Sahenteuna lima maling mobil high-end patali AirTags

Sareng éta metode anu dianggo ku sababaraha band maling palinter di Kanada sigana sigana atanapi rada aneh, tapi éta leres. Grup pulisi investigasi perampokan York parantos ningali metode anu dianggo ku kelompok begal anu rada aneh. Nyaéta ngeunaan nempatkeun hiji AirTag dina tempat disumputkeun tina mobil high-end anu rék maok lajeng ngalacak aranjeunna handap pikeun manggihan lokasi pangalusna mungkin pikeun meunangkeun mobil.

AirTags ieu parantos dianggo dina sahenteuna lima kasus maling kendaraan

Penyidik ​​ti Unit Perampokan Pulisi Daerah York, nunjukkeun yén métode ieu dipaké sahenteuna lima kali. Maling nambihkeun AirTag ka lokasi anu disumputkeun dina kendaraan anu dipilih sapertos di tukangeun tutup gas atanapi di jero panyambungna bal ngerek sareng ngalaksanakeun waktos anu pangsaéna nganggo tracking mobil.

AirTags ieu ngagaduhan fungsi anu ngaluarkeun béwara upami alat locator aya dina jangkauan urang, janten upami urang nampi peringatan jinis ieu langkung saé eureun di tempat anu aman sareng milarian alat locator. Akal sehat dina kasus ieu mangrupikeun konci, sabab nalika urang nyetir kendaraan urang teu normal urang gaduh bewara ngeunaan hiji AirTag Kacuali urang gaduh salah sahiji mobil urang sorangan, anu ogé moal ngaluarkeun béwara. Métode ieu henteu umum di sadaya nagara, sajauh ieu ngan ukur katingal di nagara Amérika Kalér ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Javier cenahna

    Pikaresepeun.