Magic Launcher Pro gratis pikeun waktos terbatas

magic-launcher-pro

Unggal vérsi ios anyar nawiskeun kami kamungkinan anyar pikeun ngarobih pusat kontrol iPhone kami anu dipikahoyong. Magic Launcher mangrupikeun aplikasi anu ngamungkinkeun urang ngarobih deui nambihan jalan pintas ampir aplikasi atanapi tindakan ka pusat bewara sahingga ngagunakeun iPhone atanapi iPad urang bahkan langkung gampil. Urang tiasa nelepon, ngirim pesen téks, muka aplikasi, ngalakukeun pamilarian, ngarobih setélan sistem sapertos sora, sambungan Wi-Fi, data, tethering, ngagedékeun ukuran font, Bluetooth ... sareng janten waktos anu saé.

Magic Launcher Pro ngagaduhan harga biasa 2,99 euro, tapi pikeun waktos anu kawates kami tiasa ngaunduh sacara lengkep gratis ngalangkungan tautan anu kuring tinggalkeun dina akhir tulisan ieu.

Fitur Utama Magic Launcher Pro

  • Buka aplikasi atanapi laksanakeun kalayan langkung ti 100.000 aplikasi anu cocog ti pusat béwara.
  • Kamungkinan ngarobih ukuran ikon, téks sareng bentukna.
  • Gancang ngirim Telegram, WhatsApp atanapi pesen dimungkinkeun ku Magic Launcher Pro.
  • Urang tiasa nyambung atanapi pegatkeun sambungan Wifi, 3G / 4G, Bluetooth, lokasi, data ...
  • Aplikasi ieu cocog sakumaha dina ios 8 salian ti cocog sareng téknologi 3D Touch.
  • iCloud ngamungkinkeun urang nyimpen cadangan pusat béwara urang pikeun gancang-gancangkeun deui upami urang ngarobih telepon atanapi mupus lengkep.
  • Kamungkinan widget pamrograman pikeun ditingalikeun atanapi ngaleungit gumantung kana waktos siang urang ayeuna.

Rinci Magic Launcher Pro

  • Update pangahirna: 29-09-2016
  • Vérsi: 4.2.2.
  • ukuran: 82.8 MB
  • kasaluyuan: Meryogikeun ios 8.0 atanapi engké atanapi kompatibel sareng iPhone, iPad sareng iPod Touch.

Dina raraga ngonpigurasikeun aplikasi ieu ku karesep urang urang bakal kedah waktos anu saé, tapi sakali ngonpigurasi éta bakal janten alat penting dina dinten ka dinten urang dina iPhone sareng iPad.

Magic Launcher Pro Widget (Tautan AppStore)
Magic Launcher Pro Widget3,49 €

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Jimmy iMac cenahna

    Kuring parantos ngaunduh tapi sesah pikeun ngonpigurasikeun, tinjauan henteu nganyenyeri pisan!

  2.   aranjeunna bakal nampi cenahna

    Kuring satuju sareng Jimmy iMac, urang peryogi tutorial pikeun nyetél, kuring parantos milarian sareng teu hasil. Nuhun sareng salam !!