Nyiapkeun iPhone sareng iPad anjeun pikeun ngapdet kana ios 8

iPhone-iPad-ios-8

Ngan aya 3 dinten dugi ka ios 8 sayogi pikeun diunduh dina iPhone sareng iPads kami. Sadayana berita anu kalebet dina sistem operasi Apple anu anyar bakal dianggo ku anjeun sakali dipasang dina alat ios anjeun, tapi kumaha upami?naon cara anu pangsaéna pikeun ngalakukeun pembaruan ieu? Apple nawiskeun seueur pilihan, kami nunjukkeun ka anjeun sareng kami masihan saran pikeun kéngingkeun kinerja anu pangsaéna dina alat nalika ngapdet ka ios 8.

Alat anu kompatibel

Cocog-ios-8

Jelas léngkah munggaran nyaéta terang upami alat kami cocog sareng sistem operasi anyar ieu atanapi henteu. Upami anjeun henteu yakin, kami nawiskeun inpormasi tina halaman wéb Apple nyalira, kalayan ilustrasi ieu dimana anjeun ningali sadaya alat anu tiasa diénggalan kana ios énggal. Dimimitian ku iPhone 4s, dimimitian ku iPad 2 sareng ngan ukur Sentuhan iPod Generasi ka-5.

Ngadamel cadangan

iTunes-Cadangan

Éta salawasna dianjurkeun ngadamel salinan data anjeun sateuacan ngamutahirkeun alat anjeun. Upami aya kagagalan dina prosés, salinan ieu bakal ngamungkinkeun anjeun kéngingkeun sadaya data sareng gaduh alat sapertos anu sateuacan sateuacan ngapdet. Hal anu paling saé dilakukeun nyaéta ngadamel salinan ku cara manual dina iTunes, sapertos anu ditingalikeun dina gambar di luhur garis ieu, sanaos écés upami anjeun gaduh salinan dina iCloud éta ogé valid. Kuring klasik sareng kuring resep ngagaduhan salinan anu disimpen dina komputer kuring.

Ngamutahirkeun atanapi Mulangkeun?

Kami parantos ngagaduhan cadangan, sareng ayeuna aya patarosan sareng patarosan jutaan dolar: Naha kuring ngamutahirkeun atanapi mulangkeun alat? Jawaban dina pendapat abdi sareng saatos disimpen deui alat-alat anu henteu kaetung jelas: balikkeun. Sareng sanés ngan ukur malikkeun tapi nalika alatna ngonpigurasi anjeun kedah milih "Siga iPhone / iPad énggal", teu aya cadangan atanapi anu sapertos kitu.

Pembaruanna raoseun sareng saderhana. Boh ngalangkungan OTA (tina setélan alatna nyalira henteu kedah komputer) atanapi ngalangkungan iTunes, ku nyambungkeun iPhone atanapi iPad kana komputer sareng ngaklik Pembaruan, prosésna gancang sareng alatna ogé bakal leres ngonpigurasi, kalayan sadaya aplikasi anjeun sareng sadaya data anjeun masih utuh saatos diénggalan. Naha henteu nganggo prosedur ieu teras? Kuring henteu nyarankeun éta nalika aya parobihan vérsi "utama", nyaéta, ti ios 6 dugi ka iOS 7 atanapi tina ios 7 dugi ka ios 8. Anjeun nyéred file konfigurasi anu lami, data anu panginten tiasa disogok ... sampah sacara umum anu tiasa ngabalukarkeun alat anjeun henteu sakumaha rupa sakumaha mistina.

Pamulihan langkung aman. Upami réngsé, atur alat anjeun salaku énggal, henteu malikkeun cadangan sareng atur sadaya aplikasi anjeun "ku tangan". Pikeun masangkeunana gancang, hal anu paling gampang nyaéta ngalaksanakeunana ngaliwatan iTunes, tapi anjeun ogé tiasa ngaunduh tina alat éta sorangan. Kuring parantos mendakan waktos-waktos yén kinerja alat sareng umur batre langkung saé saatos pamulihan anu bersih, tanpa salinan, tibatan saatos pembaruan. Ieu langkung jelas upami anjeun ogé parantos Jailbreak, anu mana pembaruanna leres-leres pundung.

Mimiti, kasabaran

Nalika ios 8 dileupaskeun ka jutaan pangguna umum sadaya server di panjuru dunya bakal ngadat nyobian ngaunduh versi anyar sateuacan anu sanés. Upami anjeun gagal nalika nyobian ngaunduh ios 8 nalika éta sayogi, langkung saé kaluar pikeun jalan-jalan, tuang siang anu tenang teras teraskeun masalah éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

22 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jose cenahna

    Upami kuring malikkeun iPhone, salaku alat anyar, naha kontak sareng catetan na leungit?

    1.    Marxter cenahna

      Henteu, salami anjeun gaduh éta dicadangkeun dina iClud

      Wasalam

  2.   Jose cenahna

    Naha éta bakal dianggo sareng alat anu ngagaduhan GEVEY? Abdi gaduh 4S sareng Gevey

  3.   luis cenahna

    pikeun kuring ipod touch 5g ngahontal ios8 sapertos iphone 4s hanjakalna ...... Kuring ngan badé mésér ipod touch 5g; (kumargi alat sanésna mahal teuing.

  4.   Domin cenahna

    Sareng kumaha upami kontak sareng catetan upami disimpen deui sakumaha énggal?

    1.    Marxter cenahna

      Anjeun kedah nyokongna dina iClud atanapi dina sababaraha cara anu dipercaya, upami kuring nyimpen sadaya kontak dina Gmail

  5.   asinan cenahna

    éta henteu pantes dibalikkeun salaku iphone anyar sabab anjeun leungit pisan ...
    Dikurangan kontak anu nalika anjeun log in sareng akun iCloud anjeun nampi éta, ayeuna upami anjeun henteu disimpen di dinya upami dipasang ageung kusabab kennel

    Kuring parantos nganggo liphon 3g ti saprak ngalangkungan 4 sareng ayeuna angkat ka 5 sareng anu leresna kuring sok ngapdet ngalangkungan ota sareng kuring henteu kantos ngalaman masalah, anu leres nyaéta Apple parantos tanggel waler pikeun ngaoptimalkeun sistem na supados tiasa dianggo kalayan saé tanpa urang kedah hariwang perkawis file anu urang paskeun atanapi naon waé ... apal teu kanggo urang ...

    cadangan upami disarankeun pikeun masalah naon waé dina prosésna ulah kaleungitan naon-naon, sanaos éta mangrupikeun buatan manusa sareng tiasa gagal ... tapi di luar pembaruan éta tanpa masalah ...

    Ukuran ieu langkung rumor yén jalma tina seueur maca dina forum atanapi di tempat sanés asup kana sirahna sareng nyandak éta leres tapi alatna leres-leres tiasa dianggo parah atanapi saé sareng sistem énggal

    1.    Marxter cenahna

      Pribadi, nalika kuring angkat ti IOS 6 dugi ka 7, kuring ngalaksanakeun éta liwat OTA sareng anu leres mah henteu mendakan kalepatan, janten upami sakali kuring nyandak iPhone sanésna sareng merhatoskeun yén éta aya sora anu sanés, nalika kuring ngamimitian deui tambang ti pabrik , sora-sora anyar némbongan.

  6.   Serghinet cenahna

    Éta leres pisan, anu pangsaéna sareng anu paling séhat nyaéta ngapdet ios 8 Abdi gaduh pangalaman anu sami tina iPhone 3Gs, kuring gaduh 5 sareng tanpa masalah nalika kuring ngamutahirkeun

  7.   Miguel cenahna

    Tina pangalaman langkung saé pikeun mulangkeun. Kuring parantos ngomean saprak kuring ngagaduhan iPhone 3G sareng gaduh umur batre langkung, kinerja anu langkung saé, sareng ruang kosong; naon anu anjeun henteu kéngingkeun ngan ukur ngamutahirkeun.

  8.   MrNestorGarcia cenahna

    Kaleresan teu aya diantara aranjeunna anu gaduh bebeneran nyaéta panangan aranjeunna hehe. Sugan pikeun pangguna ahli (nyaéta, anu parantos ngagunakeun telepon ti jaman prasejarah) langkung gampang sareng "aman" pikeun ngapdet. Pikeun jalma anu élmuna ngahontal sakedik saluareun ngan ukur ngagunakeun sistem operasi, urang tiasa langkung milih restorasi, atanapi bahkan sababaraha ekstrimis langkung resep ngalakukeun éta dina modeu DFU, kumargi urang terang yén nalika ngarobah tina hiji vérsi kana versi anu sanésna aya variabel sareng parameter sanés anu tiasa ngarusak kinerja telepon upami urang ngan ukur ngamutahirkeun. Éta lumaku bahkan pikeun sistem operasi desktop ...
    Kaleresan teu aya anu ngagaduhan bebeneran mutlak dina panangan aranjeunna sareng, sakumaha panulis dina tulisan, sadayana tiasa milih metode anu paling cocog pikeun aranjeunna ...
    Salam.

    PS: Pangguna telepon sélulér kusabab batréna mangrupikeun koper tambihan kanggo telepon ... Sababaraha taun ka pengker lol

    1.    Carlos Javier Arriagada Palma cenahna

      Abdi henteu tiasa nganggo Motorola DynaTAC anu kuring anggap telepon sélulér Morotora tapi kuring gaduh salah sahiji anu nganggo koper souvenir hehehehehehe konci SEND murni ditimbang naon anu ditimbang iPhone ayeuna, ku spéker anu tiasa didéngé dina rébuan méter sareng anjeun tiasa lebet kana tambang batubara sareng anjeun masih tiasa nyauran ... henteu sapertos ayeuna anu nganggo titan pangénggalna sapertos iPhone atanapi Galaxy s5 anu gumelar gaduh téknologi pangénggalna sareng urang bahkan henteu tiasa ngamangpaatkeun sabab operator seluler jaringanna jenuh sareng pinuh ku larangan !!!!!!!!! ejhehehehe

  9.   IND cenahna

    Kaleresan, ti saprak kuring nganggo iPhone, kuring parantos teras ngomean sistem, tanpa komplikasi salajengna. Kuring henteu kantos ngalaman masalah atanapi merhatoskeun anu anéh dina alat kuring. Kuring jelas, mimitina cadangan ku cara ngahubungkeun iphone kana pc teras ngamutahirkeun sistem ngalangkungan i-tunes, janten sadayana siap sareng tanpa komplikasi atanapi rugi data sareng sajabana ... jsb ... pikeun mulihkeun salaku pabrik bakal aya salawasna janten waktos upami dina jangka panjang aranjeunna timbul masalah, tapi sakumaha kuring ngomong, dina kasus kuring kuring pernah ngalaman aranjeunna.
    a ucapan.

  10.   Juan Vega cenahna

    Abdi gaduh iPad 4. Sareng kuring gaduhna sareng jailbreak, sareng ios 7.1 sareng kuring seueur aplikasi sareng gim, patarosan abdi nalika ngamutahirkeun atanapi malikkeun moal aya cara pikeun ngajaga sadaya aplikasi anu kuring gaduh sareng jailbreak, nyaéta, sababaraha cara pikeun henteu kaleungitan aranjeunna sareng yén aranjeunna tetep jalan saatos mulangkeun atanapi ngapdet?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Anjeun teu tiasa, ngan ukur aplikasi Cydia anu tiasa dipasang ku jailbreak

  11.   Moya cenahna

    Upami kuring malikkeun sareng ngonpigurasikeunana salaku iPhone anyar, aplikasi anu nganggo data anu disimpen sapertos Adobe atanapi sababaraha file manager, naha kuring kaleungitan file anu kuring lebet di jero (pdf, pwp, docx, jsb)? Atanapi aranjeunna disimpen dina iTunes sareng masangna ti dinya bakal nambihan file éksternal éta deui? Kumaha upami gimna disimpen? Lagu diburu sareng shazam? Poto sareng pidéo? Abdi hoyong terang éta sateuacan mutuskeun badé mulangkeun atanapi ngapdet.

    1.    Luis Padilla cenahna

      Poto sareng pidéo no, anjeun kedah mindahkeun heula kana komputer. Data aplikasi, sabab gumantung kana aplikasi. Sababaraha nyimpen kana iCloud sareng gampang disimpen, aya ogé henteu.

      1.    Moya cenahna

        Gracias!

  12.   Ricardo cenahna

    Naon kajadian upami kuring malikkeun teras nambihan cadangan anu kuring damel sateuacan ngarobah versi ios?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Henteu disarankeun, éta tiasa nyababkeun kagagalan alit anu anjeun kadang-kadang diperhatoskeun sakumaha kalem atanapi henteu stabil. Antara vérsi ageung kuring henteu nyarankeun éta

  13.   Melvin cenahna

    Naon kajadian upami kuring ngamutahirkeun sareng nambihan cadangan? , sareng patarosan sanésna naon jinis file anu disimpen dina cadangan?

    1.    Luis Padilla cenahna

      Lulus teu aya kajadian tapi henteu disarankeun sabab éta tiasa nyababkeun gagal