Sago Mini Nyamur Orok, gratis kanggo waktos terbatas

sagu-mini-pakéan-up-orok

App Store nawiskeun kami seueur seueur aplikasi kanggo anu alit di bumi. Diantara pangembang anu paling penting anu tanggel waler pikeun nyiptakeun aplikasi pikeun anu alit urang tiasa mendakan Toca Boca sareng Sago Sago Toys. Anu terakhir nembé ngaluncurkeun gim énggal di App Store anu disebat Sago Mini Baby Dress Up, anu pikeun waktos anu terbatas tiasa didownload sacara gratis gratis di App Store. Nalika promosi réngsé, kaulinan ieu bakal ngagaduhan harga 2,99 euro, harga biasa tina kaulinan pangembang ieu.

Sakumaha namina nunjukkeun, gim anyar ieu ti pengembang Sago bakal ngijinkeun budak leutik di imah urang nyéépkeun jam-jaman senang-senang nyiptakeun kostum. Barudak urang bakal tiasa maén sareng orok Jack, Jinja, Harvey sareng Robin kitu diajar pakéan nganggo imajinasi maranéhna pikeun nyiptakeun baju pikeun masing-masing karakter. Anu leutik tiasa nyobian puluhan kostum sareng asesoris pikaresepeun pikeun nyiptakeun ratusan kombinasi: gelas, topi, kumis ... Kaulinan anu hadé pikeun barudak ngora urang pikeun gaduh waktos anu senang.

Fitur Orok Sagu Mini Nyamar

  • Ganti orok Harvey, Jinja, Robin sareng Jack terasrasakeun jam-jaman senang
  • Ngagabungkeun kostum pikaresepeun sareng asesoris pikeun ratusan baju
  • Ngajarkeun murangkalih nganggo permainan simulasi
  • Sampurna pikeun balita sareng budak sakola, umur 2 dugi ka 5 taun
  • Cool grafik sareng sora khusus
  • Maénkeun dimana waé anjeun. Henteu kedah Wi-Fi atanapi Internét
  • Aman sareng cocog pikeun barudak. Henteu aya pembelian di aplikasi atanapi iklan pihak katilu, ulin tanpa gangguan!

Detil ngeunaan Sago Mini Nyamur Orok

  • Update terakhir: 31-08-2016
  • Versión: 1.0
  • ukuran: 55.8 MB
  • basa: Inggris.
  • Kaulinan dirancang pikeun barudak tina nepi ka 5 taun.
  • Cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch.
  • Dibutuhkeun sahenteuna iOS 7 atanapi engké.
Sago Mini Nyamur Orok (Tautan AppStore)
Orok Sagu Mini Nyamarbebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.