Magic Touch, gim anu urang kendali ku ngan hiji jari

Magic Toel

IPad tetep janten salah sahiji alat anu pangsaéna pikeun senang-senang, naha maca, nonton seri atanapi pilem sareng tangtosna, maénkeun kaulinan. Jumlah gim anu urang gaduh di App Store seueur pisan sareng, sanaos seueur anu patut, anu sanésna mangrupikeun karya seni sajati: Monument Valley, salaku conto. Dinten ayeuna kuring sumping nyarios Magic Touch, kaulinan anu naék posisi gancang dina grafik popularitas. Fitur anu paling penting tina gim ngahibur ieu nyaéta urang ngan butuh hiji jari pikeun ngatur éta.

Magic Touch 3

Kesederhanaan nyaéta 'kaagungan': Magic Touch

Magic Touch mangrupikeun gim anu kuring mendakan sababaraha dinten ka pengker sareng éta parantos aya dina folder kuring kaulinan anu saé, atanapi sahenteuna sigana kuring. Mékanika gimna saderhana pisan tapi dina waktos anu sami nya janten rumit sakedik-sakedik. Peryogi dicatet yén éta mangrupikeun gim anu urang henteu ngaliwat tingkatan, tapi urang ngamimitian pertandingan terus-terusan nyobian ngungkulan rékor kami anu sateuacanna. Urang tujuanana nyaéta pikeun nyegah hiji jenis robot dugi ka benteng, kumaha?

Nya, karakter urang tukang sihir. Di handap unggal robot anu nembongan dina layar aya simbol yén urang kedah ngagambar dina layar, Nalika urang nyeratna, balon anu dibawa robot ku simbul anu urang tarik bakal ngabeledug sareng musuh bakal murag kana taneuh anu nyayogikeun artos ka urang. Tapi ati-ati! Ieu henteu gampang ... tokohna beuki rumit sareng nalika urang ngalirkeun catetan urang, robot anu langkung rumit bakal muncul (kalayan langkung ti hiji simbol dina balonna).

Magic Touch 2

Naekeun x2 combos sareng ramuan kanggo ningkatkeun diri nyalira

Nalika urang bérés ku dua robot ngagambar simbol anu sami kami kéngingkeun combo x2 anu masihan kami langkung koin. Naon anu urang lakukeun ku koin anu urang hasilkeun? Mésér ramuan di toko. Unggal urang muka konci ramuan di jero toko éta bakal muncul sacara acak di buruan kacuali upami urang ngatur ngancurkeun potona ramuan (anu seueur balon na jero). Unggal ramuan ngagaduhan simbol anu benten: jantung, spiral, kilat, hurup m, omega, huruf n ...

Peunteun urang

réditor-marios
Magic Touch: Wizard for Hire (AppStore Link)
Magic Toel: Wizard pikeun Nyewabebas

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.