Sakitar 100 juta AirPods dijual dugi ka 2022

Apple AirPods Pro

Sababaraha kali parantos Apple ngarobihkeun industri sapertos anu kajantenan sareng headphone True Wireless. Dina hal ieu, perusahaan Cupertino ngaluncurkeun sababaraha AirPods sama sekali béda ti naon waé anu ditingali dugi ka ayeuna sareng éta ogé taun payun ti persaingan dina hal kualitas sareng fungsionalitasna.

Anu ngalayanan Apple utamina pikeun dua hal: Peletakan pondasi pasar anu maot sareng meunang ratusan rébu palsu pikeun ngahormat na; Boga salah sahiji alat anu paling populér dina sajarah perusahaan, AirPods. Kaberhasilan headphone Apple True Wireless bakal kagambar dina sakitar 100 juta penjualan kira-kira taun 2021.

nurutkeun iMore, penjualan dugi ka taun 2021 ngeunaan headphone True Wireless, anu écés kalebet AirPods sareng rentang Beats, anu langkung parah tibatan anu diarepkeun, mérek dibayangkeun ngahontal angka 75/85 juta kiriman salami 2021 Tapi perkiraan turun ka 70/75 juta pengiriman . Sanaos sadayana ieu, Ming-Chi Kuo henteu percanten yén panyeri ieu pengiriman sareng penjualan bakal telat teuing.

Ngitung hal di luhur, Kuo nunjukkeun yén Apple tiasa bet dina prosésor MediaTek pikeun ngaganti prosésor H1 sahingga ngahontal kauntungan anu langkung ageung, dina cara nu sami yén sacara téoritis bakal ngahontal kasaluyuan anu langkung ageung sareng alat Android, anu bakal muka tempat pasar anyar anu Apple henteu acan garapan. Pribadi kuring mikir yén Apple kedah nuturkeun rumus anu sami sareng Apple Watch, nyiptakeun produk anu khusus pikaresepeun pikeun pangguna ios sareng Apple sacara umum, sahingga narik pangguna anyar sareng nyiptakeun pangalaman pangguna anu kirang umum, éta anu parantos dilakukeun. Khusus pikeun Apel dugi ka ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.