Samsung nyobian Ngajempékeun konsumén nalika Galaxy S4 naék seuneu

Galaxy-s4-seuneu

Apple teu anéh kana kontropérsi na paranti ngaduruk seuneu. Ngan sabulan katukang dilaporkeun yén iPad Air di toko Vodafone di Australia kabakar sareng aranjeunna kedah ngévakuasi toko. Nanging, pikeun kanyaho kami, Apple henteu pernah nyobian ngaheningkeun tuduhan ieu. Samsung, pikeun bagian na, parantos nyobian.

Khususna pikeun kasus anu aya, saurang lalaki anu namina Richard Wygand bakal ngahubungi Samsung pikeun nyungkeun Galaxy S4 anu anyar nalika modélna nyalira badé naék dina tengah wengi. Untungna Wygand henteu cilaka nalika anjeunna dihudangkeun ku bau seuneu sareng gancang mareumanana. Dina nyanghareupan klaim Wygand Samsung bakal nyungkeun anjeun ngadamel pidéo nunjukkeun S4 anu kapangaruhan.

Wygand ngadamel pidéo éta, dipasang dina YouTube, sareng ngirim tautan ka Samsung. Nyanghareupan buktina, tim hukum Samsung ngirimkeun anjeunna surat usul pasihan anjeunna "modél anu sami" kanggo ngagentos video YouTube, tong nyebut topik ka saha waé sareng henteu teraskeun sareng topikna. Ambek ku sikep anu diadopsi ku perusahaan Wygand balik deui pikeun unggah pidéo sanés anu mana anjeunna ngawincik kagorenganana sareng perusahaan sareng usaha nyumput.

Kabeneran aya nu Kasalahan munggaran Samsung nyaéta nyuhungkeun pidéo démoSakumaha gampangna pikeun aranjeunna ngirim téknisi atanapi nyungkeun Wygand ngadeukeutan ka dealer Samsung resmi. Jelas upami anjeunna ngadamel pidéo maka aranjeunna badé nyungkeun anjeunna kanggo ngaleungitkeun éta sareng écés saha waé anu bakal amarah ku sikap sapertos kitu dina bagian perusahaan anu nyababkeun kuring hésé ngarti yén Samsung parantos ngadopsi ukuran "kagok" sapertos kitu . Dua pidéo parantos janten viral ku pidéo anu mana Wygand nuduh Samsung nyoba ngabungkemkeun anjeunna, ngarebut langkung ti 230 rébu kunjungan dina sapoé satengah.

Inpormasi lengkep - iPad Air nyababkeun kahuruan di toko Vodafone di Australia


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

12 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos Alberto Mata Gil cenahna

    Héi, sanés iPhone News ieu?
    Naon perkawis berita ieu ti Samsung? XD

    1.    Gambar placeholder Jose Bolado Guerrero cenahna

      Nya, janten anjeun tiasa tingali ... éta henteu ngan ukur produk apel kaduruk! sabab harita aya jelema bodo datang sareng nyarios samsung s4 kuring henteu kaduruk sareng abdi gaduh aki cina, kabel cina sareng sajabna ... anu mana anu mayoritas! janten anjeun tiasa ningali éta kaduruk bahkan ku kabel aslina.

  2.   wakandel cenahna

    Ngan éta kuring badé nyarios. Kumaha karasana. Naon hubunganana Samsung Galaxy S4 sareng iPhone? Alat éléktronik naon waé anu ditumpeskeun pikeun kaluar tina seuneu sareng henteu ngan ukur kusabab alatna nyalira, tapi kusabab pamasangan listrik. Ieu naon anu janten Actualidad Iphone? Kumaha musibah.

    1.    Carlos Alberto Mata Gil cenahna

      Tingali, naon anu kuring héran nyaéta aranjeunna ngawadul saatos masalah sapertos iklan Microsoft nyerang Apple nalika aranjeunna didieu ngalakukeun hal anu sami henteu, tapi langkung parah.
      Anjeun tiasa ngarobih nami halaman wéb janten "AppleEsLaMejor", tibatan Actualidad iPhone, leres? Kusabab kuring ningali sakedik berita di dieu akhir-akhir ieu ...

    2.    Esteban cenahna

      Sigana mah kuring lulucon yén tibatan ngobrol ngeunaan Apple dina halaman ieu beuki kuring ningali kritik ka Samsung ku éditor ieu ... Sakumaha sedihna

  3.   iphoneator cenahna

    Abdi hoyong maca berita Apple !! Kuring paduli naon anu dilakukeun ku Samsung sareng telepon sareng klienna! Nalika di dieu urang sadayana ti ios! Goréng pisan pikeun jalma anu tanggung jawab dina jabatanana sareng pikeun Gonzalo anu ngamungkinkeun éta

    1.    Zas en toda la boca cenahna

      Anjeun leres pisan! Halaman ieu janten ActualidadSamsung ku seueur berita anu pikasieuneun anu sigana aranjeunna ngan ukur narik para tamu, kuring ngan ukur hoyong aranjeunna ngawartosan ngeunaan hal-hal mac atanapi iphone, naon sih pikeun kuring. Kuring paduli naon anu aranjeunna lakukeun dina android

  4.   Prettycol cenahna

    Apple henteu peryogi strategi kotor sapertos Samsung pikeun ngayakinkeun, kalayan ngan ukur performa produkna sareng kapuasan pangguna na parantos cekap, urang ngantepkeun kaalusan éta ka Samsung anu ngan ukur disalin sareng anu tungtungna berhasil ngarobih sareng sanaos salinan moal pernah sami sareng anu aslina aranjeunna teraskeun dina perjoangan nyobian ngayakinkeun yén aranjeunna langkung saé ku ngaliput demonstrasi performa anu pangsaéna dina pidéo palsu sareng ayeuna hoyong ngabungkemkeun kagagalan pangguna bari henteu nyarios hal anu sanés. Halaman na kedah didedikikeun pikeun Iphone, saleresna urang resep kumaha ngamanpaatkeun smartphone urang, sanés anu sanés. Anu sanésna bakal niténan ti dieu pikeun nyonto sareng nyobian ningkatkeun didinya… ..

  5.   Jose Antonio Barrera cenahna

    Warta ieu saé ti waktos ka waktos di dieu, sareng ayeuna nalika kuring naros ... dimana teu aya gunana anu datang pikeun ngritik Apple ku sistem? Hayu, urang hoyong pendapat anjeun ayeuna pinter.

  6.   Fabian de Jesus cenahna

    Iphone ngabandungan… !!!!

    1.    tucu cenahna

      dubur anjeun ngabandungan hahaha

  7.   Trollentino cenahna

    A saprak fandroids upami aranjeunna bakal cicingeun upami sami kajantenan aranjeunna, sareng seueur ogé ti dieu.