklin, promotor «Robot SiK«, Saha anu nyanghareupan pamekar anu naroskeun sakitar $ 50.000 kanggo ngalaksanakeun proyek sareng saha anu parantos nyéépkeun langkung ti $ 12.000 kanggo pangwangunanana di lawang panto peluncuran na, résiko anu ageung. Henteu?

grafik-earnings-15

Naséhat anu ditawarkeun ku Conklin pikeun ngirangan biaya nyaéta ngandung daptar sarat atanapi mekar, dugi ka minimum bulistir pikeun ngajantenkeun aplikasi pikaresepeun tapi henteu ngalungkeun ideu awal ka tilelep, kumargi upami aplikasi nampi popularitas anu cekap fitur-fitur ieu tiasa ditambihan dina bentuk pembaruan, anu ogé tiasa teras-terasan narik pembeli.

Di motivasi atanapi kuciwa saatos maca kami? Kuring ngantepkeun anjeun hiji kutipan terakhir ti guru anu tiasa ngajantenkeun anjeun nyandak kaputusan.

Kuring yakin yén satengah tina anu misahkeun pangusaha anu suksés sareng anu henteu hasil nyaéta katekunan - Steve Jobs


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Emma cenahna

    Pos anu saé, hasil saé ...
    Ti admin APK Yowhatsapp.