Segitiga Nanoleaf sareng Mini Triangles: warna, wirahma sareng kontrol otomatisasi bumi

Kami nguji lampu Nanoleaf énggal, kalayan bentuk segitiga, tiasa saling ngagabung sareng fungsi touch anu ngamungkinkeun anjeun ngendalikeun sistem otomatisasi bumi anjeun salian ti ngarobah kana wirahma musik.

Kombinasi teu aya watesna

Nanoleaf ngaluncurkeun panel bercahaya "Nanoleaf Shapes" sababaraha bulan ka pengker sareng dimimitian ku "Hexagons", sababaraha panel coke héksagonal anu parantos dianalisis dina saluran kami taun kamari. Kalayan fungsionalitas anu sami sareng héksagon ieu, ayeuna urang gaduh "Segitiga" sareng "Mini Triangles", kalayan bentuk segitiga anu langkung ageung sareng langkung alit. Héksagon, segitiga sareng segitiga mini tiasa digabungkeun sareng anu sanésna pikeun ngabentuk inohong hiasan anu anjeun pikahoyong, berkat sistem perakitanana sareng imajinasi anjeun, dibantuan ku aplikasi Nanoleaf kanggo iPhone (link) anu bakal ngamungkinkeun anjeun ningali desain dina layar sateuacan nempatkeun kana témbok anjeun.

Waktos Ieu urang ngagabungkeun panels segitiga duanana ukuran. Nalika mutuskeun naon anu kedah digabungkeun, anjeun kedah émut yén unggal pengendali nanganan dugi ka 500 panél, tapi anjeun peryogi pangecas unggal 28 segitiga atanapi 77 segitiga mini. Sadaya panel gaduh konektor, janten anjeun tiasa nempatkeun controller atanapi carjer dimana anjeun paling dipikaresep, sareng kusabab éta sadayana saling nyambung, énergi ngalirkeun ti hiji ka anu sanés.

Tulisan anu aya hubunganana:
Analisis panél lampu Nanoleaf Hexagons

Alat anu béda pikeun dipilih

Nalika mésér panél anjeun anjeun tiasa milih antara Kit anu sanés. Anjeun peryogi sahanteuna hiji Starter Kit, anu bakal kalebet carjer sareng pengontrol salian panelna, teras anjeun kedah nambihan Expansion Kit anu ngan ukur nganggo panel. Mertimbangkeun watesan kuring nyebatkeun tadi per carjer sareng kontroller, nempatkeun imajinasi anjeun pikeun dianggo sareng milih kombinasi anu anjeun pikahoyong.

Dina tinjauan ieu kami milih Mini Triangles Starter Kit sareng Triangles Expansion Kit. Ngagabungkeun sareng aranjeunna, sareng total 8 panel lampu, anjeun tiasa nutup bentuk geometri anu béda. Kuring parantos mutuskeun pikeun masihan bentuk "L". Nalika digabungkeun sareng anu sanésna, pengontrol mastikeun yén aranjeunna sadayana ngagaduhan intensitas anu sami sareng nunjukkeun warna anu sami sanaos éta panél béda sareng spésipikasina béda-béda. Dina gambar panel anu parantos disimpen sareng cahayana, anjeun tiasa parios deui ku ningali segitiga biru leutik sareng segitiga biru anu langkung ageung ... warna anu sami sareng kacaangan anu sami.

Pamasangan sareng konfigurasi

Nalika anjeun ningali iket ieu online, anjeun teras-terasan mikir yén pamasanganana pasti rumit pisan, henteu aya anu jauh tina kanyataan. Bakal langkung lami pikeun nyiptakeun ideu naon anu anjeun pikahoyong tibatan ngalaksanakeunana. Nanoleaf kalebet sadayana anu anjeun peryogikeun, sareng warta anu hadé nyaéta anjeun henteu kedah latihan atanapi obeng. Stiker anu kalebet dina kotak sampurna pikeun nempelkeun panel kana permukaan anu lemes, bahkan dina témbok kasar sapertos kasus kuring, sanaos henteu idéal. Sakumaha anjeun tiasa tingali dina pidéo, sakedik kasabaran mangrupikeun hiji-hijina anu diperyogikeun pikeun hasil akhir anu hadé.

Sakali kami dipasang, konfigurasi pikeun nambihkeun kana Nanoleaf App sareng aplikasi House ogé saderhana pisan, sareng ku nuturkeun pitunjuk anu ditepikeun dina aplikasi anjeun moal ngagaduhan masalah sakedik. Konéksi na didamel ngalangkungan WiFi, janten anjeun moal ngagaduhan masalah sareng ogé anjeun tiasa ngendalikeunana ti mana waé, bahkan di luar bumi. Kasaluyuan Nanoleaf sareng sistem otomatisasi bumi anu béda sacara total: HomeKit, Alexa, Google Assistant, IFTTT, SmartThings… Kami, sapertos biasa, fokus kana HomeKit.

Kontrol nganggo iPhone

Nanoleaf ngamungkinkeun kami ngendalikeun lampu anjeun tina aplikasi Bumi, sapertos bohlam bohlam, sareng ogé ti Nanoleaf App nyalira. Duanana aplikasi béda tapi silih lengkepan. Kalayan Aplikasi Nanoleaf urang tiasa ngaunduh teu aya watesna desain warna, statis atanapi dinamis, urang tiasa nyiptakeun urang sorangan, atanapi bahkan urang tiasa ngadamel lampu "jogét" kana wirahma musik atanapi ngagambarkeun naon anu ditingali dina layar hatur nuhun kana aplikasi kanggo Windows sareng macOS anu ogé sayogi. Kami ogé tiasa ngajantenkeun unggal panel ngagaduhan fungsi touch anu ngalaksanakeun tindakan dina HomeKit, atanapi ngadalikeun kacaangan atanapi desain panel ku cara ngagésérkeun panangan anjeun.

Kalayan aplikasi Home, sadayana langkung terbatas. Warna na unik pikeun sét panel, ogé kacaangan, urang moal tiasa nyiptakeun animasi, tapi gantina urang gaduh sadaya kakuatan anu lingkungan sareng otomatisasi HomeKit ngamungkinkeun urang. Ku jalan kitu, Nanoleaf ngamungkinkeun anjeun pikeun nyiptakeun lingkungan pikeun tiap desain anu anjeun ciptakeun, cara anu rada cerdik pikeun ngarobah warna panel anjeun ti Bumi. Kompatibilitas bumi ogé ngamungkinkeun anjeun nganggo Siri dina alat anu cocog pikeun ngendalikeun panel.

Pendapat editor

Nanoleaf nyiptakeun produk pencahyaan anu bénten-bénten sareng sababaraha taun di séktor éta, pangalaman na nunjukkeun dina unggal jéntré. Sistem pemasangan anu saderhana pisan, aplikasi anu maju pisan sareng produk anu saé leres-leres ayeuna henteu ngan ukur tiasa dilegakeun tapi tiasa digabungkeun sareng anu sanésna. Detil sapertos warna na idéntik sanaos anjeun ngagabungkeun panél anu béda-béda, kacaangan otomatis atanapi animasi numutkeun wirahma musik ngajantenkeunana tanpa ragu-ragu unik dina katégori na. Sareng fungsi hias urang kedah nambihan kamungkinan ngajalankeun tindakan di HomeKit ku némpél panelna.

  • Pek Starter 5 Mini Triangles pikeun € 106 (link)
  • Pek Starter 4 Triangles pikeun € 99 (link)
  • Paket Extension 10 Mini Triangles € 106 (link)
  • 3 Triangles Extension Pack € 71 (link)
Triangles sareng Mini Triangles
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
  • 80%

  • Triangles sareng Mini Triangles
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Awét
    Penerbit: 90%
  • Bérés
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Kasaluyuan panels béda
  • Alus gloss sareng bérés
  • Sistem instalasi saderhana
  • Aplikasi lengkep
  • Kamungkinan ékspansi
  • Kasaluyuan sareng HomeKit, Alexa, Google Asisten

Kontra

  • Watesan aplikasi DPR pikeun kontrol

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.