Tilu taun tanpa Steve Jobs

Steve-Jobs

3 taun saatos pupusna salah sahiji jalma anu paling boga pangaruh dina sajarah, jalma anu ngarobih konsép komputer pribadi, pamuter musik, telepon pinter, tablet sareng produk naon waé anu anjeunna modifikasi pikeun nempatkeunana pikeun palayanan jalma, henteu pernah tibalik. Kontroversial dina kaputusanana nyababkeun Apple ngantunkeun éta dina puncakna. Salami tilu taun ieu parantos seueur parobihan di perusahaan, tapi jauh tina kiamat anu seueur diprediksi, Apple neraskeun puncak gelombang, kalayan kontroversi sareng kasuksésanna.

Tren anyar dina Cupertino

Kami henteu terang naha parobihan anu parantos aya dina tilu taun ieu parantos tipayun sateuacan pupusna Steve Jobs. Perusahaan sapertos Apple kedah ngagaduhan peta jalan anu ditetepkeun kalayan sampurna, sareng kaputusan anjeun moal dumasar kana improvisasi, tapi jelas yén ti saprak Steve Jobs parantos teu aya, Apple parantos robih pisan. Anjeun kedahna ningali kana iPhone 6 sareng 6 Plus anu anyar, dua telepon pinter ageung, kontradiksi sareng perusahaan nyalira saatos mastikeun yén ukuran iPhone éta sampurna pikeun ditangan ku hiji panangan. Hal anu sami kajantenan nalika diluncurkeun iPad Mini, mangrupikeun édisi anu dikirangan tina iPad aslina, nalika sateuacana perusahaan parantos yakin sababaraha kali yén éta moal kajadian.

Naon anu urang badé nyarioskeun ngeunaan éstétika ios 7 sareng 8? Ninggali scheumorphism Kusabab desain anu langkung saé sareng langkung warni, éta janten istirahat sareng desain lengkep sareng ati-ati ios ti saprak diluncurkeun. Latar beluk sareng tékstur ditinggalkeun pikeun anu sanés ku dominasi kulit bodas sareng warna anu matak. Tapi sanés ngan ukur éstétika anu parantos robih, parangkat lunakna ogé parantos dibarukeun deui. Parangkat lunak anu langkung kabuka anu masihan seueur pilihan deui pikeun pamekar anu kapinteran kalayan peluncuran ios 7 sareng anu parantos dikonfirmasi sareng ios 8.

Kontroversi biasana

Kalayan bantosan Tim Cook sareng Jony Ive, perusahaan Cupertino parantos robih pisan, tapi terus sangsara kontroversi anu sami sareng biasana. Upami Steve Jobs kedah masihan penjelasan ka "AntennaGate" anu kawéntar, taun ayeuna aya kajadian anu sami sareng "BendGate" Di tengahna aya kontroversi sanés sapertos fiasco Peta, atanapi pembaruan anu paling parah kana ios 8.0.1 .XNUMX. Sagala hal anu dilakukeun ku Apple ditilik dina mikroskop, kaputusan naon waé anu dianalisis dianalisis sacara maksimal, sareng pangaruhna pikeun sadaya média kaleuleuwihi, ngan ukur tiasa diaksés ku saeutik perusahaan di panjuru dunya. Ieu kadang-kadang ngajantenkeun anjeunna, sareng kadang ngalawan anjeunna, tapi sanaos naon anu kedah urang baca sababaraha kali, ieu ogé kajantenan sareng Steve Jobs.

Jaman emas tina apel

Apel-kantong

Kusabab kuring resep kana dunya Apple kuring kantos maca teras-terasan yén ragragna caket, sareng parantos sababaraha taun. Kanyataanna nyaéta sanaos aya kontroversi sareng kaputusan bencana anu seueur ngaku yén perusahaan parantos nyandak, Apple masih naék ombak, kalayan catetan penjualan sataun-langkung-taun iPhones sareng penghasilan na anu teras-teras naék kalayan henteu aya tungtungna.

Mangsa payun

Kami moal terang naon anu bakal kajadian upami Steve Jobs masih hirup. Salah sahiji genius pangageungna dina sajarah modéren pasti bakal nyumbang kana produk sareng ideu anyar, sanaos numutkeun Apple tinggalkeun sakumpulan ideu anu parantos dipidamel ku perusahaan salami mangtaun-taun sareng anjeun kedah damel salami sababaraha taun deui. Tapi jelas yén masih seueur anu kedah dilakukeun. Saatos sababaraha taun Apple ngenalkeun Apple Watch na, produk anyar anu mimiti saprak ngumumkeun iPad. Hasilna mangrupikeun alat anu ngagumbirakeun sadaya ahli dina téknologi sareng jam tangan, nyiptakeun ekspektasi yén teu aya smartwatch sanés dina persaingan anu berhasil ngahasilkeun, sareng urang masih teu tiasa ngagaleuh atanapi ningali éta. Naon anu bakal di pikahareupeun sareng Apple? Pikeun ayeuna tanggal 16 Oktober kami gaduh presentasi sanés anu iPads sareng Macs bakal janten protagonis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Tanggung jawab pikeun data: AB Internet Networks 2008 SL
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.