Spotify satuju pikeun mayar Sony kirang kanggo aliran salaku tukeran pikeun ngawatesan aksés ka albeum anyar

Sababaraha bulan ka pengker kami nyuarakeun rumor anu aya hubunganana sareng Spotify anu nyatakeun yén sungut Swédia, pamimpin pasar musik streaming kalayan 50 juta palanggan anu mayar, ngagaduhan niat pikeun ngirangan jumlah anu ayeuna dibayarna pikeun perusahaan rékaman pikeun ningkatkeun kauntungan. Tapi teu heran, léngkah ieu ngagaduhan perdagangan sareng henteu sanés nyaéta ngawatesan aksés ka albeum anyar. Mimitina anjeunna nyarios permanén, tapi numutkeun perjanjian anu paling anyar anu dicandak ku katalog Sony anu lega, éta bakal samentawis.

Numutkeun ka kantor berita Reuters, perjanjian anu dicapai ku Spotify sareng Sony bakal nyegah pangguna jasa gratis platform éta tina teu tiasa ngaksés pidéo énggal anu dirilis ku perusahaan rékor salami dua minggu kahiji. Kukituna ngan ukur pangguna jasa musik premium anu tiasa aksés kana sadaya katalog, samentawis pangguna anu resep versi kalayan iklanna bakal ngagaduhan aksés kana albeum énggal anu diwatesan salami dua minggu mimiti dirilis.

April kamari aranjeunna parantos ngahontal perjanjian sareng Universal, perusahaan rékor panggedéna di dunya, sanaos kami henteu acan tiasa terang detailna, sigana pisan aranjeunna mirip pisan sareng anu parantos ngahontal Sony Jepang. Ayeuna giliran Warner, labél utama sanésna, anu sasarengan sareng Sony sareng Universal ngagambarkeun 80% pasar dunya.

Spotify dipaksa pikeun ngahontal kasapukan sareng perusahaan rékaman utama pikeun kantos kaluar tina nomer beureum anu parantos nyeret sacara praktis ti saprak didamel, Kusabab seuseueurna penghasilan, éta nyayogikeun aranjeunna kanggo mayar ka perusahaan rékor. Tapi berkat perjanjian ieu, jumlahna bakal dikirangan sareng bakal ngijinkeun perusahaan Swédia pikeun umum, salah sahiji maksud utamina saprak layanan didamel.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.