Spigen Ultra Hybrid iPhone 6 Kasus Tinjauan

IMG_0530 (Salin)

Salah sahiji masalah utama anu urang nyanghareupan nalika urang mésér iPhone anyar nyaéta panutup naon anu ditunda na. Salaku aturan umum, bulan kahiji urang biasana henteu nyandak éta tanpa panutup di jalan, sabab éta alat anu mahal pisan, tapi henteu sesah. Éta sababna bisnis kasus ogé mindahkeun seueur artos ku jinis alat ieu, nawiskeun seueur rupa-rupa diantarana.

Taun ayeuna. kasus Apple resmi ngajantenkeun kuring ragu pisan nalika kuring milih. Rada, panutupna. Ngémutan éta pangalaman goréng jalma anu ngalaman dina kasus kulit iPhone 5 sareng 5s, Ku teu sangka éta mangrupikeun pilihan anu saé (utamina dina harga éta). Éta silikon, nanging, tiasa janten pilihan pikeun dipertimbangkeun upami anjeun hoyong bérés sareng warna dina iPhone anjeun.

Nanging, tarohan kuring parantos di sisi anu aman. Pangalaman anu kuring gaduh sareng mérek Spigen parantos saé pisan, kumargi sampulna leres-leres didamel, aya seueur ragam sareng éta henteu mahal. Waktos Ieu urang kedah ngobrol ngeunaan Spigen Hybrid Ultra herang pikeun iPhone 6 (ogé sayogi pikeun iPhone 6 Plus).

Sakumaha kuring nyarios dina pidéo, alesan utama pikeun milih kasus ieu tibatan anu séjén nyaéta transparan. Desain iPhone mangrupikeun bagian anu paling penting dina produk, sareng kuring resep yén éta tiasa katingali saloba mungkin. Éta sababna hal ieu cocog pikeun anu hayang ngajaga alatna tanpa ngorbankeun éstétika teuing, kumargi sanaos rada kandel, éta nunjukkeun hakekat na.

Sabenernna di Amazon sigana henteu sayogi, sanaos urang tiasa ngaksésna ngaliwatan Website resmi Spigen, dimana urang bakal mendakan seueur jinis modél salian ti anu ieu.

Mésér Spigen Ultra Hybrid iPhone 6


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

10 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Fernando cenahna

    Kasadiaan sababaraha diantarana ti 30 Oktober.
    Kuring parantos nyandak Neo Hybrid Metal kanggo iPhone 6, janten antosan dugi ka di stock na aya.

  2.   Josue cenahna

    iklan .. pendiri anu paling parah ... langkung saé anu parantos dijual di toko aplikasi anu sami

  3.   Oscar cenahna

    Naha anjeun tiasa ngadamel éta dina Kasus Hybrid Khomo?

  4.   Andreas Teunissen cenahna

    Naha anjeun tiasa nyarios naon-naon?: Ultra langsing iPhone 6 4.7 Kasus TPU Lemes Transparan

  5.   Juanjo cenahna

    Inpormasi anu saé pisan, kuring milari kasus pikeun iPhone 6 sareng parantos ngabantosan kuring pisan pikeun mutuskeun ieu ti Spigen, hatur nuhun pisan Luis.

  6.   Eduardo cenahna

    Dimana anjeun ngagaleuhna? Abdi hoyong mésér tapi sadayana mérek éta laris dina sadaya situs sareng dina amazon aranjeunna henteu dikirim ka Spanyol ...

  7.   Mac cenahna

    Kaleresan nya éta mangrupikeun kasus anu sampurna… .Kuring ngagaduhan ti 19, nyaéta nalika kuring ogé nampi iPhone 6 sareng kuring resep pisan …… .. Abdi nembé mésér anu sanés kanggo kabogoh abdi iPhone 6.
    Sagala nyarankeun

  8.   Daniel cenahna

    Resep pisan! Dimana anjeun ngagaleuhna? Dina halaman wéb resmi parantos payu .. Hatur nuhun.

  9.   Rigo cenahna

    Dina halaman wéb ieu aranjeunna ngajual kasus khusus sareng desain anu anjeun pikahoyong atanapi poto pikeun iPhone 6 sareng iPhone 6 Plus. Kuring ngantunkeun aranjeunna pikeun anjeun upami anjeun resep :).
    Getsingular (www.getsingular.com)
    Ngaropea Kasus anjeun (www.personalizatucarcasa.com)

  10.   Daniel cenahna

    Spigen ultra hybrid ayeuna sayogi di spanyol amazon pikeun € 13,99. Pikeun anu minat .. Rada langkung mirah tibatan dina halaman wéb resmi na.