Sonos nampilkeun bar sora "Ray" anu énggal, tapi kalayan kualitas anu sami sapertos biasa

Sonos geus dibere novelties sarta brings kami spiker anyar pikeun ruang tamu urang nu bakal ngajadikeun urang nikmati pilem sareng séri kalayan sora anu pangsaéna tapi kalayan harga anu langkung mirah. Anjeunna ogé parantos ngenalkeun kami ka asisten sora sareng warna énggal pikeun Sonos Roam.

Sonos Ray, bar sora énggal pikeun sadayana

Sonos parantos nambihan spiker énggal kana katalog soundbars anu saé. Sonos Beam sareng Sonos Arc ayeuna dihijikeun ku Sonos Ray énggal, bar sora anu langkung kompak anu ngajanjikeun a kualitas sora unggul pikeun pinuh ngarasakeun eusi multimedia urang di ruang tamu atawa pangkeng, salian tiasa dianggo salaku spiker pikeun ngadengekeun musik berkat integrasi sareng Apple Music sareng Spotify, sareng kasaluyuan sareng AirPlay 2.

sora kompak na teu kedah fool kami nurutkeun Sonos, saprak éta bakal ngagunakeun sakuliling na pikeun proyék sora sakuliah rohangan, sajaba sistem Base refleks ngadalikeun bass. Éta ogé ngajaga fitur anu paling kami hargaan tina modél anu langkung mahal, sapertos ningkat sora jadi Anjeun bisa ngadéngé dialog jelas malah dina pilem aksi paling, jeung modeu fungsi peuting nu ngurangan inténsitas sora loudest peuting pikeun nyegah disturbing anggota séjén imah atawa tatanggana.

Tangtu geus Wi-Fi sarta konektipitas Ethernet, Pikeun bisa muterkeun musik tina layanan streaming utama langsung, atawa ngirim eusi nu urang muterkeun dina iPhone atawa iPad urang via AirPlay. Kadali bar sora anu taktil sareng lokasina di luhur, sareng urang ogé tiasa ngontrolana ngaliwatan aplikasi Sonos tina iPhone atanapi iPad urang.

Naon urang leungit dibandingkeun model unggulan? Sonos Ray ieu ngan boga sambungan optik, janten urang leungit kasaluyuan sareng sinyal audio kualitas luhur sapertos Dolby TrueHD, DTS HD Master Audio atanapi Dolby Atmos. Gantina urang bakal boga kasaluyuan jeung model televisi heubeul nu teu boga kaluaran eARC, diperlukeun pikeun maranéhanana sora kualitas luhur. Urang ogé leungit mikropon, jadi bar sora ieu teu bisa dikawasa langsung ku sora, sanajan urang bisa ngalakukeun eta ngaliwatan smartphone urang. Sanaos teu gaduh sambungan HDMI, urang tiasa nganggo kadali jauh biasa pikeun ngontrol volume berkat panarima infra red di payun na.

Sonos Ray anyar bakal sayogi ti 7 Juni jeung bakal dibanderol di €299, Sahandapeun € 499 tina Sonos Beam atanapi € 999 tina Sonos Arc spektakuler, permata dina makuta.

Warna anyar pikeun Sonos Roam sareng asisten sora énggal

Dimimitian dina bulan Juni urang bakal gaduh asisten sora anyar di bumi. Ngaliwatan kecap "Hei Sonos" urang bisa ngadalikeun spiker Sonos urang, disadiakeun aranjeunna gaduh chip S2, sarta kalawan kauntungan yén sakabéh ngolah paréntah urang bakal dilaksanakeun dina spiker, moal aya sambungan ka server jeung euweuh klip sora bakal dikirim pikeun analisis. Asistén ieu bakal cocog sareng Apple Music sareng Amazon Music, tapi urang henteu terang nanaon ngeunaan Spotify ayeuna. Ayeuna éta ngan ukur sayogi dina basa Inggris, versi Perancis parantos dikonfirmasi sateuacan akhir taun tapi urang henteu terang nanaon ngeunaan Spanyol.

Tungtungna, warna anyar pikeun spiker portabel Sonos Roam dibere. Kalayan konektipitas Wi-Fi sareng Bluetooth, asisten sora sareng kasaluyuan sareng jasa musik streaming utama, kalebet Apple Music sareng Spotify, ayeuna aranjeunna ogé tiasa dipésér (ti ayeuna) di tilu kelir anyar: zaitun, Panonpoé Tilelep jeung Wave.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.