Tilu iklan anyar anu nunjukkeun AirPods: seueur promosi sareng stok sakedik

Apple nyebarkeun tilu pengumuman énggal sababaraha jam ka pengker dina profil YouTube resmi na ngamajukeun produk pangénggalna sareng pangageungna: AirPods. Headphone nirkabel ieu saleresna mangrupikeun produk anu paling narik ati anu dirilis Apple dina taun-taun ayeuna, nyiapkeun jalan pikeun naon anu bakal datang dina taun anu bakal datang.

AirPods parantos janten topik paguneman pikeun sababaraha bulan ka pengker; mimitina kusabab telatna dina peluncuranana, anu sigana henteu kantos sumping, teras kusabab kasadiaan aranjeunna anu handap pisan nalika mésér duanana di toko fisik sareng online. Ayeuna, tanggal ngantosan tiasa kéngingkeun parangkat bintang ayeuna aranjeunna sakitar genep minggu.

Nanging, Apple sigana bertekad pikeun terus ngamajukeun aranjeunna supaya sadayana terang naon produk anyar éta anu parantos dijual. Dina tilu pengumuman ieu (dua, saleresna, kusabab salah sahijina mangrupikeun pérsi panjang tina anu sanés) rujukan perusahaan kana desain hélem ieu, kagunaan sareng gampangna sambunganna. Seueur anu parantos nyarioskeun perkawis kamungkinan masalah pengikat anu alat-alat ieu parantos tiasa disimpen dina ceuli, nyatakeun yén aranjeunna tiasa murag nalika ngalakukeun gerakan atanapi latihan anu tangtu, janten Apple hoyong nunjukkeun ka kami ku iklan ieu yén, naon waé anu urang lakukeun sareng aranjeunna, aranjeunna bakal tetep diikat dina tempatna.

Pondokna, langkung seueur promosi pikeun headphone dibanding ayeuna urang moal tiasa ngagaleuh langsung dimana waé di dunya. Sanaos kitu, upami anjeun milarian kéngingkeun sababaraha waktos sareng henteu hoyong ngantosan waktos-waktos anu dicirian dina Apple Store online, anjeun tiasa teras-teras nganggo halaman sapertos nyaéta o nyaéta anu sanés pikeun parios sareng nampi béwara ngeunaan kasadiaan AirPods di toko-toko fisik anu caket.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.