Kalayan tali ieu pikeun Apple Watch anjeun tiasa nelepon telepon sareng poto

tali-kaméra-apel-nonton

Konektor anu aya Apple Watch di salah sahiji daérah anu nyambungkeun tali na sok janten sumber spekulasi, kusabab disangka panggunaan éta tiasa dipasihkeun. Nalika ampir dua taun parantos kalangkung ti presentasi resmi na, Kami masih henteu terang pasti naha Apple ngarencanakeun ngagunakeunana pikeun nambihan fitur-fitur anyar ngaliwatan talina. Seueur anu parantos dikabarkan ngeunaan hal éta, tapi Apple ayeuna henteu meluncurkeun tali anu ngamungkinkeun anjeun nganggo jinis sambungan ieu. Kanggo ayeuna sareng nalika Apple henteu ngabuktoskeunana, gunana sambungan ieu tetep misteri.

Kamungkinan Apple nambihan dina vérsi kadua Apple Watch ieu kaméra pikeun nyandak gambar atanapi nelepon pidéo sok aya dina hawa, tapi sakumaha anu urang tingali ayeuna Apple henteu acan mutuskeun. Anu parantos mutuskeun turun damel nyaéta Glide, ngalangkungan tali pikeun Apple Watch anu ngahijikeun dua kaméra: salah sahiji 8 mpx pikeun nyandak gambar sareng anu sanésna 2 mpx kanggo nerbitkeun poto selfie sareng video.

Biaya talina nyaéta $ 149 upami urang parantos ngadamel reservasisabab éta tungtung luhur bakal $ 249 nalika éta aya sacara komersil. Tanggal anu diarepkeun tina tali ieu nyaéta dina musim semi, janten masih seueur waktos pikeun ningali naha Apple leres-leres ngamungkinkeun pabrik ieu ngagunakeun sambungan anu aya di jero tali atanapi upami, sabalikna, komunikasi dilakukeun ku Bluetooth. .

Tali na bakal ditagihkeun sareng Apple Watch ngalangkungan stand anu badé ngiringan tali na (pikeun sadayana anu nyayogikeun tali ieu) tapi bakal ngagaduhan harga tambahan $ 60. Nangtung ieu bakal ngijinkeun ngeusi batre duanana Apple Watch sareng tali sasarengan Éta ngahijikeun otonomi sorangan salian ti panyimpenan 8 GB sahingga anjeun tiasa neraskeun nyandak gambar upami Apple Watch béak batréna.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Louis V cenahna

    8GB RAM? Éta bakal janten panyimpenan 8GB….

    1.    Ignacio Sala cenahna

      Bener. Selip. Dilereskeun.
      Salam sareng hatur nuhun kanggo catetan.