Sebastian Vettel ngudag maling anu maling AirPods na dina skuter berkat aplikasi "Search"

Vettel

Urang sadayana terang (atanapi kedah) yén Apple AirPods panganyarna tiasa dipendakan dina bagian "alat" tina aplikasi "Pamilarian" anu diwangun dina ios, iPadOS, sareng macOS. Supir Formula 1 Sebastian Vettel anjeunna ogé terang, sareng anjeunna tiasa ngabalikeun AirPods anu dipaling.

Anu pikaseurieunana, nalika sadar kana rampog, manéhna teu mikir dua kali sarta ménta nginjeum skuter listrikna ka budak awéwé anu ngaliwat, pikeun ngudag maling. Anjeunna ngabéjaan ka pulisi, sareng hatur nuhun kana aplikasi "Search" aranjeunna mendakan éta AirPods, Tapi sanes ransel dimana aranjeunna bade, babarengan jeung dokuméntasi maranéhna.

Urang bade ngajelaskeun naon anu lumangsung ka pilot tina Formula 1 Sebastian Vettel. Hatur nuhun kana aplikasi "Teangan" dina iPhone-Na, anjeunna tiasa ngabalikeun AirPods na anu nembé dipaling. Urang sadayana terang (atanapi kedahna) yén AirPods 3, AirPods Pro sareng AirPods Max tiasa ditempatkeun dina bagian "alat" tina aplikasi éta, saolah-olah éta AirTag.

Minggu ieu Grand Prix Formula 1 Catalonia dilaksanakeun di sirkuit Montmeló. Sareng salami dinten ieu, Sebastian Vettel sareng kulawargana nginep di hotél méwah di Barcelona. Nya, kamari, Senén, anjeunna ngeureunkeun Aston Martin na di panto hotél, sareng dina pangawasan bari turun tina mobil sareng pamajikanana, saurang maling anu pinter anu nuju prowl. nyabut ransel sarta dipencet ngajalankeun.

Abdi Sebastian Vettel. Ninggalkeun kuring skuter anjeun »ceuk manéhna ka budak awéwé

Sebastian malah teu ningali maling. Tapi nalika anjeunna sadar maling éta, anjeunna émut yén anjeunna ngagaduhan AirPods dina kantong. melong di na iPhone, sarta aranjeunna lokasina. Ku kituna manéhna teu mikir dua kali, sarta nempo hiji mojang keur leumpang jeung a Scooter listrik. Anjeun kedah ningali raray astonished mojang nalika Sebastian ditilik nya jeung ngomong: «Abdi Sebastian Vettel, mangga, ninggalkeun kuring Scooter Anjeun. Mangrupa kaayaan darurat. Kuring bakal masihan deui ka anjeun. Abdi janji anjeun" teras angkat.

neangan

Kusabab ios 10.3 anjeun tiasa mendakan AirPods anu leungit

Urang nganggap yén mojang bakal leuwih atawa kurang tenang, ningali yén lalaki anu geus dipaling Scooter nya éta diasah dina pakean resmi ti tim. Aston Martin, sarta yén pamajikan Sebastian urang gancang ditilik anjeunna pikeun ngajelaskeun, sakumaha incredulous salaku mojang éta.

Jadi Vettel, dina Scooter jeung iPhone di leungeun, mimiti ngudag sinyal geolocated naon kuring nempo dina mobile kuring. Dina ransel kuring ngan ukur ngagaduhan AirPods sareng dokuméntasina. Utamana lisénsi nyetir disahkeun pikeun Spanyol, sarta kuring teu hayang leungit aranjeunna.

Bari anjeunna meuntas sakuliah Barcelona dina scooter tukangeun ransel na, dibewarakeun ka pulisi, sarta patroli a ngagabung Sebastian dina ngungudag. Tungtungna, aranjeunna mendakan AirPods disumputkeun dina vas kembang di jero toko, tapi henteu aya jejak kantongna. Presumably, nalika maling dibuka ransel jero toko jeung nempo aranjeunna, sarta terang yén maranéhna bisa lokasina, anjeunna ninggalkeun aranjeunna aya na ngiles.

Ayeuna pulisi nalungtik jeung gambar tina kaméra toko pikeun nyobaan mikawanoh copet, sarta cageur ransel dipaling. Lamun tinimbang AirPods Kuring kungsi dibawa a Airtag disumputkeun dina kantong, anjeunna pasti bakal dipulut deui. Anu nyegerkeun skuterna nyaéta budak awéwé, anu pasti nyandak kado deui ti pilot.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Rodolfo cenahna

    Abdi henteu nyangka éta nganggo pakean resmi Ferrari, tapi nganggo Aston Martin ...

    1.    Tony Cortes cenahna

      BENER. Kuring ngaropéa kasalahan. Hatur nuhun pikeun peringatan. 🙂