Puzzles sato tegalan, gratis pikeun waktos anu terbatas

tegalan-sato-tatarucingan

Teka-teki sato tegalan nawiskeun kami gim pikeun anu alit dimana aranjeunna kedah ngabentuk tatarucingan anu béda-béda, netepkeun jumlah potongan tina 6 dugi ka 24. Tapi aranjeunna ogé bakal tiasa ngalaksanakeun tugas anu béda anu biasana dilakukeun dina tegalan. ngalangkungan tatarucingan. Kaulinan nawiskeun kami dua pilihan: puzzles atanapi tugas. Upami urang milih tatarucingan, urang sateuacanna kedah milih téma, naha nyokot strawberry, produk tani, leutak tina gaya na ... tapi upami murangkalih urang langkung ageung, sareng henteu hoyong maénkeun tatarucingan, urang tiasa milih padamelan langsung ku ngaluncatan teka-teki pikeun aranjeunna ngapung pesawat lebu, ngajajah lumbung sareng gudang, néwak lauk ti kolam ... ogé metik strawberry, cocog, milarian harta ...

tegalan-sato-tatarucingan-2

Kaulinan anu saé pikeun anu leutik di bumi pikeun diajar nami sasatoan anu tiasa dipendakan di kebon. Puzzles sato tegalan gaduh harga biasa di App Store 3,99 euro tapi pikeun waktos anu kawates urang tiasa ngaunduh sacara lengkep gratis. Ngamangpaatkeun panawaran éta upami anjeun ngagaduhan murangkalih alit di bumi, kumargi Farm Animal Puzzle didesain kanggo murangkalih dugi ka lima taun.

Puzzles Jigsaw Sato Sasatoan jeung Tugas

  • Nyokot strawberry.
  • Ngaduruk seuneu.
  • Sty leutak
  • Milarian harta karun anu disumputkeun.
  • Panén di kebon.
  • Ngajajah lumbung sareng gudang.
  • Nyekel lauk di balong.
  • Bantosan sato nyebrangan sasak.
  • Nyokot apel dina kebon.
  • Ngapung kapal terbang.
  • Ngudag hayam dina pulpén.
  • Maén di imah ninina.

Fitur tina Farm Animal Puzzle

  • Puzzles pikeun sagala umur
  • Pamaén anu langkung ngora tiasa ngalangkungan tatarucingan
  • Sasatoan sareng karakter hirup
  • Adegan animasi
  • Narasi propésional
  • Musik sareng sora anu tarik

Hiji-hijina kakurangan anu tiasa urang mendakan kaulinan ieu nyaéta éta ngan ukur dina basa inggris, pikeun judul tugas / puzzles. Untungna, gambarna sampurna ngagambarkeun puzzles atanapi tugas anu tiasa urang pilih.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   kabogoh cenahna

    Hatur nuhun pisan!