Tautan pikeun diunduh langsung tina ios 8.1

Ios 8.1

Sakumaha urang ngingetkeun anjeun sababaraha menit ka pengker, ios 8.1 ayeuna sayogi pikeun diunduh. Pilihan anu paling pikaresepeun pikeun diperbarui nyaéta ngalangkungan OTA tina menu Setélan alat kami tapi upami hoyong, kami ogé tiasa masang firmware nganggo iTunes sareng sacara manual ngaunduh versi pinuh tina ios 8.1.

Handap anjeun gaduh daptar sareng tautan pikeun diunduh langsung tina ios 8.1 ti server Apple, ku cara ieu anjeun bakal kéngingkeun bandwidth pang luhurna supados unduhanna gancang sareng éfisién:

 

Sakali download parantos réngsé, urang kedah buka iTunes sareng pencét konci dina keyboard kami anu gumantung kana naha kami nganggo Windows atanapi Mac, éta bakal salah sahiji atanapi anu sanés. Dina kasus Windows, urang kedah nahan tombol Shift (Shift) sateuacan mencét tombol Update atanapi Restore sareng upami urang nganggo Mac, konci éta kanggo mencét janten konci Alt.

Upami sadayana parantos lancar, jandela anyar bakal kabuka anu bakal ninggalkeun urang angkat ka rute di mana mangrupikeun vérsi ios 8.1 anu parantos kami unduh. Urang kedah milih file anu diunduh sareng ngantepkeun prosés na réngsé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

8 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Alberto cenahna

    15 menit panggunaan parantos cekap pikeun ngamimitian ngadeteksi gagalna grafis. Dina setélan / Poto poto, sakapeung pilihan pikeun unggah poto burst nembongan diduplikasi.

    Sigana mah, enya, stabilitas sistem dina iPhone 6 (panginten dina arsitéktur 64-bit) parantos ningkat saprak di 5S aplikasi iOS biasa gagal sapertos dina 6 ditambah ku reboot sesah ti SpringBoard.

    Ayeuna éta, enya, Apple pamer. Sareng kontrol kualitas na parantos mimiti ditangguhkeun. Unggal waktos ios langkung katingali sapertos "posh" Android. Tulus. Upami kuring mayar jumlah anu saé pikeun solusi hardware / software terpadu kalayan hadé sareng biaya dobel atanapi rangkep tilu biaya solusi sanésna, kuring ngarepkeun kualitas anu langkung saé.

    1.    benybarba cenahna

      Hayu atuh béjakeun yén anjeun salah sareng éta unggal dinten katingalina langkung mirip android sareng bug, teras engké pikeun ngritik sistem anu sanés sareng aya anu nyarios yén anjeun gaduh 3 sistem ios, Android sareng WP

  2.   iphonemac cenahna

    Kumaha cara ios 8.1? dina postingan anu sanésna aranjeunna parantos ngalaporkeun masalah otonomi tapi teu aya anu sanés. Naha anjeun leres-leres? Naha anjeun nyarankeun pikeun ngapdet?

  3.   anonim cenahna

    Nacho, hatur nuhun parantos nyababkeun kuring kaleungitan ampir sadidinten! Hatur nuhun, kuring bakal ngajelaskeun naha kuring parantos ngagaduhan sakedik ...
    Kuring gaduh ipad air wifi langkung sélulér, kuring ngaunduh vérsi éta sareng énjingna, saatos wengi diunduh sareng sadayana siang dinten ayeuna éta parantos diunduh, upami kuring cicing di nagara éta sareng kuring gaduh kecepatan unduh 100 kbps, janten nalika kuring Nyadangkeun salin sareng kuring badé mulangkeun éta nyarios ka kuring "vérsi éta henteu cocog sareng alat" zasca, kuring reuwas, hatur nuhun, hatur nuhun pisan sareng kuring yakin anjeun bahkan moal nyungkeun hapunten kusabab kuring pikir sapertos kitu kasalahan musibah.
    Mémang ayeuna kuring parantos mariksa sareng anjeun gaduh tautan ngarobih ipad air wifi anu ngagaduhan sélulér, saé pisan, bravo.

    PS: Kuring mulangkeun sabab batréna badé pisan kuring ngamutahirkeun nalika kuring panjara dugi ka ios 8.0.1 sareng éta fatal janten kuring mutuskeun mulangkeun ti 0 ku vérsi 8.1, tapi henteu ipad kuring bakal kedah teras-terasan nalangsara dinten atanapi langkung

    1.    Nacho cenahna

      Anonimous, tautan anu sampurna, teu aya kasalahan dina tautan. IPad 4,2 mangrupikeun vérsi anu nganggo WiFi + LTE sareng 4,1 anu ngan ukur Wi-Fi.

  4.   Martha cenahna

    halo abdi peryogi bantosan anjeun abdi moal tiasa ngarobih ios 8.3 janten 8.1 abdi henteu tiasa malikkeun sabab éta nyarios ka kuring ^ henteu tiasa malikkeun sabab aya masalah anu lumangsung kanyahoan kasalahan 3194 upami anjeun tiasa ngabantosan kuring

  5.   Juan Camilo Huluna Riva cenahna

    Kumaha kuring tiasa ngaunduh ios7
    hatur nuhun

  6.   Hakim Ghffvg cenahna

    Bcmvfbbdhvwngjgjnxbn Chávez. Cvz