Diajar ngeunaan bédana antara iPad Pro, iPad Air 2 sareng iPad Mini 4

ipad pro spot

Saatos lami ngantosan, tablet anyar Apple, iPad Pro, tungtungna sayogi kanggo dipésér ti toko online Apple. Tapi naha ieu iPad anu pas pikeun anjeun, atanapi naha salah sahiji modél iPad anu langkung alit cocog pikeun anjeun? Pikeun ngabantosan anjeun mutuskeun, Kami parantos nyimpulkeun bédana antara iPad Pro, iPad Air 2, sareng iPad Mini 4.

Sanaos dua iPads terakhir ieu mirip pisan sareng ciri na, éta henteu persis sami. Beda tambahan anu dipendakan pikeun iPad Pro henteu ngan ukur dicandak tina layar anu langkung ageung, tapi ogé prosésor A9X pangénggalna, sacara signifikan langkung seueur RAM, sareng dua kali panyimpenanna.

  • Tampilan Rétina 12.9 inci.
    2732 × 2048 ngabéréskeun
    264 piksel per inci
  • Prosesor Apple A9X pangénggalna.
    1,8 kali langkung gancang tibatan chip A8X dina iPad Air 2
    2x langkung seueur performa grafik dibanding iPad Air 2
    Moprosésor gerak M9 pangénggalna
  • 4 GB RAM.
    Dua kali langkung seueur tibatan iPad Air 2 sareng iPad Mini 4
  • Gudang 32GB.
    Dua kali langkung ti tingkat asupna iPad Air 2 sareng iPad Mini 4
  • Konektor pinter pikeun Smart Keyboard.
  • Kasaluyuan Pencil Apple.
  • Opat narasumber terpadu.
    Dugi ka 61 persén langkung volume
  • Diménsi.
    X x 305,7 220,6 6,9 mm
  • Beurat.
    723 gram (1,59 pon)
  • Harga.
    Dimimitian dina $ 799.00

Ieu fitur anu henteu kalebetkeun kana daptar ieu: kaméra, umur batre, sénsor, sareng anu sanésna, sami dina sadaya tilu modél. IPad Pro ngagaduhan batréna langkung ageung, tapi kusabab layarna langkung ageung dibanding modél sanésna peryogi langkung kakuatan, éta masih nawiskeun 10 jam browsing Internet anu sami.

IPad Pro mangrupikeun paningkatan anu ageung pikeun duduluranna anu langkung alit, ampir di unggal daérah, kalebet ukuran sareng kinerja. Ieu bakal ngajantenkeun gaganti portabel anu leres pikeun sabagian, utamina nalika dipasangkeun sareng keyboard pinter. Tapi harga na ngajantenkeun langkung sesah kanggo seueur.

Upami anjeun ngan ukur nganggo iPad anjeun pikeun ngajalajah wéb atanapi nganggo média sosial anjeun, pilihan anu langkung terjangkau tiasa janten salah sahiji modél iPad anu sanés.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.