Tés mastikeun yén iPad Air anyar gaduh kinerja anu sami sareng iPad Pro

Sababaraha miscreants percaya yén éta M1 prosésor yén mounts anyar iPad Air bakal "dituang" pikeun nawiskeun kinerja kirang ti brand anyar iPad Pro nu incorporates prosesor M1 sarua. Nya, aranjeunna salah pisan.

Unit munggaran tina iPad Air anyar parantos ngahontal pembelina, sareng aranjeunna henteu gaduh waktos pikeun ngajalankeun tés sareng Bangku Geek 5 sareng nyebarkeun hasil anjeun. Sababaraha inohong anu idéntik jeung iPad Pro M1.

Aranjeunna geus mimiti ningali skor yén anyar iPad Air diala ku aplikasi test kinerja well-dipikawanoh Geekbench 5. Sarta ceuk data persis sarua jeung nu dihasilkeun ku iPad Pro ayeuna.

Aranjeunna Gunung processor M1 sarua

Ieu ngandung harti, tanpa ragu, Apple teu ngurangan laju jam tina M1 nu mounts iPad Air, dibandingkeun jeung iPad Pro. Duanana dianggo dina frékuénsi anu sarua: 3,2 GHz Jadi dua model mibanda kinerja idéntik.

Data anu diterbitkeun nunjukkeun yén iPad Air M1 gaduh rata-rata skor single-core sareng multi-core masing-masing sakitar 1.700 sareng 7.200. Skor ieu mastikeun yén iPad Air M1 gaduh a kinerja idéntik yén iPad Pro M1, bari 60% jeung 70% leuwih gancang ti generasi kaopat iPad Air jeung prosesor A14 Bionic.

Mimiti diwanohkeun dina awal Apple Silicon, (dina MacBook Air, 13 inci MacBook Pro, sareng Mac mini dina bulan Nopémber 2020), chip M1 gaduh CPU 8-inti, GPU 8-inti, sareng Mesin Neural berkinerja tinggi. 16 cores. Éta prosésor masihan aksés iPad Air énggal ka 8 GB memori ngahiji.

Sarta eta munggaran diasupkeun kana hiji iPad di ayeuna iPad Pro. Sareng tina kakuatan pamrosésan anu ageung, parantos ngaduga yén prosesor M1 sigana bakal "di-tweake" supados pagelaranna henteu sami dina iPad anu langkung mirah sapertos iPad Air énggal. Nya, ieu henteu kajantenan, sakumaha anu ditingalikeun ku skor Gekkbench, idéntik dina duanana modél.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.