Samsung Display pikeun ngadamel panels OLED 120Hz pikeun iPhone 13

IPhone 13, dina bulan Séptember 2021

Kadatangan panel oled 120 Hz pikeun modél iPhone salajengna bakal sacara éksklusif pikeun Samsung Display. Perusahaan Koréa Kidul sigana parantos dilakukeun ku total manufaktur numutkeun sababaraha laporan anu dibocorkeun ku The Elec. Sacara logika warta ieu masih dikonfirmasi sacara resmi sareng teu dipikaterang leres upami aranjeunna bakal ngabagi pabrikna sareng LG atanapi firma anu sanés tapi sadayana nunjukkeun yén éta moal janten masalah.

Dina waktos ayeuna iPhone 13 kalayan jenis layar ieu anu disebat LTPO OLED sigana mah sacara éksklusif disadiakeun ku Samsung Display.

Dina halaman wéb iClarified aranjeunna nyuarakeun warta ieu anu sigana ngan valid pikeun tim panglobana di handap iPhone 13 Pro, nyaéta Max. Sapertos model iPad Pro anu diluncurkeun taun ayeuna, perusahaan Cupertino ngan nambihan panel mini-LED dina modél 12,9 inci, janten hal anu sami bakal kajadian sareng ieu. Tampilan OLED kalayan laju Anyarkeun 120 Hz pikeun modél luhur iPhone 13 Pro.

Sakumaha anu tiasa dibaca dina halaman wéb ieu, Samsung Display bakalan nyayogikeun Apple nganggo 110 juta panel OLED taun ayeuna pikeun iPhone, sedengkeun LG Display bakal nyandak sakitar 50 juta layar sareng BOE antukna bakal ngahasilkeun 9 juta. Ieu mangrupikeun kasus yén Samsung bahkan bakal nganggap nilarkeun bisnis manufaktur RFPCB taun ka tukang kusabab kumaha teu nguntungkeunana, tapi hatur nuhun kana modél iPhone 13 Pro anu langkung luhur jenis ieu panel bakal teras didamel.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.