Tés gancang dina iPhone 4s: ios 8.1.2 vs ios 8.2 béta 3

ios 8.2 beta 3 ayeuna sayogi pikeun pamekar sareng numutkeun ka Apple, ngawangun sistem anu énggal ieu bakal tetep jalan ningkatkeun pagelaran sareng ngalereskeun bug anu aya dina versi ayeuna.

IPhone 4s mangrupikeun terminal sareng ios 8 anu nawiskeun performa paling parah, anu atos nunjukkeun yén éta mangrupikeun perangkat anu paling ketinggalan jaman, nanging, anu gaduh telepon sélulér ieu humandeuar ngeunaan leungitna kasadayana dibandingkeun sareng ios 7 panganyarna. Naha Apple parantos tiasa ningkatkeun Aplikasi waktos loading dina iPhone 4s sareng ios 8.2 beta 3?

Dina pidéo anu nuju pos ieu anjeun ngagaduhan dua 4 GB iPhone 32s disimpen sareng cadangan anu samiÉta ngan ukur bénten yén anu di kénca ngagaduhan iOS 8.1.2 sareng anu di belah katuhu gaduh iOS 8.2 beta 3.

Saatos ngajalankeun sababaraha aplikasi anu standar dina sistem, urang tingali kumaha ios 8.2 beta 3 siga anu hoyong dimuat sakedik langkung gancang, a optimasi pisan henteu penting tapi aya éta. Aya ogé kasus anu sabalikna kajadian sareng aplikasi sigana muat langkung laun tibatan sateuacanna, janten masih aya padamel anu kedah dilakukeun dugi ka hasil anu dipikahoyong kahontal.

Ningali sabab urang parantos aya dina béta katilu ios 8.2, jelas yén pamilik iPhone 4s henteu tiasa ngantosan. hiji kaajaiban nalika ngeunaan pamutahiran kinerja. Unggal kasapuluh diitung pikeun ningkatkeun pangalaman pangguna tapi sigana Apple moal tiasa memeres langkung seueur perangkat mobile ieu.

Upami anjeun pangguna a iPhone 4s kalayan ios 7.1.2, disarankeun anjeun henteu ngamutahirkeun ka ios 8 pikeun nyingkahan kaleungitan kasadayana anu seueur teuing keluhan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

9 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Sico_pata cenahna

    Sigana mah pamutahiranna ti 8.1.1 dugi ka 8.1.2. Kuring ningali pidéo ngabandingkeun 8.1.1 sareng 8.2 béta 1 sareng éta ngagaduhan perbaikan anu langkung jelas.

    Teras 8.1.2 kaluar sareng sigana cocog sareng sakedik.

    Jigana 8.1,1 anu ngumumkeun paningkatan dina 4S gagal sareng aranjeunna ngalereskeunna tanpa seueur pengumuman dina 8.1.2

    Akhirna sebutkeun yén kuring parantos ningali pidéo antara 7.1.2 sareng 8.2 béta tina saluran YouTube anu sami sareng sanaos aya bédana éta henteu dramatis sapertos anu dibayangkeun. Leres nalika ngamimitian sareng enya di AppStore tapi sésana mangrupikeun milli detik

  2.   AlonsoK cenahna

    Ieu mangrupikeun cacat anu kuring terang, nempatkeun LAG dina alat-alatna supados anjeun tiasa ngagaleuh anu langkung énggal .... IPod5 kuring ngapung di iOS6, éta ogé ngagaduhan JAILBREAK sareng fungsina yén urang bahkan moal aya di iOS10 ... Sialan dinten kuring ngamutahirkeun ka iOS7

    1.    roatoll cenahna

      Leres, Apple ngalakukeun éta supados urang tiasa mésér alat énggal, iPhone 4 abdi super gancang sareng iOS 6, tapi update konyol ka iOS 7 ...

  3.   Alonso kyoyama cenahna

    Ha, komo teu kitu kuring bakal ngamutahirkeun ka sampah iOS8 éta.

  4.   jordy cenahna

    ios 8 mangrupikeun sampah kuring gaduh iphone 5s sareng kaleresan seueur pisan, nalika kuring ngagaduhan ios 7.1.2. Kuring bungah kumaha gancangna jalanna sareng ayeuna sigana kuring gaduh telepon Android, Apple henteu kedah maksa kami pikeun ngapdet upami Kami henteu hoyong tapi éta moal ngahasilkeun produktif maka éta moal ngical atanapi ngunyah permén karét sareng anu aya sareng ios 7 henteu ngamutahirkeun ulah kaleungitan nanaon sabalikna aranjeunna bakal kaleungitan hal anu saé. 8

  5.   eureun cenahna

    Naon anu moal dijualna ?? !!!…. Apple ngeusi hénpon anu pangkolotna sareng anu teu lami nyarios ka anjeun upami anjeun hoyong disimpen, mésér 64GB sareng éta ngajantenkeun anjeun layar 5,5 inci saatos ngajual anjeun 4 inci sareng disalib layarna ageung sareng kuring henteu ngantepkeun naon-naon? ... sareng bakal teras ngajual sapertos donat ...

  6.   tapi cenahna

    Kuring ogé kaduhung parantos ngamutahirkeun (iPhone 5s) kuring moal mésér anu sanés ... cekap

  7.   matuh cenahna

    Nonton pidéo sareng kedah ngalakukeun perbandingan nyalira, anu paling nyerang kuring nyaéta bédana dina konsumsi batréna tiasa diémutan. Aya proporsionalitas langsung antara kinerja sareng konsumsi pikeun pakakas anu sami, sareng salaku hasil tina naon anu urang tingali, optimasi éta teu pati berharga.

  8.   Juli cenahna

    Kuring ngiringan kritik yén Apple ngalakukeun éta ngahaja supados alat anu lami henteu jalan, kuring ngagaduhan 4S dua taun ka pengker éta sumping sareng ios 5 teras angkat ka 6 teras ka 7.1.2 sareng anu pangsaéna pikeun kuring nyaéta 6, tapi ayeuna ku 8.1.2 éta mangrupikeun musibah, upami ditingali ogé laun langkung laun, sabab upami sateuacanna henteu marahmay sareng PC sapertos Android, tétéla ayeuna kalayan Windows XP bahkan henteu mendakanana sapertos unit anu dicolokkeun kana port USB sareng Windows 7 éta mendakanana, tapi éta némbongan salaku Internal Storage normal ku ngaklik aya folder DCMI normal némbongan sareng deui ku ngaklik dina folder éta seueur polder némbongan sareng poto-poto di jero aranjeunna, kalayan folder tanpa rhyme atanapi alesan sareng jumlah anu sami dina unggal folder, sababaraha gaduh, contona, 1 poto sareng 8 deui, kusabab teu aya milarian poto anjeun kedah muka folder ku folder dugi ka mendakanana. TI APPLE.
    Sareng hal anu sanés moal mungkin pikeun nyalahkeun Apple supados henteu maksa urang nempatkeun IOS anu aranjeunna pikahoyong, sareng ku hukum aranjeunna kedah tiasa masang anu dipikahoyong upami aranjeunna dijual ka kuring sareng ios 5 sabab upami kuring henteu hoyong tiasa uih deui
    atanapi anu anjeun resep dina anu anjeun pasihkeun ka kami, nyaéta kami henteu ngagaduhan alat kami anu kami mayar tilu kali lipat tina anu sanés kalayan ciri anu sami