Sapuluh aplikasi penting dina iPhone anjeun upami anjeun pangguna Windows

Microsoft-kantor

Upami anjeun salah sahiji dua tina tilu pangguna Windows anu ogé gaduh iPhone, anjeun panginten henteu sadar yén anjeun tiasa nganggo duanana platform, sacara tradisional antagonis, pikeun kéngingkeun sababaraha kaunggulan produktif.

Microsoft sigana ngaluncurkeun panacea nalika ngaleupaskeun Microsoft Office Mobile pikeun aplikasi iPhone sareng Kantor pikeun iPad, tapi éta mangrupikeun léngkah anu paling penting dina strategi anu parantos lami didamel perusahaan. Salaku hasil tina strategi ieu, aya seueur aplikasi pikeun iPhone anu ngabantosan aranjeunna gumantung kana pakakas Microsoft (naha ku alesan damel atanapi kaputusan sorangan).

Kuring bakal nyimpulkeun aplikasi anu paling pikaresepeun pikeun pangguna iPhone ieu.

OneNote

Microsoft OneNote (Tumbu AppStore)
Microsoft OneNotebebas

OneNote mangrupikeun pahlawan anonim Microsoft Office. Éta mangrupikeun produk Kantor anu munggaran anu ditawarkeun dina platform luar sapertos ios sareng Android, ogé anu pangpayunna nampi révisi antarbeja pangguna na nganggo Windows 8. Hasilna nyaéta notepad digital anu ngamungkinkeun anjeun ngarékam momen, nyandak catetan, nyimpen daptar tugas, sareng seueur deui ti mana waé.

Ngidinan anjeun ngakses sareng nyingkronkeun file ngalangkungan akun OneDrive, OneDrive for Business, atanapi akun SharePoint. Gambar, kotak centang, sareng daptar bulét atanapi nomer tiasa ditambihan.

Mobile Telepon

Microsoft Office (Tumbu AppStore)
Kantor Microsoftbebas

Microsoft Office Mobile mangrupikeun plug-in resmi Office anu dioptimalkeun pikeun iPhone anjeun. Anjeun tiasa ngakses, ningali, sareng ngédit dokumén Microsoft Word, Microsoft Excel, sareng Microsoft PowerPoint ti mana waé. Dokumén katingalina sami sareng aslina, hatur nuhun kana grafik, animasi, grafik SmarArt, sareng bentukna. Nalika ngadamel éditan gancang atanapi nambihan koméntar kana dokumén, pormat sareng konténna tetep gembleng

Kamampuh ieu kantor sélulér pikeun iPhone pasti had. Kami moal nyerat novel, atanapi ngadamel spreadsheet Excel kalayan tabel sparklines sareng pangsi, tapi urang tiasa marios sareng ngédit file anu aya sareng nyiptakeun dokumén dasar.

OWA pikeun iPhone

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Upami anjeun gaduh akun email Exchange atanapi Office 365, anjeun tiasa sacara gampil nambihan kana aplikasi email standar dina ios. Nanging, OWA (Office Web Access) kanggo iPhone nawiskeun a pangalaman langkung caket kana Outlook, sareng kalebet sababaraha fitur anu teu dipiboga ku aplikasi mail iPhone asli.

Mimiti, OWA ngamungkinkeun aksés ka email, kontak sareng kalénder Outlook anjeun. Anjeun tiasa sNyingkronkeun kontak iPhone, tapi éta opsional, janten anjeun henteu diperyogikeun pikeun ngahijikeun duana. Éta ogé ngamungkinkeun anjeun nyetél balesan otomatis pikeun email anu asup sareng nyimpen polder pikeun aksés offline. Dina waktos anu sami, éta langkung aman tibatan aplikasi Mail sabab étae tiasa nyetél PIN pikeun nyegah aksés anu teu sah pikeun email.

Skype

Skype pikeun iPhone (Link AppStore)
Skype pikeun iPhonebebas

FaceTime ngan ukur tiasa dianggo sareng alat iOS atanapi Mac OS X sanés, tapi Skype tiasa dianggo dina rupa-rupa platform. Kalayan aplikasi ieu, anjeun tiasa nelepon video gratis tina Skype ka Skype atanapi pesen instan ka kontak anjeun ngalangkungan jaringan telepon sélulér atanapi Wi-Fi. Upami anjeun mésér Kiridit Skype atanapi gaduh menit Skype salaku hasil tina langganan Office 365, anjeun ogé tiasa nganggo Skype pikeun telepon nomer telepon anu henteu ngagaduhan Skype (siga landline) komo ngamungkinkeun anjeun ngarékam sareng ngirim pesen pidéo ka kontak anu teu aya dina waktos éta.

Yammer

Yammer (Tautan AppStore)
Yammerbebas

Yammer mangrupikeun jaringan sosial perusahaan-sentris anu ngamungkinkeun réncang hierarkis pikeun ngabagi inpormasi.

Upami perusahaan anjeun nganggo Yammer, ieu aplikasi anu anjeun anggo pikeun komunikasi sareng batur sapagawean dimana waé dimana aranjeunna. Anjeun tiasa maca inpormasi pangénggalna tina Grup anu anjeun turutan di Yammer, ilubiung sareng turutan benang, sareng kolaborasi sareng tim anjeun tina iPhone anjeun. Éta ogé ngamungkinkeun tingali dokumén Microsoft Office, catetan, gambar sareng file PDF dina aplikasi.

OneDrive

Microsoft OneDrive (Tumbu AppStore)
Microsoft OneDrivebebas

OneDrive (baheulana kawanoh salaku SkyDrive) nyaéta layanan panyimpenan awan Microsoft. Nyaéta caket terintegrasi sareng Windows sareng Microsoft Office. Aplikasi ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun ngotéktak sadaya file anu anjeun simpen dina méga, mindahkeun, ngahapus sareng ngaganti nami file ogé nyiptakeun map anyar.

Salah sahiji fitur anu pangsaéna nyaéta kamampuan unggah poto sareng video anu dicandak nganggo iPhone sacara otomatis kana akun OneDrive. ios parantos ngagaduhan fitur ieu pikeun iCloud, tapi henteu nyingkronkeun pidéo. Kalayan pilihan cadangan diaktipkeun, anjeun tiasa pastikeun poto sareng video anjeun aman, sanaos iPhone anjeun dipaling, anjeun tiasa teras aksés éta tina komputer mana waé (naha Windows atanapi Mac), tablet atanapi smartphone.

OneDrive pikeun Usaha

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

OneDrive for Business (baheula SkyDrive Pro) mirip fungsina sareng aplikasi OneDrive, tapi ngagaduhan fokus bisnis. Meryogikeun akun Office365. Kusabab éta museur-bisnis, éta henteu nawiskeun cadangan poto sareng video. Nanging, kalebet fungsi pikeun nyimpen file kanggo aksés offline engké.

Lync 2013

Skype pikeun Usaha (Link AppStore)
Skype pikeun Usahabebas

Lync 2013 pikeun iPhone ngalegaan sadaya fungsina pikeun alat mobile: fitur tina sora sareng pidéo dina modeu nirkabel, ayana anu euyeub, olahtalatah instan, konperénsi, nelepon, sareng anu sanésna deui, tina panganteur tunggal anu gampang dianggo.

pamaké tanpa akun Pangguna Lync 2013 tiasa nganggo aplikasi éta upami aranjeunna diulem dina rapat Lync, tapi upami anjeun hoyong nganggo sadaya fitur sareng kamampuan aplikasi, peryogi akun Lync 2013.

SharePoint News Feed

Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Hatur nuhun kana newsfeed SharePoint, anjeun tiasa nuturkeun wirahma sosial organisasi anjeun sacara jéntré. Meis gampang napigasi sumber anjeun sareng berinteraksi sareng paguneman tina situs SharePoint anjeun nuturkeun. Anjeun tiasa nganggo aplikasi ieu pikeun tetep terang kana koméntar pangénggalna sareng tulisan ti kolega anjeun, ngabagi pembaruan atanapi naroskeun patarosan, @ nyebut ka batur sapagawean atanapi kalebet a #hashtag dina terbitan, unggah gambar, aksés kana dokumén anu anjeun turutan, jst.

Microsoft Sépétheuh desktop

Microsoft Remote Desktop (AppStore Link)
Microsoft Jauh Desktopbebas

Kalayan aplikasi desktop jauh ieu anjeun tiasa sambung tina iPhone anjeun ka PC Windows anjeun sareng anggo sadaya aplikasi sareng kamampuanna saolah-olah anjeun nyambung lokal. Jauh Desktop gampang pikeun ngajalankeun aplikasi anu henteu ngagaduhan aplikasi anu sami sareng ios, atanapi pikeun staf IT tiasa ngatur jeung ngajaga sérver jarak jauh tina iPhone.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

4 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sergio Melero cenahna

    Sareng kanggo mail hotmail ???

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Anjeun gaduh seueur pilihan, kalebet aplikasi Mail éta nyalira. Kuring nyalin pitunjuk anu muncul dina halaman wéb pangrojong Apple sorangan:
      1. Pencét Setélan> Email, kontak, almenak. > Tambahkeun akun> Outlook.com.
      2. Lebetkeun alamat email sareng kecap akses anjeun. Pencét Teraskeun.
      3. Pilih barang tina akun panyadia email anjeun anu anjeun badé nyingkronkeun.
      4. Pencét Simpen.
      Upami anjeun ningali peringatan ieu: "Teu tiasa ngaverifikasi inpormasi akun," pastikeun anjeun parantos leres ngalebetkeun alamat email sareng kecap akses.

      Mudah-mudahan ieu tiasa ngabantosan anjeun. Sing salamet!

  2.   eureun cenahna

    Tulisan anu saé pisan, nambihan nilai ka anu maca blog! Kuring bade nyobian sababaraha aplikasi ieu sareng nyingkronkeunana sareng windows kuring, nuhun !!

    1.    Carmen rodriguez cenahna

      Nuhun Cesar! Émut pikeun nyaritakeun ngeunaan pangalaman anjeun, janten urang sadayana diajar.