Sadayana anu kami pikir kami terang ngeunaan ios 8

ios 8

WWDC taun ayeuna beuki caket sareng urang ogé sering nguping kecap iOS 8 sareng naon waé anu aya hubunganana. Sadayana terang yén Apple bakal nampilkeun sistem operasi anu anyar dina konperénsi pangembang na di awal Juni: duanana salaku desktop, OS X 11; kawas mobile, ios 8. Tapi dinten ieu urang bakal museur waé dina sagala hal anu kami pikir kami terang ngeunaan ios 8 sareng sadaya fitur anu sering diobrolkeun akhir-akhir ieu. Tanpa ado salajengna, hayu urang ka dinya.

Desainna moal robih pisan sapertos ios 7

Kami ningali parobihan ageung di ios di ios 7, sataun katukang nalika sadaya ikon aplikasi dirobih, desain sadayana (internal sareng éksternal) dirobih langkung saé atanapi langkung goréng, éta gumantung kana pendapat anjeun. Henteu leres-leres seueur parobihan desain anu diarepkeun dina ios 8 (atanapi sahenteuna henteu saloba anu urang tingali dina versi ios ayeuna). Tapi, yakin, desain ulang bakal datang nalika aranjeunna nampilkeun OS X 11, anu bakal robih (atanapi kitu cenah) pikeun anu langkung saé langkung mirip sareng ios.

Buku Kaséhatan sareng iWatch

Monitor kasihatan di ios 8 nganggo Healthbook

Salah sahiji hal anu kedah diperhatoskeun paling seueur dina ios 8 nyaéta singkronisasi anu tiasa dipibanda ku alat-alat anyarna sapertos iWatch, anu ku sababaraha sénsor tiasa ngukur sababaraha parameter kaséhatan urang salami urang ngagaduhan éta dina panangan (tangtosna). Salah sahiji hal anu paling urang percanten pikeun muncul dina ios 8 nyaéta aplikasi Healthbook, aplikasi anu bakal tanggung jawab ngajaga urutan sadaya data anu iWatch malah band pinter ti mérek séjén.

iTunes-radio

iTunes Radio sadunya sareng aplikasi unik

Ayeuna iTunes Radio, jasa streaming musik Apple, diintegrasikeun kana aplikasi «Musik» asli tapi diperkirakeun yén dina ios 8 éta bakal ngagaduhan aplikasi anu lengkep. Maksudna, sakabeh jasa Radio iTunes bakal aya dina aplikasi anu misah. Tapi, salian ti éta, diarepkeun yén iTunes Radio meuntas wates Amérika pikeun ngahontal sesa dunya.

Puseur Kaulinan

Pusat Kaulinan? Jasa éta patut, tapi aplikasi sorangan henteu

Sakumaha anu parantos kami carioskeun dina kasempetan anu sanés dina Actualidad iPad, Game Center mangrupikeun pilihan anu saé upami urang hoyong pendak sareng jalma-jalma pikeun bersaing sareng aranjeunna, ngadamel profil dimana urang tiasa nyimpen sadaya prestasi, medali sareng hadiah-hadiah sanés pikeun kaulinan favorit urang. Tapi Apple tiasa mikir ngaleungitkeun aplikasi (panon! Sareng sanés jasa) anu dipibanda di ios. Nyaéta, jasa éta bakal tetep sayogi dina Setélan ios, contona, tapi dina ios 8 aplikasi na bakal ngaleungit tina Springboard kami.

ios-8

Aplikasi asli anyar: Sawangan, Tip sareng TextEdit

Pikeun anu ngagaduhan Mac, programna sigana tiasa biasa pikeun anjeun: Sawangan sareng TextEdit. Nya, dua aplikasi ieu tiasa némbongan fortuitously di ios 8 ngabantosan pangguna pikeun tiasa gaduh sawangan heula file ios sareng nyerat paragraf alit sareng pormatna tanpa kedah mayar euro. Salaku tambahan, pituduh pangguna bakal ngaleungit masihan jalan ka aplikasi "Tip" atanapi "Naséhat", anu bakal pituduh pangguna dina ios 8.

Shazam

Ngenalkeun musik dina ios 8 kalayan téknologi Shazam

Ngan sababaraha dinten ka pengker salah sahiji kolega kuring ngawartosan anjeun ngeunaan kamungkinan éta Apple nambihan téknologi pangakuan musik Shazam di ios 8 sareng kuring resep pisan janten asli. Nyaéta, ngalangkungan (siri?) Aplikasi asli sapertos Musik pikeun tiasa mikawanoh lagu naon waé anu urang pikahoyong tanpa kedah ngaunduh Shazam ti App Store.

iWatch

Singkronisasi sareng iWatch, kanyataan atanapi fiksi?

Hal séjén anu nyababkeun paling ambek diantara sababaraha pangembang nyaéta kamungkinan Apple kedah nampilkeun jam tangan pinter na di WWDC, iWatch, hasilna total sinkronisasi sareng iOS 8 ngalangkungan Healthbook. Naha urang nyanghareupan datangna Applewatch anu caket sareng sinkronisasi / integrasi lengkep sareng ios 8?

Ikon IOS 8

Betas munggaran sareng publikasi resmi ios 8 ku Apple

Dugaan yén ios 8 bakal dipasihkeun dina WWDC taun ayeuna, dina bulan Juni sareng yén betas munggaran bakal kaluar dina dinten anu sami tapi, publikasi resmi pikeun saha waé pikeun mikaresep manpaat ios 8 nyaéta kira-kira usum gugur, caket paméran resmi iPhone salajengna.

Bets ditampi!


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.