Shazam ngamutahirkeun sareng nambihan aplikasi kana "shazamear" dina Pesen

shazam

Muka App Store for Messages énggal, aplikasi olahtalatah instan anu dipasang dina ios, mangrupikeun cara pikeun ningkatkeun aksés sareng kamampuanna. Nanging, éta kanyahoan hébat di luar nagara sapertos Amérika Serikat Amérika, hanjakalna, sabagéan ageung masarakat Spanyol bahkan henteu diaktipkeun. Jelas yén henteu mampuh ngahubungi pangguna anu teu ngagaduhan ios mangrupikeun halangan dina nagara dimana 96% alat sélulér ngajalankeun Android. Nanging, kamungkinan ngalakukeun Shazam langsung tina aplikasi Messages mangrupikeun salah sahiji alesan pikeun nyobaan alternatif olahtalatah instan ieu.

Kieu carana Shazam nampilkeun pembaruan anu anyar dinten ayeuna:

Naon Anyar dina Vérsi 10.1.0

Anjeun ngirim SMS ka babaturan sareng anjeun ngupingkeun lagu anu anjeun resep sareng anu ngajantenkeun anjeun gélo. Sakumaha disebatna ?!
Ayeuna peryogi ngan ukur hiji kali pikeun muka Shazam dina iMessage, namina lagu na, sareng kirimkeun. Sakumaha saderhana éta! Pikeun ngamimitian, buka aplikasi iMessage sareng tambihan Shazam ti iMessage App Store.

Ku cara kieu, sareng saatos kontroversi ngeunaan stiker, hal anu penting deui dugi ka Messages. Shazam sok janten salah sahiji aplikasi munggaran anu ngahijikeun kabaruan sistem operasi Apple, sakumaha anjeun terang, Anjeun bahkan tiasa ngalaksanakeun Shazam ti Siri jauh sateuacan Apple muka Siri SDK ka sadaya pangembang. Samentawis éta, kami henteu percanten yén kabaruan ieu cekap pikeun ngaganggu pangguna kana Messages (atanapi iMessage), sahenteuna di nagara sapertos Spanyol sareng Italia, dimana Android mutlak, sajaba ti éta, urang hirup dina jaman multi-platform, sareng Ngagunakeun Pesen ngan ukur dimungkinkeun dina alat Apple, anu ngawatesan fungsionalitasna sareng kahoyong dimana pangguna ngamangpaatkeun kamampuanana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.