Ti iPhone 7 dugi ka iPhone X dina halaman wéb anu dirombak di Spanyol

Ti dinten ayeuna sareng berita anu di Penjualan iPhone X dina halaman wéb anu disimpen ti Amérika Serikat, perusahaan Cupertino nambihan dina lkana bagian anu dibalikeun di Spanyol sareng nagara-nagara sanés modél iPhone tina iPhone 7 dugi ka iPhone X.

Warta ieu pasti aya warta anu saé pisan pikeun anu aranjeunna hoyong ngahémat sakedik artos nalika ngagaleuh iPhone naSababaraha model anu ngan ukur urang tiasa nyarios teu ditambihan kana modél énggal nyaéta kotak aslina sareng garansi (dina kasus Éropa) dua taun, janten sataun pikeun jenis produk ieu.

Mésér disimpen

Aranjeunna sanés diskon sapertos di Cina tapi éta dugi ka 100 dugi ka 170 euro

Sareng éta perusahaan aya dina kampanye diskon lengkep di Cina sareng nagara-nagara dimana penjualan na parantos turun tapi pikeun produk anyar, anu sanés kasus anu direkondisi. Bisi wae, urang tiasa nyandak iPhone anu praktis énggal kalayan diskon mimitian ti 100 euro kanggo modél iPhone 7 128GB - sésana dina 539 euro nalika hargana énggal. 639- dugi ka diskon 170 euro kanggo ngagaleuh 256 GB iPhone X atanapi diskon 140 euro kanggo a iPhone 8 Plus 256 GB dina pérak.

Kabeneran aya jenis produk ieu anu seueur pangguna henteu biasa ditingali sateuacan ngagaleuh alat Apple didugikeun salaku alternatip anu hadé pikeun produk anyar. Saleresna, pangalaman kuring sorangan anu kuring pernah ngalaman sareng salah sahiji alat anu direnovasi ieu saé pisan sareng kuring sacara pribadi mamatahan anjeun pikeun teras ningali bagian ieu sateuacan diluncurkeun kana mésér alat Apple anu énggal, ayeuna ku datangna iPhone kana bagian ieu kami ngan Apple Watch tetep némbongan sanaos leres éta dina wéb. com aranjeunna ngagaduhan langkung seueur produk anu sayogi tibatan anu urang sareng jelas produk ieu ngan ukur tiasa dipésér ti nagara tempat cicing urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.