Satechi Quatro Wireless, hiji-hijina batré éksternal anu anjeun peryogikeun

Kami nguji batré éksternal anu mana Anjeun tiasa ngecas sadaya alat anjeun, kalebet Apple Watch. Batré Satechi Quatro sampurna pikeun nyandak anjeun dina perjalanan naon waé sareng hilap ngeunaan colokan sareng kabel.

Especificaciones

Kalayan ukuran anu sami sareng iPhone 13 Pro Max sareng ngan rada kandel, batré Quatro ieu kami nawarkeun kapasitas 10.000mAh, Wewengkon ngecas nirkabel anu cocog sareng standar Qi pikeun iPhone atanapi AirPods urang, daérah ngecas nirkabel khusus anu sanés pikeun Apple Watch sareng disc ngecas anu cocog, sareng dua socket USB, salah sahijina nyaéta Pangiriman Kakuatan USB-C 18W jeung USB-A séjén 12W.

Naon anu ditarjamahkeun sadayana spésifikasi ieu? Nya, salian ngecas Apple Watch sareng iPhone sareng daérah ngecas nirkabel anu aya di luhur, urang tiasa nganggo dua palabuhan USB na pikeun ngecas deui alat anu sanés nganggo kabel. USB-C cocog sareng ngecas gancang pikeun iPhone, bahkan tiasa ngecas iPad Pro ku kakuatan 18W na.. USB-A sarua jeung pangecas iPad heubeul, nawarkeun muatan cukup gancang ogé. Batré ngan ukur tiasa dieusi deui liwat port USB-C.

10.000mAh na ngamungkinkeun urang ngecas iPhone urang sakitar dua kali, gumantung kana modélna, atanapi iPhone urang, Apple Watch sareng AirPods. Éta kituna sampurna pikeun lalampahan pondok nu urang bade janten wengi kaluar na urang teu hayang kudu mawa carjer. jeung kabel sagala rupa. Anjeun ngan bakal butuh batré ieu dina koper Anjeun pinuh recharged.

rarancang

Desain batréna geulis. Poho bata palastik hideung Palasik, di dieu urang manggihan aksésori nu geus diurus nepi ka jéntré panungtungan. Luhureun jeung handap aya palastik Mayte hideung, jeung logo Satechi di luhur. Pigura kalayan bérés abu-abu poék herang ngingetkeun urang seueur baja Apple Watch Series 7 ayeuna, sapertos anu anjeun tingali dina pidéo. Éta mangrupikeun desain anu ogé ngingetkeun kuring kana iPhone 3GS, iPhone munggaran kuring sababaraha taun ka pengker.

Dina pigura urang boga tombol daya, nu urang bakal mencet sakali ningali status ngecas ngaliwatan opat LEDs, gigireun nu urang boga 18W USB-C jeung 12W USB-A. Pikeun batréna tiasa dianggo, urang kedah pencét tombol daya dua kali, dina waktos éta LED biru bakal nunjukkeun yén éta siap ngecas alat urang nganggo sistem anu paling cocog pikeun urang, nalika ngecas nirkabel jalan bakal jadi oranyeu. Éta batré anu saé pisan, hal anu jarang dina kategori produk ieu.

operasi

Batré éksternal Satechi Quatro ngamungkinkeun anjeun ngecas dugi ka opat alat dina waktos anu sami, sanaos produsén nyalira nyarankeun yén urang ngan ukur ngecas tilu. Dasarna éta kusabab daya batre kedah dibagi antara sadaya alat anu disambungkeun. Ngecas iPhone anjeun, Apple Watch sareng AirPods dina waktos anu sami tiasa dianggo kalayan batré ieu, sareng kéngingkeun ngeusi ulang pinuh tina tilu tanpa masalah.

Zona ngecas nirkabel Qi gaduh kakuatan 5W, anu hartosna ngecas iPhone 13 Pro Max bakal nyandak sababaraha jam. Lamun bade ninggalkeun eta dina tabel sapeuting, ieu teu jadi masalah, tapi mun anjeun rusuh, Kuring nyarankeun yén anjeun nganggo 18W port USB-C, anu bakal ngecas deui dina waktos anu langkung sakedik. Ieu mangrupikeun kauntungan tina gaduh seueur pilihan ngecas. Panas anu dihasilkeun ku abtería nalika ngecas nyaéta anu biasa, teu aya anu narik perhatian.

Ngan jéntré, biasa kana sistem MagSafe anu nempatkeun iPhone dina logaritma tepat ampir otomatis, dina batré ieu anjeun kedah ngaidentipikasi zona ngecas Qi. Tempatna di handapeun logo Satechi, anjeun kedah diajar posisi iPhone anjeun leres, hiji hal anu ngan ukur butuh sababaraha usaha nalika anjeun mimiti ngagunakeunana teras anjeun tiasa ngalakukeunana pertama kali tanpa masalah.

Pendapat editor

Biasa kana klasik "bata" Kuring kapanggih ieu Quatro de Satechi drum set pisan keuna. Pikeun desain anu luar biasa éta nambihan sababaraha pilihan ngecas supados anjeun tiasa milih naon anu kedah dieusi deui sareng kumaha ngalakukeunana. Henteu seueur batré éksternal anu kalebet pangecas pikeun Apple Watch, pangecas nirkabel sareng dua USB, salah sahiji anu nawiskeun ngecas gancang, sareng di luhur kalayan desain anu ati-ati. Ieu ngandung harti yén harga na teu low, tapi pasti patut eta. Anjeun tiasa mendakanana dina Amazon pikeun € 99,99 (link)

Opat
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
99,99
  • 80%

  • Opat
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 100%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Desain ati-ati pisan
  • Wewengkon ngecas pikeun Apple Watch
  • USB-C 18W PD
  • 10.000mAh

Kontra

  • 5W muatan Qi
  • Wewengkon ngecas Qi rada leutik

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.