Shrek sareng réréncangan, gratis pikeun waktos anu terbatas

shrek-na-babaturanana

Sigana mah minggu ieu pamekar aplikasi pikeun pangleutikna bumi parantos satuju sareng nawiskeun sababaraha aplikasi na gratis pikeun waktos anu terbatas. Dina tulisan kuring anu saacanna kuring nunjukkeun anjeun kaulinan séjén pikeun budak anu disebut Putri dongeng, kaulinan pikeun barudak leutik pikeun ngahibur diri ku ngalukis sareng ngawarnaan gambar. Ayeuna giliran anjeun Shrek sareng babaturanana, gim anu biasana ngagaduhan harga 3,99 euro di App Store, tapi pikeun waktos anu kawates kami tiasa ngaunduh sacara gratis. Kaulinan ieu dirancang pikeun barudak nepi ka 5 taun.

captura-de-pantalla-2016-09-17-a-las-16-54-30

Kalayan Shrek sareng réréncangan na, anu alit aranjeunna tiasa nyéépkeun waktos maén sareng karakter DreamWorks karesepna sapertos Shrek, Po, Toothless, Kaptén, Alex the Lion sareng seueur deui yén anjeun kedah nyikat waos, tuang, angkat-jalan sareng pak. Dina pertandingan interaktif ieu, barudak alit bakal diajar pentingna rutinitas énjing sapertos sasarap, nyikat huntu, nganggo baju kanggo sakola.

Anu leutik kedah hudang babaturan Shrek hiji-hiji ku cocooan sorangan pikeun ngabimbing aranjeunna dina rutinitas sadidinten. Tapi salian ti réréncangan Shrek di buruan, tokoh Kung Fu Panda, Kumaha Ngalatih Naga Anjeun, Madagascar, Penguins of Madagascar ... Kaulinan ieu parantos dikembangkeun kolaborasi sareng anu nyiptakeun séri Good Night

Detil Shrek sareng babaturanana

  • Update terakhir: 06-08-2016
  • Vérsi: 1.2
  • Ukuran: 202 MB
  • basa:  Spanyol, Jérman, Bulgaria, Cina saderhana, Cina Tradisional, Korea, Perancis, Inggris, Italia, Jepang, Portugis, Rusia, Turki
  • Dipeunteun pikeun umur 4 sareng langkung.
  • Kasaluyuan: Meryogikeun ios 8.0 atanapi engké pikeun jalan. Éta ogé cocog sareng iPhone, iPad sareng iPod touch.
Aplikasi na henteu sayogi di App Store

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.