Sonos Beam sareng Dolby Atmos ayeuna janten kanyataan

Sonos parantos ngamutahirkeun soundbar na anu pang populerna sareng terjangkau, Sonos Beam, kalayan desain anu ningkat, prosésor anu langkung kuat sareng anu diarepkeun ku seueur pangguna: Dolby Atmos.

Salah sahiji soundbars anu pangsaéna pikeun nilai artos teu tiasa tanpa Dolby Atmos dina waktos ieu, sareng Sonos parantos ngalereskeun masalah ieu. Sonos Beam anu anyar nyandak fitur ieu sakali deui nempatkeun éta diantara pilihan mésér anu pangsaéna pikeun anu hoyong ngadamel Bioskop Imah pribadi na. Prosesor anyarna, dugi ka 40% langkung kuat, bakal ngijinkeun Sanaos ngagaduhan struktur internal anu sami, Sonos Beam anyar tiasa nawiskeun sora anu langkung jero, sadayana dina ukuran anu sangat kompak, cocog pikeun anu henteu hoyong alat éléktronik janten protagonis ruang keluarga na.

Tapi Sonos Beam sanés ngan ukur soundbar anu saé, éta ogé sampurna pikeun nikmati musik karesep urang. Ieu teras ditingkatkeun kalayan medalna Dolby Atmos Music sareng Ultra HD ngalangkungan Amazon Music. (Kami henteu terang nanaon tentang Apple Music) salian ti tiasa ngadekode DTS Digital Surround Sound. Sadaya ieu ku harga € 499 sareng kamungkinan mésérna ti 5 Oktober.

Sonos ogé parantos nganyarkeun desain luarna, sareng upami sateuacan nganggo panutup tékstil, ayeuna grill logam kalayan rébuan perforasi mangrupikeun anu mendominasi payuneun bar, hal anu bakal ngaapresiasi nalika ngabersihkeunana. Dina hal konéktipitas, hiji-hijina konéksi HDMI eARC dijaga, janten upami tipi urang kompatibel, anu kedah urang lakukeun nyaéta colokkeun sareng sambungkeun. Tangtosna éta ngajaga built-in AirPlay 2 sareng dukungan Amazon Alexa.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina Ă©tika Ă©ditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.