Scarlett Johansson sareng Chris Evans janten bintang dina 'Ghosted', pilem Apple TV énggal

Apple TV + sanés ngan ukur sériNya, éta ngagaduhan séri kualitas luhur, tapi aya seueur deui eusi audiovisual dina platform pidéo streaming Apple. Sareng leres jalma nyarioskeun seueur ngeunaan séri sapertos Ted Lasso (kejutan pisan pikeun seueur) atanapi The Morning Show, drama anu dipuseurkeun kana gerakan Me Too dina industri siaran. Tapi dinten ieu kami hoyong fokus kana pilem, produk anu ogé cukup pikaresepeun dina Cupertino, sareng anu nyababkeun Apple ngadamel Investasi ageung pikeun nyandak hak ti pesaing utama na. Anu anyar: Scarlett Johansson sareng Chris Evans bakal dibéntangan dina "Ghosted", pilem Apple TV + anu bakal datang.

Sareng éta sadayana sigana nunjukkeun yén éta bakal janten blockbuster kusabab pamaén anu parantos ngagaduhan kategori pilem: aksi romantis sareng pilem petualangan ... Pilem anu bakal Diarahkeun ku Dexter Fletcher, kasohor pilem pang anyarna ngeunaan Elton John, Rocketman. Dina matak urang bakal pendak Chris Evans anu urang tingali dina Defending Jacob, sareng Scarlett Johansson anu kawéntar éta tiasa ningkatkeun hubungan anjeun sareng streaming video saatos masalah anjeunna sareng Disney + sareng perdana 'Hideung Janda'.

Pilem anu pikaresepeun ngeunaan anu urang terang sakedik deui saprak tanggal rilisna henteu acan dikonfirmasi, tapi éta pasti bakal ningkatkeun katalog para lalaki ti Cupertino. Saatos pengumuman ieu seueur anu panginten ngémutan kanggo mayar langganan Apple deui. Sareng anjeun, Naha anjeun neraskeun mayar Apple TV + saatos masa uji coba? Tungtungna, janten beuki hésé pikeun ngajaga sadaya jasa, sareng seueur anu langganan sareng ngabatalkeun langganan upami aranjeunna ningali siri atanapi pilem anu dipikahoyong ...


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.