Shazam ngahiji kana Pusat Kontrol dina béta munggaran ios 14.2

Jogét betas énggal henteu ditungtungan ku peluncuran resmi sistem operasi énggal. Appla kedah nyobian berita anu parantos dijaga dina versi anyar. Ngan kamari ios sareng iPadOS 14.2, tvOS 14.2 sareng watchOS 7.1 diluncurkeun subuh. Warta parantos muncul sareng salah sahijina aya hubunganana sareng Shazam, jasa pangakuan musik. Dina ios sareng iPadOS 14.2, Shazam ayeuna janten bagian ti Pusat Kontrol ku nambihan tombol anu, nalika dipencet, ngaluncurkeun pangakuan sareng nawiskeun hasil ngupingkeun salaku béwara.

Shazam tungtungna ngahijikeun kana ios sareng iPadOS

Dina 2017 Apple mésér Shazam $ 400 juta. Jumlah artos anu langkung ageung ieu anu ngamungkinkeun Apple ngagaduhan diilikan na salah sahiji algoritma pangenal musik anu paling kuat di pasar. Dupi jutaan pangguna anu ngagunakeun aplikasi unggal dinten pikeun mendakan judul musik anu teu dikenal. Nanging, saatos mésér Shazam, hiji-hijina integrasi jasa kana ékosistem Big Apple nyaéta ngahijikeun kana Siri. Henteu cekap.

jeung béta munggaran ios sareng iPadOS 14.2 urang tingali deui integrasi. Kami ningali yén bagian parantos dilebetkeun kana Pusat Kontrol alat anu tiasa diaktipkeun tina manajemen pusat kontrol éta sorangan dina setélan sistem. Sakali kami klik tombol anu ikon na nyaéta logo Shazam, pangakuan dimimitian bahkan upami anjeun nganggo AirPods.

Hasil pamungkas nyaéta peluncuran béwara kalayan foto poko, nami sareng seniman. Upami anjeun ngeklik éta, urang tiasa maénkeun lagu dina Apple Music salami urang ngagaduhan langganan aktif dina waktos ayeuna. Integrasi ieu bakal ngijinkeun konsolidasi jasa anu dipimilik ku Apple salami tilu taun sanaos teu acan kabuktosan sapertos ayeuna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Antonio cenahna

    Henteu dinten ayeuna kajantenan yén ku éta Béta oksigén dina getih Apple Watch 6 ngaleungit?

    1.    Malaikat Gonzalez cenahna

      Kuring asumsina anjeun nyarios ngeunaan watchOS 7.1 béta, leres? Dina tulisan ieu kami nyarioskeun béta ios sareng iPadOS 14.2, halo!