Tali Apple Watch anyar sareng kasus iPhone énggal Henteu lirén pésta!

Kami yakin yén teu aya anu nampilkeun sababaraha minggu ka pengker ngabayangkeun atanapi tiasa mikir yén dina saminggu ngan hiji keynote resmi diumumkeun ku Apple aranjeunna badé ngaluncurkeun sajumlah produk hardware sateuacan kajadian éta sorangan.

anyar iPad Air sareng iPad mini Aranjeunna anu mimiti sumping, teras aranjeunna sumping iMac anyar kalayan spésifikasi internal anu diperbarui sareng sababaraha jam ka pengker AirPods generasi kadua anu anyar kalayan ngecas nirkabel anu diarepkeun sareng fungsi "Hei Siri" dilebetkeun di pasar. Tapi hal éta henteu réngsé dina ieu kumargi salian ti AirPods, Apple ngaluncurkeun modél tali énggal pikeun Apple Watch sareng kasus énggal pikeun iPhone.

Tulisan anu aya hubunganana:
AirPods Anyar kalayan ngecas nirkabel sareng "Hei Siri"

Kadatangan AirPods generasi kadua dibarengan ku modél tali anyar pikeun Apple Watch sareng sampul énggal pikeun iPhone dina warna pastel dina gaya Apple paling murni. Kabeneran aya yén urang gaduh sababaraha modél anyar sareng tali anu saé pikeun raos sareng buckles, modél anyar Nike, kulit, Loop olahraga sareng seueur deui. Pikeun ieu urang angkat sababaraha gambar tina tali anu dileupaskeun dinten ayeuna sabab aranjeunna rada sababaraha:

Salaku tambahan éta ogé sumping pikeun Batré Smart Case Keusik Pink:

Pondokna, tali anyar sareng panutup pikeun pangguna pikeun Apple Watch sareng iPhone XS modél ayeuna ngagaduhan warna anyar dina silikon sareng model "Folio". Tina naon anu anjeun tiasa tingali dina halaman wéb Apple sorangan asesoris anyar sareng produk anu disayogikeun bakal sayogi di toko-toko fisik ti minggu payun Sareng pikeun anu mésér dinten ayeuna, periode pangiriman anu ditandaan nyaéta pikeun Jumaah 22 Maret payun di kalolobaanana. Kalayan datangna iPad anyar kami ogé ningali sampul énggal dina Senén 18.

Tulisan anu aya hubunganana:
Ieu mangrupikeun sampul énggal pikeun iPad anyar

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.